Sanovnik uže – Šta znači sanjati uže?

Uže ima mnogo različitih značenja u snovima, zavisno od toga kako ga vidite u snu. U nastavku možete pročitati značenje vašeg sna.

Sanjati da uvijete uže

Ako uvijete uže u snu, to znači da možete biti zarobljeni u situaciji koja će zahtevati demonstraciju moći vaše volje.

Advertisements

Sanjati da vidite veš kako visi na užetu

Ako ste sanjali da vidite veš kako visi na užetu, to znači da vašu prirodu ne možete jednostavno okarakterisati. Mnogi ljudi, koji vas malo poznaju, ne mogu da shvate kako na poslu možete biti tako ozbiljni i zahtevni, a da istovremeno ostanete meki i brižni kod kuće.

Sanjati da su vam ruke vezane užetom

Ako ste sanjali da su vam ruke vezane užetom, to nagoveštava depresiju zbog okolnosti u kojima ste nemoćni.

Sanjati da uže visi

Ako uže visi vodoravno, to nagoveštava da ćete krenuti na put. Ako visi vertikalno, upozorava vas na opasnost na putu sa transportom.

Advertisements

Sanjati petlju na užetu

Ako ste sanjali da vidite petlju na užetu, to nagoveštava obmanu i potez.

Sanjati da se uže pokida

Ako držite uže, ali se ono pokida, tada je u stvarnosti vaš život u smrtnoj opasnosti, koju ćete uspeti da izbegnete, samo pokazujući oprez i razboritost.

Sanjati da pravite čvorove od užeta

Pravljenje čvorova od užeta u snu upozorava da komunicirate sa pogrešnim ljudima, zato očekujte velike nevolje, a najbolje rešenje za vas je prekid odnosa s takvim ljudima.

Sanjati dugo uže

Ako ste sanjali da vidite veoma dugo uže, to predviđa dug život, ali budite spremni na sve, jer neće biti bezbrižno.

Sanjati da razrsite čvorove na užetu

Ako ste razmrsili uže ili čvorove u snu, to znači da ćete se osloboditi moći čoveka nad sobom, a to bi trebalo da bude presudan događaj u životu, nakon čega ćete pokazati svoje sposobnosti i ostvariti sopstvene planove.

Sanjati da vežete nešto užetom

Vezati nešto užetom upozorava da nemate prava da intervenišete u sudbini ljudi okolo. Učešćem u njihovim problemima navlačite probleme na sebe. Čak i od vaše iskrene želje da pomognete treba odustati, jer to nije vaša sudbina.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da se penjete sa užetom i padnete

Ako se sa užetom penjete preko neke prepreke i ono se iznenada prelomi i padnete, ali ta noćna mora prestane pre nego što padnete na tlo i probudite se, to znači da će vas život preterano pohvaliti.

Advertisements

Sanjati pokidano uže

Ako ste sanjali da vidite pokidanu užad, to nagoveštava uspešan otpor mržnji i rivalstvu.

Sanjati da tražite jako uže

Ako u snu tražite snažno uže, bićete u senci odlučnosti i postavićete poslednju poentu u nekom slučaju. Imaćete priliku da spasite nekoga kome je potrebna vaša pomoć.

Sanjati merdevine od užeta

Ako ste sanjali da vidite ili napravite merdevine od užeta, to znači da se klimava očekivanja neće ostvariti. Treba da promenite zanimanje i ne oslanjate se ni na šta u šta ne verujete.

Sanjati uže oko vrata

Ako ste sanjali da vam uže stoji oko vrata, to znači da ste umorni i da morate da napravite pauzu ili odmor.

Šta znači sanjati uže?

Za ženu, videti uže, nagoveštava poznanstvo sa uticajnim sponzorom i dobijanje lažnih informacija preko prijatelja.

Ako vidite uže u snu, to može značiti da ćete krenuti na putovanje. Takođe može značiti da ćete se suočiti se sa incidentima za koje vam je potrebno vreme za rešenje.

Prekidanje užeta u vašem snu znači da će se pojaviti prepreka za dobijanje naknade za vaša dela i to će vas obeshrabriti.

Advertisements

Videti presecanje užeta u snu može značiti da ćete duboko patiti zbog svoje odluke. Imate grižu savesti i uznemireni ste.

Ako vidite da u snu preskačete uže, to znači da ćete biti uspešni i da ćete primiti naknadu za svoja dela.

Videti da u snu hodate po užetu može značiti da ćete imati posao koji je isplativ.

Videti da ste razmrsili uže u snu znači da ako ste žena, ovaj san se odnosi na razvod ili razdvajanje. Ako ste muškarac, treba da se izvinete, pokušajte da popravite veze sa ljudima.

Sanjati da umotate uže znači da ćete “iskopati jamu” za svog bliskog prijatelja, otkriće se sukob interesa, uništićete svoj karakter.

Videti da kupujete uže u snu može značiti da ćete pažljivim i selektivnim koracima voditi lep i normalan život.

Videti da prodajete uže u snu odnosi se na prijateljstvo, susret ili pronalazak supružnika.

Sanjati da ste pustili da uže visi znači  da će se pojaviti istina koja se krije, imaćete grub problem i na kraju ćete biti uznemireni.

Videti da u svom snu vrtite uže simbolizuje dugo putovanje koje ćete imati i krenućete na put na kom ćete čuti problem iznenađenja.

Videti da se u snu držite za uže znači da ćete biti zauzeti baštenskim poslovima. Podelićete profit koji je od njih ostvaren. Imovina će se deliti među braćom i sestrama.

Videti bacanje užeta u snu može značiti razvod braka, napuštanje posla, penzionisanje, neuspeh u nastavi ili u školskom životu.

Ako u snu vidite uže koji je vaše visine, to vas upozorava da ćete biti zatvoreni ili osećati čežnju za svojom zemljom.

Advertisements