X

Sanovnik vešala – Šta znači sanjati vešala?

FOTO: PIXABAY

Vešala se mogu definisati kao drveni okvir – koja su se na posletku koristila za izvođenje vešanja. Očigledno je ovo poprilično uznemirujuće u snu.

Advertisements

Možda je to bio neko koga poznajete kako visi sa vešala ili vi sami. Iako je ovaj san prilično zbunjujući, vešanje u snu je ipak pozitivan znak. Označava i napredovanje u društvu i moguću finansijsku dobit.

Vešala takođe sugerišu da možete proći kroz nesrećan period u svom životu, ali ovo će se završiti povoljno, posebno ako prepoznate sopstvene neuspehe i nastavite da napredujete u svojim naporima.

Videti više osoba na vešalima znači da ćete možda želeti da delujete protiv svojih neprijatelja i protivnika koji ometaju vaš napredak.

Ako vas obese u snu, to znači da ste prekinuli probleme. Vešala mogu biti znak i sreće i uspeha. Videti zarđala vešala je simbol za prevazilaženje poteškoća i prepreka u životu.

Advertisements

Sanjati da nekoga obesite na vešala predznak je nagovaranja. Neko će pokušati da manipuliše vama koristeći svoj šarm.

U arapskoj tradiciji tumači snova označavaju da viđenje vešala sugeriše nesrećne i uznemirujuće veze. Ovo je upozorenje o prijateljima iz prošlosti koji bi mogli biti izvor zlonamernih tračeva.

Sanjati da se vidite obešeni sa vešala znači da ćete imati sreće u karijeri ili da ćete u svom životu možda upoznati novu osobu koja bi mogla da pokuša da vas iskoristi radi neke lične koristi.

Ako vidite osobu ,koju u stvarnom životu ne poznajete, obešenu na vešala, ovo tumačenje snova predlaže da se čuvate svojih prijatelja, jer bi neki od njih mogli biti lošeg raspoloženja i prilično neprijateljski nastrojeni.

U zapadnoj tradiciji, san o vešalima je znak prepreka i novih neprijatelja.

Advertisements

Pozitivan aspekt ovog sna je taj što ste možda uporni i ambiciozni u ostvarivanju svojih planova, pa će vas zato drugi počastiti, poslovno ćete imati sreće i uspeti u svim situacijama svog stvarnog života.

Stojati između dva vešala u snu sugeriše da neki od vaših prijatelja mogu biti varljivi. Ako u snu gradite vešala, doživećete pozitivne promene u svom životu.

Videti sebe kako visite sa vešala ukazuje na to da vaše želje treba ispuniti. Ako se u snu sami obesite o vešala, imaćete sreće u stvarnom životu, dok, ukoliko su drugi ljudi obešeni, neki od vaših neprijatelja će izgubiti bitku s vama.

Sanjati da spasite nekoga ko visi sa vešala znači da ćete imati nova dostignuća na poslu ili u karijeri. Ako u snu vidite jednog od svojih neprijatelja (iz stvarnog života) kako visi sa vešala, pobedićete u svim oblastima svog života.

Ako prijatelj visi sa vešala, morate biti oprezni i brzo se kretati, jer problem može dovesti do katastrofe. Ako, međutim, sanjate da vaš ljubavnik visi sa vešala, to znači da ste se venčali sa osobom kojoj nedostaju principi.

Advertisements

San o vešalima mogao bi da predviđa iznenadnu promenu u vašem životu koja će vas učiniti časnijim.

Ako ste videli pogubljenje svog prijatelja, to predviđa muku kroz koju ćete morati da prođete. Morate ići dalje i nepokolebljivo izdržati situaciju, tada ćete moći da izbegnete veliku katastrofu.

FOTO: PIXABAY

Ako ste sebe videli na vešalima, čuvajte se zlih i neiskrenih prijatelja, oni vas lako mogu učiniti žrtvom okolnosti.

Mladoj ženi sanjanje muža na vešalima predskazuje loš brak. Njen suprug će biti izdajnički i neprincipijelan čovek, sa kojim će život biti veoma težak.

Ako ste u snu uspeli da spasite nekoga sa vešala, uskoro ćete kupiti nešto o čemu ste dugo sanjali.

Ako ste obesili neprijatelja – budite spremni za uspeh u svim sferama.

Miller je izjavio da ako je vaš prijatelj obešen na vešalima, morate doneti važnu odluku o nekom hitnom i složenom slučaju u stvarnom životu.

Požurite sa ovim rešenjem, kako biste izbegli nevolje. Ukoliko je neko nameravao da vas obesi, ali ste uspeli da pobegnete, to znači da ćete u stvarnosti postati vlasnik profitabilnog posla.

Prema Vangi, konopac na vešalima govori o sudbini. Ako je pocepan, onda ste u stvarnosti u velikoj opasnosti. Moći ćete to da izbegnete, ali samo ako budete oprezni i obazrivi.

Ako ste napravili vešala i čvorove na užetu, u stvarnosti ste okruženi potpuno pogrešnim ljudima.

Advertisements

Morate hitno da prekinete sve vrste veza sa njima; u suprotnom nećete moći da izbegnete nevolje.

Ako je uže na vešalima predugo, predodređen vam je dug život, ali malo je verovatno da ćete ga nazvati vedrim. Ne rizikujte da gubite vreme i budite na oprezu.

Freud je izjavio da je prazan konopac koji visi sa vešala simbol vaše marljivosti u intimnim odnosima. Pažljivo birate svoje partnere i ne oglašavate sopstvene podvige.

Ako je uže na vešalima presečeno ili pocepano, budite oprezni zbog problema sa potencijom.

Ako u snu vidite vešala, tumači veruju da su trenutni poslovi krajnje nestabilni i mogu se srušiti svakog trenutka. Uostalom, ne usuđujete se da napravite važan izbor.

Ako određeni problem već dugo čeka svoje rešenje u stvarnom svetu, tada uže u snu nagoveštava da će dalje odlaganje nositi sa sobom nepovratne posledice.

Dobar je znak videti neprijatelja obešenog na vešalima. Možete lako zaboraviti na trenutne zadatke i probleme, oni će se rešiti bez vas. Videti nepoznatu osobu kako visi na vešalima simbol je potpunog uspeha.

Videti svog dobrog prijatelja obešenog znači da ćete morati da se suočite sa brojnim veoma teškim životnim testovima.

Ako je mlada žena videla svog voljenog muškarca na vešalima, to znači da će se u budućnosti udati za podmuklog i neprincipijelnog muškarca.

Ako je dobar prijatelj želeo da vas obesi, pripazite, sanovnik veruje da su vaši takozvani prijatelji započeli neiskrenu igru koja će uskoro ući u završnu fazu.

Advertisements

Ako ste u snu dobrovoljno otišli ​​na vešala, to znači da će vaši trenutni poslovi i zadaci biti završeni. Za bolesnog sanjara, san da će biti obešen, predviđa brz oporavak.

Vešala u snu takođe mogu biti znak luksuznog venčanja. Znak uspeha je visiti na njemu, navode neke knjige snova.

Izgradnja vešala simbolizuje nagle i uglavnom verovatne negativne promene.

Još tekstova