Sanovnik vaga – Šta znači sanjati vagu?

Sanjati vagu predstavlja ne samo vašu potrebu da ostanete uravnoteženi i samokontrolisani, već i potrebu za pravilima i redom. Čovek sanja vagu u situaciji u kojoj oseća da neko meri njegove kvalitete.

Sanjanje neuravnoteženih vagi ukazuje na vašu potrebu da negde u budnom životu pronađete uzrok nedostatka ravnoteže.

Advertisements

Vage takođe mogu predstavljati pravila i zakone koji su otišli predaleko; stoga, ovaj san sugeriše da biste verovatno trebali biti tolerantniji.

Sanjati vagu znači da treba da izvagate sve aspekte date situacije u svom životu pre nego što donesete važnu odluku. Vaga simbolizuje sklad, pravdu i dobar sud.

Videti sebe kako se važete na nekoliko vagi znači da biste trebali preispitati i ponovo analizirati čitav svoj život. Ako vas važe lekar, ovo vas upozorava na moguće zdravstvene probleme.

Advertisements

Ako sanjate vagu, to ukazuje na to da ćete uskoro morati da donesete odluku zasnovanu na vaganju nekih mogućnosti i otkrivanju njihovih prednosti i nedostataka.

Vaganje nečega na vagi sugeriše da zaista treba da proverite sve u šta sumnjate. Ovaj san vam govori da ćete uskoro postići opuštajuću ravnotežu i smirenost u svom životu i bićete gotovi s pravdom prema drugima.

Videti vagu kako se nakrivila pretkazuje da ćete steći neke značajne uvide i znanja, što će vam omogućiti da donesete najbolje odluke o važnoj stvari, odluke koje će vam zauvek promeniti život.

Ako vidite sebe kako stojite na vagi i vagate se, to znači da ste nedavno pogrešili. Vaga je jednostavan podsetnik svima za buduću spokojnost.

Dobro uravnotežena vaga nagoveštava vreme ravnoteže u vašem životu, period koji će vas učiniti zadovoljnim.

FOTO: PIXABAY

Stavljanje nečega na vagu ukazuje na to da će vaš prosperitet i obilje rasti. Pažljivo vaganje nečega na vagi znači da ste doneli dobru odluku koju ćete uskoro doneti.

Ako se vaga ne može uravnotežiti ili je prikazana težina pogrešna, to znači da će vaš izbor ili odluka biti pogrešna.

Advertisements

Ako vagate mladu ženu, možda čak i vašeg partnera na vagi ovo predviđa uzajamnu odanost u vašoj romantičnoj vezi. Ovaj san nagoveštava sreću, dobar život i veze.

Sanjati da se vagate na vagi znači da ćete imati niz manjih briga. Sanjati da stavljate hranu na vagu znači da ćete biti napredni.

Videti vagu takođe nagoveštava sreću u trgovini. Ako se u stvarnom životu bavite trgovinom i sanjate vagu, to je znak da će vaš posao ići dobro, a oni koji posluju s vama biće uspešni.

Vaga je san koji se odnosi na nužnost ravnoteže i samokontrole. Bez ove ravnoteže nisu moguće razumne odluke i preduzimanje postupaka.

Sve opcije moraju biti „razmotrene“. Vaga u snu takođe može predstavljati pravila ili standarde ponašanja, očekuje se poštovanje od sanjara. Moguće je da se sanjar oseća „odvagnutim“ i neispravnim.

U tom slučaju nije balans u ravnoteži, tada bi sanjar trebalo da nastavi da traga o razlozima za to. Vaga može ukazivati na prekomernu regulativu i osećaj za pravdu, zahtev za većom tolerancijom.

Često takođe ukazuje na to da čovek mora pažljivo razmotriti sve aspekte pre nego što donese odluku. Prema drevnom indijskom tumačenju snova to je bogata dodatna dobit.

Advertisements

Vaga u snu je simbol pravde, reda, harmonije, ravnoteže. Može biti da u snu na vagi nešto izmereno, a uvek je važno koje predmete imate.

FOTO: PIXABAY

Tip vage u snu može omogućiti tačnije tumačenje. Kućna vaga može značiti da treba da preispitate svoj život.

Vaga kod lekara želi da upozori sanjara da bi mogao obratiti pažnju na zdravstveni problem.

Ako u snu svoje telo izmerite na vagi, to znači da živite na osnovu koncepata pravde. U stvari, vaš prosperitet će biti poboljšan.

Žena koja vaga svog ljubavnika predviđa njenu sposobnost da proceni njegove zasluge i njegova posvećenost će joj biti nagrada.

Vage simbolizuju stabilnost, kompromis i ravnotežu. Veruje se da anđeli susreću duše umrlih i odmeravaju svaku od njih na božanskim vagama i odlučuju šta preovlađuje: dobro ili zlo.

Ako ste nešto kupili i izmeri i na vagi, u stvarnosti biste trebali napraviti težak izbor između duhovnih i materijalnih želja.

San u kome prodavac pogrešno važe vašu kupovinu, najavljuje da će neko pokušati da vas obmani. Slomljene vage predskazuju da se vaši snovi i nade neće ostvariti.

Ako vidite anđela sa vagom, to znači da biste trebali tražiti duhovnu ravnotežu koja će vam doneti duševni mir.

Ako želite da proverite svoju težinu i koristite vagu, to pokazuje vaše sumnje u neke poslove koji vas odvlače od određivanja životnog toka.

Ukoliko u snu vidite da neko pokušava da vas izmeri – pazite. Vaši protivnici će isprobati sve metode da svoje pretnje pretvore u akcije.

Ako tokom vaganja u snu vidite da ste smršali (postali mršaviji), onda hitno treba da vodite računa o svom zdravlju; ako ste se, naprotiv, udebljali – naići ćete na priznanje, čast i poštovanje kolega.

Zlatnici u posudi na vagi znače svađe u prisustvu sudije. Uravnotežene vage znače pravičnu sudijsku odluku. Ako tačno vagate, to je pravedan sud.

Advertisements
Advertisements