X

Sanovnik veverica – Šta znači sanjati vevericu?

FOTO: PIXABAY

Opšta slika ili percepcija veverice u svetu snova je neutralan simbol.

Advertisements

Često otkrivaju nadolazeće promene koji bi se odrazili na Vaš svakodnevni život, kao što su unapređenje, kupovina skupih predmeta, prenošenje Vašeg odnosa na viši nivo ili prelazak na neko novo mesto.

Alternativno, ovaj simbol se takođe može protumačiti kao znak da ćete stupiti u novu vezu koja bi bila vrtoglava zbog brzine i intenziteta kojim odiše.

Sanjati mnogo veverica unaokolo

Više veverica koje Vas okružuju u svetu snova, na primer u parku ili šumi, često se tumači kao pozitivan simbol u svetu snova.

To znači da bi Vas uskoro mogli posetiti ili biste proveli vreme sa onima koje čuvate u srcu, poput člana porodice ili dragog prijatelja.

Advertisements

U nekim slučajevima, ovaj simbol je takođe povezan sa uspehom i postignućem, obično za trenutni poduhvat.

Sanjati da ubijate vevericu

Ubiti vevericu je vrlo zloslutno upozorenje u carstvu  snova. U stvarnosti je povezano sa negativnim osećanjima i emocijama, naročito usamljenošću.

Možda ste nedavno uradili nešto zbog čega su Vam drugi okrenuli leđa, bilo to opravdano ili ne. Vaš status žrtvenog jarca ili odmetnika ostaviće na Vas osećaj povređenosti i depresije.

Sanjati da imate vevericu za kućnog ljubimca

Imati vevericu za kućnog ljubimca u svetu snova povoljan je simbol povezan sa slučajevima porodične sreće. Mogli biste provesti ugodno vreme sa članovima svoje uže porodice, praveći uspomene zajedno i uživajući u njihovom društvu.

Sanjati da pas juri vevericu

Gledanje psa kako juri vevericu, u kontekstu vizije snova, nagoveštava da ćete se uskoro naći izolovani od drugih, verovatno svojih bliskih prijatelja ili kolega.

Advertisements

Razlog za to razdvajanje verovatno je svađa ili neslaganje koje je dovelo do razmene neljubaznih reči.

Vaša situacija će Vam izazvati veliku bol i tugu, kako zbog Vaše boli zbog sukoba, tako i zbog Vaše nemogućnosti da podelite tu bol sa svojim društvom.

Sanjati da vidite vevericu

Ukrštanje puteva sa vevericom ili susret sa njom nema ni naročito pozitivno, niti negativno značenje u snovima.

Predviđa da ćete uskoro doći u kontakt sa starim plamenom ili ljubavnikom iz prošlosti koga niste videli neko vreme.

Iako ćete možda početi da provodite dosta vremena sa ovom osobom, malo je verovatno da bi se ponovo razvilo ozbiljno partnerstvo.

Advertisements

Sanjati da vidite vevericu (ako ste muškarac)

Za muškarce, slika veverice nosi posebno nesrećnu interpretaciju.

Često otkriva da bi stupio u vezu sa podrugljivom, lukavom ili na drugi način varljivom ženskom osobom koja bi mu izazvala veliko razočaranje i bol u srcu.

Ona mu može ukrasti posebno veliku svotu novca ili ga koristiti za neke teške, neprijatne zadatke.

Sanjati vevericu (ako ste žena)

Za žene simbol veverice u svetu snova ima pomalo zlobno značenje. To sugeriše da bi se uskoro mogla upoznati ili zbližiti sa zbunjujućim, varljivim muškarcem.

Ovaj čudni muškarac bi pokušao da je zbuni, pogrešno usmeri ili da je laže kako bi unapredio svoj grozni plan.

Sanjati vevericu na drvetu

Videti vevericu na drvetu, bilo da je smeštena na grani ili u rupi u deblu, znači da će Vam trenutni ciljevi ili projekti trajati duže nego što ste očekivali ili planirali.

Treba imati strpljenja i verovati u proces, a ne da se frustrirate i odustajete.

Sanjati da veverica jede orahe

Gledanje veverice koja jede orahe u carstvu snova nosi naročito pozitivnu poruku za one koji su u braku ili razmišljaju o braku.

To znači da će Vaš porodični život biti neometan i bez stresa, što će Vam omogućiti da se opustite od tereta života izvan kuće.

Za one koji su samci to predstavlja uredan i stabilan život. Verovatno održavaju prilično krut dnevni red zbog rasporeda posla ili nastave na fakultetima.

Advertisements

Sanjati vevericu na ruci (ako ste samac)

Dopuštanje veverici da Vam stane na ruku može otkriti da ćete uskoro upoznati nekog novog. Ova osoba će za kratko vreme postati saputnik, mada je nejasno da li ćete se rastati u prijateljskim ili napetim odnosima.

Ponašanje i dela veverice mogu odražavati neke osobine ovog muškarca ili žene.

Na primer, lebdeća veverica može usmeravati ka mirnoj ili lenjoj osobi, dok bi energičnija ili znatiželjnija veverica mogla značiti da ćete sresti nekoga ko vodi veoma aktivan životni stil.

Sanjati mrtvu vevericu

Mrtva veverica je zli znak koji se može opažati u svetu snova. To znači da će Vas uskoro izdati neko kome ste verovali i u čije ste se savete uzdali.

Dalje, ovaj čin izdaje pretvoriće se u niz pitanja i problema sa kojima ćete morati da se suočite u nekom trenutku.

Sanjati da hranite vevericu iz svojih ruku

Pustiti vevericu da Vam jede iz ruku pozitivan je simbol dok sanjate. To znači da će Vaše domaćinstvo biti blagoslovljeno srećom, zadovoljstvom i prosperitetom još mnogo godina.

Sanjati da jurite vevericu pištoljem

Kada u svetu snova pojurite vevericu pištoljem, to znači da rizikujete da izgubite novac na kockanju ili podnesete zahtev za bankrot zbog loših ulaganja.

Vaš likvidni kapital biče izgubljen, ostavljajući Vas razočarane, pod stresom i zabrinute.

Sanjati da upucate vevericu

Pucanje u vevericu pištoljem ili puškom predstavlja predznak lošeg stanja u svetu snova.

To znači da će Vaš trenutni životni stil biti zasenjen pretnjom ili opasnošću koje će biti teško utvrditi i rešiti. Nepoznati aspekt ove opasnosti verovatno će izazvati neku anksioznost ili paranoju.

Advertisements

Sanjati da Vas je veverica ujela

Ujed veverice često se tumači kao znak da bi Vam neko blizak, verovatno voljena osoba ili dete, mogla izazvati veliku zabrinutost i bol. Ako je veverica bila besna, to može predvideti ozbiljniju, bolnu situaciju.

Sanjati vevericu zimi

Slika veverice u zimskom prizoru, na primer kada pada sneg ili je zemlja zaleđena, često se tumači kao negativan simbol.

Predviđa da će Vam neko u stvarnosti zasmetati ili manipulisati Vama. Ubrzo ćete se naći prisiljeni da uradite ili kažete nešto što radije ne biste, zbog te osobe ili grupe ljudi.

Sanjati kaput od krzna veverice

Kaput koji izgleda kao da je napravljen od krzna veverice je srećan simbol za poslovne ljude ili one iz poslovnog sveta.

Predviđa da ćete uskoro postići odlične rezultate na projektu na kojem ste radili ili nadmašiti svoju konkurenciju i neprijatelje napornim radom i upornošću.

Advertisements

Sanjati vevericu u kavezu

Veverica u kavezu, bilo da je to kavez za ptice ili zoološki vrt, predstavlja izolaciju i zid koji se gradi između Vas i drugih.

Članovi Vaše porodice, prijatelji, pa čak i saradnici, primetili su Vaše povlačenje iz njihovog društva, iako je pravi razlog što ste se povukli poznat samo Vama.

Sanjati vevericu koja skače po granama drveća

Živopisna slika veverice koja skače s grane na granu drveta često se smatra otkrovenjem o nekome bliskom u stvarnosti, koji ima tendenciju da bude površan.

Ova osoba može biti neko sa kim radite ili ga/je redovno viđate na časovima koje pohađate ili preko zajedničke grupe prijatelja.

Ovaj muškarac ili žena verovatno Vas sprečavaju da postignete pravi napredak ka svojim ciljevima odvlačeći Vas nekim manjim zadacima ili tračevima.

Advertisements

Odsecanje ove osobe iz Vašeg života omogućilo bi Vam da se fokusirate na poboljšanje sebe.

Sanjati da hvatate vevericu

Uhvatiti vevericu, svojim rukama ili u posebnom kavezu, nagoveštava da biste uskoro mogli da dovedete sebe u opasnost, jer ne obraćate dovoljno pažnje na ono što je zaista važno.

Možda se fokusirate na sitne detalje koji nisu bitni ili uopšte ne obraćate pažnju ni na šta određeno.

Možete otkriti da ste u fizičkoj opasnosti ili da ste ostavili otvoren prostor za neku vrstu napada, na primer krađu identiteta.

Sanjati da se igrate sa vevericom

Igranje  sa vevericom, u kontekstu vizije snova, ukazuje na trenutni ili nadolazeći mir kojim će Vaše domaćinstvo biti blagosloveno.

Advertisements

Stvarno biste se mogli opustiti i zaboraviti na dnevni stres kad ste kod kuće i među svojom porodicom.

Sanjati da Vam veverica prelazi put

Ako sanjate da Vam je veverica prešla put, bilo preko staze kojom pešačite ili pločnika kojim hodate, znači da su na horizontu manje nevolje.

Bićete malo neprijatni zbog nevažnih zadataka i užurbanih poslova ili ćete iznenada povećati redovne zadatke bez upozorenja. Iako ovo može biti neugodno, verovatno će biti samo privremena situacija.

Sanjati vevericu koja skače u nečije ruke

U kontekstu sna, viđenje veverice kako skače u ruke druge osobe je sinonim za neugodnost, iznerviranost ili povređenost bezobraznim ponašanjem nekoga ženskog pola.

Ova žena je verovatno neko s kim ste u stvarnosti prilično bliski, poput vašeg saradnika, prijatelja, devojke ili supruge.

Advertisements
Još tekstova