X

Sanovnik trešnje – Šta znači sanjati trešnje?

FOTO: PIXABAY

Trešnja je simbol blagostanja. Stoga trešnja, posebno cvetajuća, obećava radost, zadovoljstvo i uspeh. Trešnja sa velikim zrelim plodovima, nagoveštava uspostavljanje intimnih odnosa.

Advertisements

Zelena trešnja, najavljuje dobijanje onoga što ste želeli; zrela trešnja, znači blagostanje.

Sušena trešnja bez bobica, znači predstojeći gubitak osećanja. Trešnja kao voće, koje se ne može dugo čuvati, može značiti lažna obećanja ili krhkost odnosa.

Ako cvet trešnje vidite samo bez drveta, to znači da će se vaš život promeniti na bolje. Ako u snu iščupate trešnje, to znači da ćete biti zadovoljni porodicom i prijateljima.

Ako ste sanjali trešnju na koju ste se popeli, to znači da će šef odlučiti da vas unapredi. Rezana trešnja, predviđa monoton i dosadan život.

Advertisements

Ako pijete liker od trešanja, san vas upozorava na loše varenje.

Snovi o trešnjama se moraju negovati. To nije nešto što viđate svako veče ili čak prilično često. Trešnje su crvene, slatke, ukusne i uglavnom se koriste za poboljšanje izgleda kao i ukusa deserta.

Trešnje su takođe primamljive. Ako u snu vidite gomilu trešanja i dođete u iskušenje da ih pojedete, to može značiti da u svom životu rastete pohlepno. Pokušajte da zaustavite svoje želje.

Trule trešnje ukazuju na gubitak nečega što je nekada cvetalo. Takođe ukazuju na loše vesti u životu.

Ako u snu ukrašavate tortu koristeći sveže trešnje, to znači da ćete zaraditi bonus ili podsticaje za svoj rad.

Advertisements

Trešnje su simbol prepuštanja sebi. Ovo je možda vreme u kojem ima puno zadovoljstva u vašem životu.

To takođe može značiti da će se pojaviti izazovi zbog kojih ćete možda imati pomešana osećanja. Poradite na ovome i na kraju će biti dobrih vesti.

Sanjati da jedete trešnje

Sanjati da jedete trešnje može značiti da, iako niste samopouzdani i osećate da nećete uspeti u radnom projektu, sve ćete savladati i uspešno isporučiti.

Ako vam se ponude trešnje, to može značiti da ćete se čuti sa nekim ko vam se ne sviđa, ali njihove vesti će vas obradovati.

Ako sanjate da uživate u trešnjama, to znači da će vam ljubaznost pomoći da se nosite sa nevoljnicima. Ako u snu jedete trešnje, to predviđa suze i teskobu. Može biti povezano sa voljenom osobom ili porodicom.

Advertisements

Ako je san povezan sa prelepom devojkom koja jede trešnje, onda ćete se uskoro zaljubiti.

Konzumiranje trešanja u snu ukazuje na kraljevstvo i sreću. Vi uživate da se počastite ovim malim plodovima.

Takođe se kaže da slatki ukus trešnje pojačava raspoloženje i pomaže u donošenju pozitivne energije onome ko ih konzumira.

Sanjati da jedete trešnje znači da su neke dobre vesti sigurno na vašem putu. Ako uživate u ukusu u snu, to ukazuje na pojavu nečega što će doneti pozitivne promene u vašem životu.

Trešnje takođe ukazuju na sek*ualna osećanja. Ako žena u snu vidi sebe kako jede trešnje, možda će poželeti da se uključi u sek*ualne aktivnosti u svom stvarnom životu, bez obzira na svoj bračni status.

Ako žena u snu konzumira previše trešanja, to može ukazivati na njenu neverstvo u budnom životu.

Sanjati konzumiranje trulih trešanja sigurno je loš znak. Ako muškarac vara suprugu u budnom životu i ako sanja da se gosti pokvarenim trešnjama, uskoro će se možda razotkriti.

Bolje je da takva osoba sama prizna svoje neverstvo partneru ili će možda morati da pati, gledajući svog partnera kako odlazi iz njegovog života.

Sanjati da jedete kiselu ili trulu trešnju takođe ukazuje na loše vesti. Nešto loše se može uskoro dogoditi u vašem budnom životu.

Sanjati da uživate u slatkim trešnjama ukazuje na sreću i rešavanje mnogih problema u budnom životu.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati da posadite trešnju

Ako posadite trešnju, to znači da ćete dobiti materijalni prosperitet, a iščupane trešnje- srećnu promenu.

Sadnja trešnje je simbol za probleme sa kojima se obično dobro suočavate. Sakupljanje trešanja može simbolizovati brzu prodaju imovine koja će rešiti vaše finansijske probleme.

Sanjati drvo trešnje

Videti drvo trešnje donosi dobre vesti u vezi sa vašom karijerom ili ćete se čuti sa prijateljima koje niste videli neko vreme.

Veliko drvo trešnje sa zelenim lišćem i zrelim bobicama znak je prepoznavanja talenta i popularnosti. Sanjati trešnju sa mnogo zrelih bobica, znak je kućnog izobilja: brižni muž, poslušna deca, taktična rodbina.

Ako na grani vidite dve trešnje, to znači da morate da nadogradite svoje kvalifikacije ili da se edukujete. Možda će biti potrebno da ponovite prethodno naučeni materijal.

Izbledela trešnja može ukazivati na putovanje ili službeno putovanje u svrhu obuke. Možda će to biti seminari, obuka ili plaćena praksa.

Ako devojka sanja da otkida trešnje, to u bliskoj budućnosti može simbolizovati gubitak nevinosti, povredu, bilo kakvu nezakonitu ili zabranjenu ljubav i sek*ualnu intimnost.

Takođe, Vanga je rekla da ako ste sanjali trešnju, to znači razočaranje u porodične odnose i na posao.

Još jedno značenje trešnje znači dobijanje velike popularnosti zbog velike nesebičnosti, pa čak i ljubaznosti osobe.

Ako sanjate cvetajuću trešnju, to je znak da ćete se uskoro zaljubiti i ova ljubavna veza će biti najuspešnija u poređenju sa svim prethodnim.

Advertisements

Uvenulo drvo trešnje prema Vangi znači rastanak i hlađenje odnosa sa trenutnim sek*ualnim partnerom, što će dovesti do prekida odnosa.

Ali glavna vrednost takvog sna je blagostanje, dobre vesti i ispunjenje želja, o kojima ste dugo sanjali.

Sanjati krađu trešanja

Krađa trešanja može značiti da vam se ne sviđa vaš trenutni posao i uskoro ćete se potruditi da potražite posao koji više odgovara vašim ciljevima.

Sanjati seme trešnje

Seme trešnje upozorenje je da ćete biti na istim mestima kao i ljudi sa kojima se inače ne viđate.

Ovi susreti će vam omogućiti da vidite različite strane jedni drugih i na kraju ćete možda biti prijatelji.

Advertisements
Još tekstova