Sanovnik udica – Šta znači sanjati udicu?

Sanjati o udicama za ribu ukazuje o načinu sazrevanja. Možda treba da budete glasniji i da se čujete. Zatvorenog ste uma po nekim pitanjima. San je poruka za neku vrstu anksioznosti u vašem životu. Morate uzeti malo odmora da biste povratili energiju i obnovili svoje resurse.

Udica za ribu može da predstavlja emocionalno čišćenje. Bes se često maskira u strah. Morate biti oprezni u poslovima koji su iz srca, jer mogu biti prolazni.

Advertisements

Ovaj san izražava nadu, uspeh i sreću u obliku novca, prestiža ili slave. Pokušavate da se sakrijete ispod fasade.

Udica za ribu u snu je trag za majkom koja proždire ili ženskom snagom koja poseduje i zarobljava. Morate stupiti u kontakt sa nekim aspektom sebe. Postoji nešto što pokušavate da sakrijete ili zaštitite.

San označava hrabrost koja vam je potrebna da biste preduzeli sledeći korak ka svojoj nezavisnosti i samostalnosti. Imate sposobnost da iz naizgled ničega stvorite nešto.

Advertisements

Možda se osećate pregorelo ili izgorelo. Skrivate neku situaciju ili neki zadatak. Vaš san je poruka za vašu želju da privremeno pobegnete od zahteva svog života. Treba da se oslobodite starih navika.

Udica ukazuje na vašu spremnost za predstojeći zadatak ili događaj. Možda prolazite kroz period emocionalnog hlađenja. Prebrzo ste oprezni prema svojoj okolini.

Vaš san je znak za vašu potrebu da se okrenete ili promenite stil. Ne treba da se plašite da se obratite nekome za pomoć.

Sanjati gutanje udice

San o gutanju udice ukazuje na izgubljeni status. Kao rezultat nečega što ste rekli treba bukvalno da operete usta. Ne volite biti u centru pažnje ili biti u fokusu.

San svojim izgledom skreće pažnju na vaše brige. Morate brzo delovati ako želite da napredujete.

Gutanje udice signalizira lošu sreću. Vreme za vas ističe. Iznutra se osećate mrtvo. Vaš san nagoveštava novu ideju ili neku novorazvijenu situaciju.

Samo treba da budete uporniji i marljiviji u pokušaju da prevaziđete prepreke koje vam se nađu na putu.

Advertisements

Gutanje udice u snu je znak za brigu oko novca ili za vaše brige zbog ograničenih resursa. Predugo ste zadržali svoja osećanja u sebi i ona nekontrolisano izbijaju.

Osećate se neprijatno u nekoj situaciji. Vaš san je poruka zbog napuštanja škole, posla, sastanka ili nečega zbog čega se sada osećate krivim. Ne možete više izbeći problem ili neku osobu.

Sanjati udicu za ribu

San o udici u oku ribe simbol je značajne poruke ili saveta. Morate stvari početi da shvatate ozbiljnije. Naglo ste došli do kraja u težnji za svojim ciljevima.

Ovaj san označava želju da pobegnete od svojih svakodnevnih problema. Sporovi se mogu rešiti kroz neke pravne postupke.

Udica u oku govori o nečemu što je izvan vašeg dohvata. Otkrivate aspekte svoje podsvesti. Postajete neko koga se stidite ili nekoga koga ste duže prepoznali.

Ovaj san skreće pažnju na pročišćavanje i samoobnavljanje. Postoje neki aspekti vas samih koje ste poricali.

Udica u oku u snu sugeriše pročišćenje. Treba da se oslobodite svog ponosa. Morate otvoriti linije komunikacije sa nekim u svom životu.

Advertisements

Ovaj san je znak vašeg nasleđa i toga kako želite da vas se sećaju. Morate pokazati više odlučnosti u postizanju svojih ciljeva.

Sanjati udicu za ribu u nozi

San o udici ribe u nozi predstavlja neko područje na kojem trebate bolje usredsrediti svoju pažnju. Osećate da je neko narušio vaš integritet ili kreativnost.

Ne suočavate se i ne sukobljavate se sa svojim strahovima. Ovaj san nažalost skreće pažnju na osećaj neuspeha ili da se ne merite s očekivanjima drugih.

Fizički ste i emocionalno odvojeni od ljudi i situacija koje vas trenutno okružuju.

Udica u nozi nažalost je upozorenje za osećanja odbačenosti od strane društva. Nedostaje vam duhovno bogaćenje i prosvetljenje u nekoj oblasti vašeg života.

U nekim poduhvatima morate nastaviti oprezno. Ovaj san je nažalost situacija u kojoj se osećate nadmašenom ili situacija koja se poigrava vašim strahovima. Podsvesno pokušavate da se zadržite.

Udica u nozi u snu simbolizuje vašu potrebu da smanjite neki aspekt svog života kako biste ga učinili prijatnijim ili upravljivijim. Nedostaje vam jasnoće u situaciji.

