Sanovnik ujna – Šta znači sanjati ujnu?

Sanjati ujnu je vrlo uobičajeno za sve. Pojava članova porodice u vašim snovima otkriva važna značenja koja morate uzeti u obzir. Kao kada sanjate svoju ujnu, ovo je povezano sa porodičnom vezom.

Svi članovi koji čine porodicu imaju jedinstvenu simboliku u snovima. Nikada neće biti isto sanjati o očevima, bakama i dekama ili rođacima. Sanjanje ujne može biti zamena za figuru vaše majke ili zato što osećatete bliskost prema ujni.

Advertisements

Prisustvo ujne u snovima deo je porodičnog jedinstva i to se često dešava kada se osećate odvojeno od porodice. Ujna u porodici predstavlja drugu majku. Iz tog razloga je i vaša ujna značajna osoba.

Možda ste imali problema sa članovima porodice, a možda živite van kuće ili imate malo komunikacije sa porodicom. Sanjanje ujne može biti znak da je vreme da treba da se ujedini porodica. Ujna u snu je sinonim za smirenost i saradnju.

Ako vas ujna ne prepozna u snu, to simbolizuje smrt. Sanjati da vaša ujna puši i koristi alkohol, znači da će se osoba koja je iz vaše porodice zaraziti nekom bolešću.

Advertisements

Sanjati da vidite ujnu

Videti ujnu u snu može značiti da ćete upoznati ljude koji će intervenisati u vašem životu i bićete efikasniji u njihovim životima. Alternativno, odnosi se i na nova prijateljstva.

Sanjati da se ujna smeši ili glasno smeje

Sanjati da vam se ujna smeši ili pokazuje naklonost može značiti da ćete posao dobiti od osobe koju poznajete. Sanjati da se vaša ujna glasno smeje može simbolizovati puno novca koji ćete dobiti na loš način.

Sanjati da ujna umire

Ako ste sanjali da vam ujna umire, to znači da ćete saznati tajnu osobe koju vidite kao prijatelja i osećate se neobično zbog toga.

Sanjati da se ujna udaje

Ako vidite da se vaša ujna udaje u vašem snu, to može da znači da će se pojedinac u vašoj porodici razboleti.

Sanjati da se ujna ljuti na vas

Ako ste sanjali da se ujna ljuti na vas, to može značiti da ćete se razboleti. Ako vidite da se ujna ljuti ili udara u snu, ovaj san znači da nećete lako pobediti bolest koju ćete dobiti.

Sanjati da se ujna razvodi

Videti da se vaša ujna razvodi u snu može značiti da ćete se ponovo vrlo dobro slagati sa prijateljem i od ove osobe dobiti poklon čija je materijalna vrednost velika.

Sanjati da ujna ima bebu

Ako ste sanjali da vaša ujna ima bebu u snu, to znači da ćete promeniti školu ili posao.

Advertisements

Sanjati seks sa ujnom

Ako ste sanjali da imate seks sa ujnom, to može značiti da ćete izgubiti novac.

Sanjati ujnu u kući

Videti da se vaša ujna u vašem snu pojavljuje u vašem domu može značiti da će gost koji će doći iz dalekog mesta stvoriti poremećaje u porodici.

Sanjati da ujna ide na putovanje

Videti da vaša ujna ide na putovanje u vašem snu znači da ćete se venčati sa osobom koju upoznate preko prijatelja.

Sanjati da ljubite ujninu ruku

Ako ste sanjali da ljubite ujninu ruku, to može ukazivati na to da će vaš brak uništiti, ili će vaš posao od kojeg imate finansijska očekivanja zaključiti kao loš.

Sanjati da se ujna moli

Videti da vaša ujna obavlja molitvu u vašem snu znači da ćete ponoviti svoju grešku u bliskoj budućnosti.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da jedete sa ujnom

Sanjati da jedete sa ujnom može predstavljati odustajanje od osobe ili posla koji ste nestrpljivo započeli. Ako se obrok jede na stolu, ovaj san označava da ćete se uznemiriti na kraju ove odluke. Ako se obrok jede na zemlji, ova odluka će vas obradovati.

Sanjati da ujna spava

Videti da vaša ujna spava u vašem snu može predstavljati da će vaš sused umreti.

Advertisements

Sanjati da ujna plače

Ako sanjate da ujna plače, morate znati da će vas povrediti osoba koju ste upravo upoznali. Izgubićete nešto vredno zbog ovog incidenta. Poruka koju vam podsvest šalje ovim snom je da treba da ojačate porodičnu vezu.

Sanjati da ujna čisti

Sanjati kako vaša ujna čisti može značiti da ćete poslovati sa osobom koju ćete upoznati ili ćete s njom putovati.

Sanjati svoju pokojnu ujnu

Sanjanje mrtve ujne pokazuje da ćete dugo znati tajnu nekoga od svojih bližnjih. San u kojem se pojavljuje vaša mrtva ujna simbolizuje moral. Ovaj san se povezuje sa vašim precima i prošlošću.

Tajne koje ćete znati o drugim ljudima imaju veze sa vama na određeni način. Ako sanjate svoju preminulu ujnu, to takođe može značiti razne osobine ličnosti koje imate.

Možda usvajate ove osobine ili ih mrzite. Ujna u snu takođe može da izjavi da vam treba prijatelj ili neko kome ćete verovati.

Sanjati kako ujna umire

Sanjanje ujne koja umire podrazumeva da postoji deo vaše porodične kulture ili vrednosti koje morate ostaviti za sobom. Ako ste muškarac, to je ženski simbol ličnosti. Ako ste žena, ujnina slika se često odnosi na vaš odraz.

Ovaj san često simbolizuju zdrav sud. Shvatili ste da neka situacija ili osoba ne dodaju vrednost vašem životu, i zbog toga se emocionalno opterećujete bez opravdanog razloga.

Zbog toga se neko vreme bolje fokusirate na sebe i morate eliminisati traumatične događaje.

Sanjati da ujna zatrudni

Sanjati vašu trudnu ujnu pokazuje promene u školi ili na poslu. Pripremite se za promene ili biste se možda preselili na novu lokaciju ako radite. Ako idete u školu, vaši roditelji mogu planirati preseljenje i biće vam potrebne promene u vezi sa podrškom.

Sanjati ujnu i rođaka

Ako razgovarate sa rođakom, ali ne i sa ujnom, ovaj san je znak da ćete trpeti strepnju i strah zbog nekog nesrećnog događaja. Ako razgovarate sa oboje, to simbolizuje dualnost u vašem životu koja može izazvati ozbiljne nesporazume.

Sanjati bolesnu ujnu

Sanjanje bolesne ujne simbolizuje nedostatak harmonije u preprekama koje doživljavate. Takođe može predstavljati potrebu za poboljšanjem emocionalnog ili fizičkog. Možda ste zarobljeni u krugu depresije. Treba da ustanete, pomerite se i prevaziđete ovu poteškoću.

Sanjati besnu ujnu

Snovi sa besnom ujnom mogu značiti da ćete se razboleti. Ako vidite da je ujna puna besa ili vas je u snu pogodila, to je znak da nećete lako pobediti bolest od koje bolujete.

Sanjati da je ujna tužna

Ovaj san pokazuje da želite da se i dalje menjate. Takođe može simbolizovati da u blizini postoji neko koga cenite, i toj osobi je potrebna velika podrška da bi prevazišla problem.

Advertisements
Advertisements