Sanovnik viljuška – Šta znači sanjati viljušku?

Viljuška takođe može da simbolizuje da morate napraviti težak izbor. Ako viljušku držite u ustima, to znači da će se vaši poslovi iznenada promeniti.

Obično se ovaj predmet smatra lošim znakom ili simbolom nezadovoljstva. Takođe se veruje da viljuška može da predstavlja nesreću povezanu sa iznenadnom pojavom užurbanog gosta.

Takođe, mnogi astrolozi veruju, da to može značiti gubitak nekih potrebnih stvari.

Međutim, ponekad se viljuška u snovima tumači sasvim drugačije. Doživljava se kao pokazatelj velikog poslovnog uspeha i pomoći snažnih pristalica.

Sanjati da jedete viljuškom

Ako ste sanjali da nešto jedete viljuškom, to znači da ćete u porodici imati problema sa finansijama, ali ova nevolja će uskoro nestati. Ako u snu ne uspete da jedete viljuškom, to znači da ćete rešenje za finansijski problem pronaći u porodici i da ćete sve rešiti.

Sanjati da zabodete viljušku

Ako ste sanjali da ste zaboli viljušku u telo neke osobe ili u obrok, to znači da će neko iz vaše porodice otići daleko ili će se preseliti.

Ako vidite da neko drugi zabada viljušku u telo neke osobe ili u obrok u vašem snu, to znači da ćete se od svog doma udaljiti čak i namerno zbog svog zdravstvenog problema.

Advertisements

Sanjati da kupujete viljuške

Ako sanjate kupovinu viljuške to znači da će se stranac umešati u probleme u vašoj porodici. Ako sanjate da viljušku kupujete od osobe koju poznajete, to znači da razmišljate o mnogim problemima kao i o rešenjima svojih problema, ali nijedno rešenje neće uspeti.

Sanjati da prodajete viljuške

Ako sanjate prodaju viljuški to znači da ćete čuti vesti koje će usrećiti vašu porodicu i ojačati porodične veze. Ako sanjate da viljuške prodate osobi koju poznajete, to znači da ćete od te osobe čuti ove dobre vesti.

Sanjati da dajete viljušku

Ako ste sanjali da dajete viljušku, to znači da ćete dugo ostati odvojeni od osobe s kojom ste bliski u porodici. Ako osobi u snu date viljušku, to znači da ćete zbog škole ili posla promeniti grad.

Sanjati da se povredite viljuškom

Ako ste povređeni viljuškom i vidite krv iz rane, to znači da ćete dobiti povoljno pismeno obaveštenje. Uliće poverenje i nadu u svetliju budućnost.

Sanjati plastičnu viljušku

Plastična viljuška ukazuje na to da će se nova osoba koja nije u krvnoj vezi s vama, ali vam je bliska, pridružiti vašoj porodici. U početku je moguće da se pojave problemi u vezi sa ovom osobom, ali kasnije će sve biti u redu.

Ako sanjate da koristite plastičnu viljušku to sugeriše da želite da imate više posla i da više radite na sebi. Ali vaša sposobnost da dovršite projekte može biti ograničena.

Verovatno ćete jednom izvršiti kratkoročni zadatak. Uskoro ćete morati odustati zbog ograničenih resursa i vremena. Ako radite više, možda će vas to koštati kvaliteta kranjih rezultata.

Sanjati oštru viljušku

Viljuška u sopstvenoj ruci sa jasnim obrisima oštrih zuba, predviđa uspeh na poslovnom polju. Ako vidite takvu viljušku u tuđim rukama, budite oprezni jer neko možda želi da na vas prebaci krivicu.

Sanjati da ste savili ili slomili viljušku

Sanjati da ste savili ili slomili viljušku označava neku vrstu razdvajanja ili svađe sa podanicima. Vaš život može uskoro postati nefunkcionalan i izgubićete moć i kontrolu nad drugima.

Ako ste sanjali iskrivljenu viljušku, to znači da će žena u vašoj porodici rešiti probleme u vašem domu, a ova žena će vam takođe pomoći.

Ako u snu savijete viljušku, to znači da ćete osećati nezadovoljstvo svog domaćinstva.

Sanjati da ste dobili viljušku

Ako ste sanjali da ste dobili viljušku, to znači da ste na dobrom putu da sledite svoj cilj. Dobili ste dozvolu i priliku da se borite sa proširivanjem svojih odgovornosti i dometa.

Sanjati da perete viljušku

Pranje viljuške u snu znači da će se sve vaše trenutne brige razjasniti. Tražite čisti početak u svojim projektima.

Sanjati da bacate viljušku

Sanjati da bacate viljušku znači da ste prinuđeni da odustanete od svojih projekata i poduhvata. Nešto se premišljate i možda to činite nevoljno, pa ćete tako stvarati probleme drugima.

Sanjati da vas neko napada ili ubada viljuškom

Videti da vas neko napada ili ubada viljuškom u snu, ukazuje na to da ćete dobiti neočekivane ili neželjene goste. Oni će kontrolisati vaš rad i život. Neko će pokušati da kontroliše svaku vašu akciju i izvrši nad vama neku vrstu bola.

Sanjati viljušku i kašiku

Sanjati viljušku i kašiku zajedno, predviđa da će se stranac uključiti u probleme u vašoj porodici, školi ili organizaciji.

Sanjati malu viljušku

Sanjati malu viljušku je znak da ste možda previše izbirljivi u pogledu željenih predmeta ili ciljeva. Možda vam je teško da pokupite ono što želite jer ste tako usko gledali.

Sanjati polomljenu viljušku

Polomljena viljuška u snu predstavlja nezadovoljenu glad i nemogućnost da se prehranite. Bićete u teškoj vezi gde ćete malo kontrolisati ishod bilo koje odluke. Mogli biste izgubiti samopouzdanje i svoj ego da nastavite dalje i napravite šansu za uspeh

Sanjati dugu viljušku

Sanjati dugu viljušku je znak da ćete naći rešenje za proširenje vašeg uticaja. Moći ćete da dosegnete i utičete na više ljudi. Možda ćete moći da proširite svoje poslovanje ili dosegnete dodatne teritorije.

Sanjati zlatnu ili srebrnu viljušku

Zlatna ili srebrena viljuška u snu predviđa svađu oko novca ili nasledstva. Moraćete da donesete tešku odluku u vezi sa načinom na koji ćete podeliti sredstva.

Šta znači sanjati viljušku?

Sanjati viljušku može da se odnosi na nesuglasice u porodici, probleme ili nesrećne slučajeve.

Ako zabodete viljušku u telo, to znači da ćete učiniti uslugu čoveku i zbog toga ćete se osećati dobro.

Ako sanjate metalnu viljušku, to znači da će se nova osoba koja ima krvnu vezu sa vama pridružiti vašoj porodici i to će biti dobro.

Viljuška je simbol zamke. Neprijatelji će vam možda pripremiti zamku. Za zaljubljene viljuška u snu predstavlja razdvajanje ili svađu.

Za devojku san o viljušci može doneti novo romantično poznanstvo sa muškarcem. Ovo poznanstvo će biti prolazno, ali nezaboravno. Udatoj ženi viljuška predskazuje svađu sa mužem.

Viljuška može značiti dolazak neočekivanih gostiju i gubitak omiljene stvari. Takođe je moguće da se suočite s prekorom čoveka koji nije ravnodušan prema vama.

Ako ste sanjali da jedete sa viljuškom, onda vam je suđeno da se na neko vreme rastanete od svog dečka. Viljuška u snu vam može doneti nevolje.

Ako kupujete pribor za jelo, to znači užurbanost u vašem životu; ako prodajete viljuške, to znači da ćete se osloboditi svetovnih previranja.

Advertisements

Ako sanjate da nekoga bockate viljuškom, to znači da neko želi da vas iskoristi.

Srebrne ili zlatne viljuške znače svađu oko novca. Stara viljuška predviđa veliku svađu koju ste vi pokrenuli.

Ako ne vidite svoju, već tuđu viljušku, to znači da morate biti spremni na nevolje, poput problema sa komšijama.

Ako se viljuška vidi pored tanjira, to znači da izvor vašeg prihoda može biti ugrožen. Ako sanjate da je viljuška pala na pod, to simbolizuje zločin koji će biti povezan sa poslom, ali ga nećete vi počiniti.

Bačena viljuška znači narušavanje privatnosti sanjaoca.

Advertisements