Možda se prepuštate previše neumerenostima i treba da vežbate malo uzdržanost. Ovaj san je nažalost upozorenje na posledice vaših vlastitih postupaka. Vezujete se u nekoj situaciji, bilo emocionalno ili moralno.

Sanjati udicu od ribe u koži

San o udici od ribe u koži simbolizuje situaciju koju biste trebali izbegavati. Možda preuzimate previše odgovornosti i previše radite da ne biste zadovoljili svoje emocionalno ja.

Vaše približavanje ciljevima na pogrešan način. Ovaj san je nažalost upozorenje za veliki udar na vaše nade i snove. Ne znate gde stojite u vezi.

Udica u koži ukazuje na potrebu da neke atribute ugradite u svoj karakter. Postoji problem kojeg možda niste u potpunosti svesni, ali muči vašu podsvest.

Stvari ne idu onako glatko kako želite, posebno kada ste suočeni sa preprekama. Ovaj san simbolizuje bolest i gubitak. Previše naglašavate lepotu i spoljašnji izgled, a ne ono što je unutra.

Udica u koži u snu nažalost skreće pažnju na obilje i prosperitet. Možda ste se nedavno osećali pomalo depresivno. Imate tendenciju da namećete svoja mišljenja drugima.

Advertisements

Ovaj san je nažalost upozorenje za unutrašnji sukob. Morate vratiti koncentraciju na svoju budućnost i ciljeve.

Sanjati udicu za ribu u ustima

San o udici od ribe u ustima odnosi se na zdrav mentalni nagon. Treba dati više. Morate biti pažljiviji oko toga koga ste pustili u svoj život.

Vaš san izražava ponos i samoljublje. Morate da uključite neke ključne komponente svoje religije u svoj život.

Udica za ribu u ustima označava potrebu da se osećate zaštićeno i zaštićeno od elemenata. U nekoj situaciji osećate se bespomoćno ili nemoćno. Spremni ste i spremni za izvršeni zadatak.

Ovaj san je slutnja za strukturu, pravila, moć, autoritet i kontrolu. Morate obratiti pažnju na mogućnosti koje vam se pružaju.

Udica u ustima u snu je znak za negativnu osobu koja radi protiv vas. Postoji problem koji izbegavate. Osećate se van kontrole.

San je znak za odbačene aspekte vas samih. Postoji nešto u vašem životu sa čim se borite.

Advertisements

Sanjati udicu ribe u prstu

San o udici u prstu označava zastarele stavove o bivšim vezama i starim načinima razmišljanja. Morate ubrzati tempo i raditi na postizanju svojih ciljeva brže i efikasnije.

Morate biti objektivniji u odlukama. Vaš san ukazuje na tugu i depresiju. Nećete dozvoliti da vam ništa stoji na putu ambicija i postizanja vaših ciljeva, čak i ako to znači povrediti one oko vas.

Udica u prstu je upozorenje za nešto za šta se predugo držite. Morate da zastanete od životnih zahteva i preispitate svoje odluke, izazove, ciljeve i put pre nego što nastavite dalje.

Vaš aspekt koji nije u potpunosti razvijen ili je potisnut. Ovaj san je nažalost upozorenje za vaš stav koji ne brine. Možda ste se iskopali u rupu i ne možete da izađete iz nje.

Udica za ribu u prstu u snu nažalost je signal upozorenja za stare navike / stavove i stare načine razmišljanja. Imate poteškoća sa prilagođavanjem i prilagođavanjem novom okruženju.

Morate da podnesete teška vremena da biste mogli da uživate u dobrim vremenima. Vaš san je nažalost projekat ili plan koji je bio slabo promišljen. Ne koristite svoj puni potencijal.

Sanjati udicu za ribu na jeziku

San o udici na jeziku je trag za vaše pokušaje da prikrijete nedostatke i navike u svom karakteru. Osećate se neprijatno u situaciji. Nedostaje vam kontrola nad pravcem vašeg života.

San je nažalost upozorenje za vaše posebne talente koje još niste prepoznali ili u potpunosti razvili. Imate lošu sliku o sebi ili loše zdravlje.

Udica za ribu u jeziku označava neugodnu i neobjašnjivu situaciju. Postoji neko ili nešto čega se trebate osloboditi svog života. Možda se bolno polako krećete ka cilju.

San je signal upozorenja za razmišljanje o problemima i problemima vašeg života. Neke sitne smetnje ili problemi troše vašu energiju i vreme.

Udica na jeziku u snu je metafora ugnjetavanja, straha, manipulacije moći i apsolutne kontrole. Ne puštate se potpuno. Morate biti nepokolebljivi i ne dozvoliti drugima da preispituju vaš autoritet i stav o stvarima.

Vaš san je nažalost upozorenje za novac koji se daje ili gubi. Niste sigurni gde se nalazite u određenoj situaciji.

Advertisements