X

Sanovnik vadičep – Šta znači sanjati vadičep?

FOTO: PIXABAY

Vadičep u snu obično simbolizuje nezadovoljstvo. Zbog takvog nezadovoljstva, san signalizuje da neko blizak može lako da se zavede i podlegne drugim željama.

Advertisements

Ispod je više tumačenja snova povezanih sa čepovima.

Sanjati novi vadičep

Gledanje novog vadičepa za bocu vina ukazuje na napredak u novoj vezi. Spremni ste za sledeću vezu. Ovaj san generalno nagoveštava da ste bili nezadovoljni kako su stvari išle pre nego što ste izvršili promene.

Sanjati o prodiranju vadičepa

Sanjati o prodiranju vadičepa, može sugerisati neki oblik sek*ualnog zadovoljstva. Ubrzo ćete moći uživati ili započeti novu intimnu vezu.

Sanjati o izvlačenju vadičepa

Ako ste sanjali o izvlačenju vadičepa, to znači da ćete biti nagrađeni i da ćete napredovati u poslu. San predviđa da ćete uskoro moći da uživate u plodu svog rada.

Advertisements

Međutim, ako ne možete ukloniti čep sa boce, to znači da ste postali samozadovoljni i lenji, što će uzrokovati da vaš posao stagnira.

FOTO: PIXABAY

Sanjati slomljen vadičep

Ako ste u snu polomili ili koristili slomljen vadičep, to ukazuje na to da trebate pronaći druge kreativne načine do vašeg odredišta.

Vaši stari metodi možda više ne rade kako je predviđeno u novom stanju. Nezadovoljni ste što su stare metode prestale da rade.

Sanjati o prevelikom ili malom vadičepu

Snovi o vadičepu koji ne odgovara veličini, znače da je nekome teško naći zajednički jezik sa vama. Niste u mogućnosti da komunicirate jedno sa drugim što će izazvati nezadovoljstvo u odnosima.

Sanjati da pokušavate otvoriti bocu sa vadičepom

Ako sanjate da pokušavate da otvorite bocu, ali je čep puknut zbog lošeg kretanja ili pravca izvlačenja, u stvarnom životu ćete napraviti fatalnu grešku koja će sprečiti sprovođenje vaših planova.

Advertisements

Sanjati prljav vadičep

Prljav vadičep u snu vam predskazuje da bi vaše nezasitne želje mogle prouzrokovati velike probleme. To će vam uzrokovati materijalne gubitke i pogoršati zdravlje ako nastavite da delujete na impulse.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova