X

Sanovnik ugovor – Šta znači sanjati ugovor?

FOTO: PIXABAY

Ugovor u snovima se obično odnosi na neku vrstu obaveza ili obećanja da ćete se baviti drugim ljudima ili čak nečim. Spremni ste za započinjanje veze ili projekta, i sami ste ubedljivi da se toga pridržavate.

Advertisements

Sanjati o čitanju ugovora

San u kome čitate dug ugovor je znak da dvaput razmislite o vezi ili poslovnom dogovaranju. Pažljivo istražite u šta ćete ulagati u budnom životu.

Sanjati o potpisivanju ugovora

Potpisivanje ugovora u snu ukazuje da ste spremni da se obavezate na dugoročni projekat ili vezu.

Sanjati o pripremi ugovora

Priprema ugovora u snu ukazuje na to da ste u procesu posvećenja određenoj religiji ili duhovnosti. Shvaćate koliko biste mogli poslužiti i pokloniti.

Sanjati o raskidu ugovora

Raskinuti ugovor u snu, znak je da ste spremni da prekinete vezanosti za stvari i ljude oko sebe. Više se ne pridržavate svojih prošlih izbora ili obećanja i spremni ste da se odreknete nečega za što ste se jednom izjasnili da je istina.

Advertisements

Sanjati o dobijanju poslovnog ugovora

Ako vidite sebe u snu kako dobijate ili potpisujete poslovni ugovor, to znači da ćete uskoro biti otvoreni za nove poslovne prilike. Možda ćete morati da pravite određene kompromise da biste postigli obostrani dogovor.

FOTO: PIXABAY

Sanjati ugovor za posao

Ugovori za posao u snovima ukazuju na to da ste zabrinuti zbog svojih odluka u vezi sa karijerom ili poslom.

Sanjati bračni ili predbračni ugovor

Videti bračni ili predbračni ugovor, znak je da dvaput razmislite o svom ljubavnom životu i budućnosti. Možda se vi ili vaša voljena osoba niste voljni odreći svega da biste bili zajedno, možda postoje određene stvari koje niste spremni žrtvovati.

Sanjati o ugovorima o finansijskim instrumentima

Ako ste videli finansijske ugovore poput opcija ili trgovanja u budućnosti, ovaj san znači da ćete učestvovati u rizičnim ulaganjima koja mogu rezultirati neuspehom ako ne budete pažljivi.

Budite spremni da zaista razumete transakcije u kojima učestvujete, tako da vas vaši gubici ili dobici ne iznenade.

Advertisements

Sanjati o hipoteci ili ugovoru o zakupu

Ako u snu vidite hipoteku ili ugovor o najmu, to znači da ćete doneti važnu odluku u vezi sa vašom životnom situacijom. Uskoro ćete doživeti promenu u vašem načinu života.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova