X

Sanovnik trampolina – Šta znači sanjati trampolinu?

FOTO: PIXABAY

Skakanje po trampolini u snu simbolizuje uspone i padove u životu. Bićete u mogućnosti da odskočite od svega što nije dobro po vas.

Advertisements

Međutim, treba da održite ravnotežu, i da budete skromni bez obzira na okolnosti, da mogli da nastavite dalje. U nastavku ćemo preći na više značenja trampoline u snovima.

Sanjati slomljenu trampolinu

Slomljena trampolina u snu znak je da ćete u bliskoj budućnosti naići na neuspehe ili na projekat koji je propao. Verujete da možete zaraditi novac i ostvariti bolji život, međutim vaša ulaganja i napori se verovatno neće isplatiti.

Sanjati da ste pali sa trampoline

Pad sa trampoline u snu je znak da možete naići na neuspeh zbog prevelikog samopouzdanja i nepažnje. Osećate se prijatno u svojoj svakodnevnoj rutini, i možda ćete napraviti određene neželjene greške zbog nepromišljenosti.

Sanjati da skačete sa trampoline na trampolinu

Sanjati o skakanju sa jedne trampoline na drugu trampolinu, znak je da istovremeno možete upravljati raznim stvarima ili poslovima. San predstavlja da multitaskingom proširujete svoja znanja kroz razne projekte i događaje.

Advertisements

Pazite na to kako pristupate trošenju svog vremena i energije, jer ćete možda doživeti još više uspona i padova tokom svog posla, škole ili porodičnog života.

Sanjati trikove sa trampolinom

Izvođenje ili gledanje trikova sa trampolinom za vas je znak da se borite sa ograničenjima i da pomerate granice. Naučite kako da radite nove stvari, i neprestano postavljajte sebi izazove. Možete ostvariti neverovatne podvige za koje nikada niste mislili da su mogući.

FOTO: PIXABAY

Sanjati zahrđalu ili staru trampolinu

Ako ste sanjali zarđalu ili staru trampolinu, to predviđa da ćete imati problema sa donošenjem odluka. Zbog vašeg kašnjenja i oklevanja da preduzmete nešto, verovatno nećete uspeti u svom zadatku.

Sanjati da ležite ili sedite na trampolini

Ako ste sanjali da sedite ili ležite na trampolini, to predviđa da ćete ostati mirni i hladni usred turbulentnih vremena u bliskoj budućnosti. Verovatno ćete doživeti određene velike srećne uspone, i tužne padove, ali ćete biti ravnodušni i nećete reagovati na te događaje.

Sanjati da se igrate na trampolini

San o igranju i zabavi na trampolini ili parku sa trampolinama, znak je da se osećate srećno, bezbrižno i kao dete. Trenutno uživate u svom životu, porodici i poslu.

Advertisements

Sanjati da ste na trampolini sa drugim ljudima

Biti na trampolini sa drugim ljudima znak je da ćete zajedno sa svojim kolegama ili članovima porodice doživljavati uspone i padove.

Obratite pažnju na to kako im ide, i uskladite se s njima jer je to presudno za vaš dugoročni uspeh. Sinhronizujte svoje pokrete, postupke i misli, i uživaćete mnogo više u vremenu koje provodite zajedno.

Sanjati druge ljude na trampolini

Ako vidite druge ljude na trampolini, ovaj san ukazuje da posmatrate uspehe i neuspehe drugih ljudi. Obratite pažnju na to kako se osećate, jer ste možda ljubomorni na živote koje drugi ljudi možda vode prikazane na društvenim mrežama ili životu uopšte.

Još tekstova