Sanovnik televizor ili TV – Šta znači sanjati televiziju ili TV?

Televizija u snu simbolično otkriva kako će neko imati tendenciju da se bavi odlukama u budnom životu.

Čudne slike na televiziji obično predstavljaju trenutne probleme koji utiču na budan život. Dakle, poruka ovog sna je da ozbiljno razmislite o tome kako da uspešno komunicirate sa drugima.

Advertisements

Videti sebe na televiziji, poput dokumentarca koji prikazuje Vaš život, znači već postojeće vrednosti, trenutne izazove kao i Vaše najnovije odgovore drugima.

Sanjati da gledate vesti na televiziji znači da treba da donesete male promene, ali i da imate poverenja i očekujete pozitivne rezultate.

Gledanje sportskog meča na televiziji san je koji će Vam razjasniti unutrašnja osećanja koja imate u budnom životu.

Advertisements

Značenje televizije u Vašem snu ima široki domet koji pokriva unutrašnja osećanja ili unutrašnje misli o tome kako doživljavate spoljne pojave u životu.

Većina ljudi redovno gleda televiziju i na neki način dok gleda komunicira s njom. Sanjati o televiziji može se činiti nevažnim, jer obično gledamo u ekran uveče.

Ali u dubljem smislu, to nam nešto govori. Pa šta nam to govori? Često san ukazuje na to da osećate da su drugi ambivalentni u vezi sa Vašim emocionalnim, psihološkim ili fizičkim zdravljem.

U većini slučajeva san o televiziji povezan je s vezom i komunikacijom. Način na koji komunicirate ili se povezujete sa drugima pomoću televizora u snu je važan.

FOTO: PIXABAY

Može reći da li Vas neko isključuje (ako je isključio televizor) ili je propuštena prilika.

Na primer, ako Vas u budnom životu neko tera da gledate romantičan film, to može značiti da ta osoba nije romantična, već se samo tako predstavlja.

Uključivanje televizora u snu znači da imate izbor. Možete imati ono što želite, ako to stvarno želite!

Advertisements

Štaviše, ako ste gledali emisiju na TV-u i svidela Vam se, to znači da je Vaš život “na pravom putu”. Moguće je da su Vaše želje predstavljene u u programu koji je gledan na televiziji.

Biti čitač vesti na televiziji u snu znači da imate kontrolu nad životom. Ako ste gledali nešto uznemirujuće što Vam ne prija, to može biti podsvestan alarm. Vaša duša upozorava Vas da kažete “ne” predstojećoj situaciji.

To znači da na Vas lako može uticati neko drugi. Ako su slike na televiziji zamućene i slike zapravo ne možete shvatiti, to može značiti da morate preispitati problem u svom životu, jer stvari posmatrate dezorjentisano.

FOTO: PIXABAY

Drugim rečima, stvari shvatite pogrešno. Ako sanjate da ste u filmu na televiziji, to se smatra „pokretačkim događajem“, ako Vam se film nije svideo, možda Vam se neće svideti uloga u Vašem trenutnom životu.

Ako vidite druge ljude koje poznajete na televiziji, znači da izbegavate nešto na poslu ili kod kuće.

Biti reporter na televiziji u snu znači unutrašnju potrebu da svetu nešto kažete. Ovaj san znači da želite da izrazite svoja osećanja svetu, ili možda nekome bliskom Vama.

Sanjati da gledate sport na televiziji može vas upozoriti da u budnom životu preterujete sa nečim.

Advertisements

Ako ste sanjali o velikom televizoru, možda ćete morati da se odmorite. Ali ako je TV mali, ako razmislite o drugim ljudima, možda ćete morati da proučite svoje obaveze.

Zapamtite, snovi nisu samo snovi. Pokušavaju da nam kažu nešto.

Advertisements