Sanovnik urna – Šta znači sanjati urnu?

Sanjanje urne najčešće je referenca na Vaš društveni život u budnom svetu. To ukazuje na Vašu prilagodljivost društvu u kojem živite i Vašu duboku želju da delujete tako da možete pomoći svojoj zajednici.

Međutim, duhovno govoreći, sanjanje urne simbol je Vaše ženske strane, Vaše osetljivosti i otvorenosti za lepotu.

Advertisements

Urna u snu predstavlja, baš kao i druge posude, ženski princip. Ako je urna u Vašem snu prekrivena, ovaj san ima povezanost sa smrću, posebno ako se urna nalazi u krematorijumu.

Videti urnu takođe znači da ste trenutno odgovorni za sve porodične svađe i verovatno bi trebalo da se držite po strani kada je u pitanju prepirka sa Vašim najmilijima.

Ako u snu vidite sopstvenu urnu, to simbolizuje dug život pred Vama. Urna je često znak časti i moguće nasleđe koje Vam dolazi.

Advertisements

Sanjati tuđu urnu

Sanjanje tuđe urne najavljuje moguću bolest ili smrt među Vama bliskim osobama. Sanjanje urne sa nečijim pepelom simbolizuje gubitak.

Ovaj gubitak može biti značajan, ali može biti i simboličan za Vaše stanje uma, kao što je gubitak zdravog razuma ili promena raspoloženja iz dobrog u loše.

Sanjati da stavljate nešto u urnu

Ako vidite sebe kako postavljate nešto u urnu sugeriše da će Vam nešto u životu budnosti doneti veliku neprijatnost. Ponekad sanjati urnu predstavlja opasnost, tugu u Vašem životu, možda čak i smrt.

Isti san može se odnositi na Vaše sposobnosti da se oslobodite ljudi koji negativno utiču na Vas i oslobodite se bilo kakvih obaveza prema takvim ljudima.

Sanjati pogrebnu urnu

Videti pogrebnu urnu sugeriše da ćete možda dobiti vesti od mladog rođaka koji Vam donosi mnogo radosti i ponosa.

Sanjati slomljenu urnu

Ako je urna u snu slomljena, to znači da ćete naići na neku nesreću na svom životnom putu.

Sanjati da sahranite urnu

Ako u snu sahranite urnu, to Vam predstavlja dug život. Obično sanjanje urne ukazuje da će najmlađi članovi Vaše porodice uživati u puno sreće i uspeha u svom životu. Ali urna može biti i znak smrti među Vašim poznanicima.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati urnu sa pepelom

Ako u snu vidite urnu s pepelom, to znači da imate previše entuzijazma u pogledu određene osobe u Vašem životu ili neke situacije. Ako je urna u Vašem snu napravljena od drveta, to predviđa finansijski prosperitet.

Ako je urna od porcelana, uskoro ćete se morati suočiti sa sramotnom situacijom.

Odlaganje prazne urne znači da je brak pred Vama. Ako je urna puna, to znači da Vam dolazi srećno venčanje.

Urna je mnogo puta dobar znak i vrlo pozitivan san koji se odnosi na prijatne i srećne trenutke koji dolaze u Vaš život.

Psihološko značenje ovog sna

Kao i sve posude, urna se takođe zalaže za ženski princip. Pokrivena urna povezana je sa smrću, kad se u snu urna pojavi u vezi s krematorijumom.

Na osnovu ovoga, san o urni takođe može pobuditi predskazanje smrti. Sudija koji drži pepeo umrle osobe, ukazuje na tugu, međutim, to bi moglo biti raspoloženje u kome se trenutno nalazimo.

Evropsko (judeo-hrišćansko) tumačenje sna sa urnom

  • Bolest ako vidite urnu – U snu simbol urne predstavlja opasnosti u bliskoj budućnosti koje će rezultovati tugom i bolešću.
  • Videti počasnog rođaka – Sanjate da vidite urnu, to znači da ćete dobiti vesti o mladom rođaku koji dolazi sa svojim velikim ponosom i radovaće se časti.
  • Nesreća, ako je slomljena urna – Ako u snu vidite slomljenu urnu, to ukazuje da nesreća stoji na Vašim vratima, nesreća dolazi.

Tumačenje sna u hinduizu

  • Optuženi ako vidite urnu – Ako u snu vidite urnu znači da Vam je dodeljena odgovornost za velike neprijatnosti i porodične svađe.
  • Dug život ako vidite zakopanu urnu – Ako je u snu urna pokopana, to znači da se možete nadati da ćete živeti dug život.

Arapsko (islamsko) tumačenje sna sa urnom

Sramota ako vidite i koristite urnu – Sanjate da vidite urnu ili nešto radite s njom, znači da će Vam uskoro ovo doneti veliku samosvest, sramotu ili nespretnost.

Advertisements
Advertisements