Sanovnik voćnjak – Šta znači sanjati voćnjak?

Voćnjak u snu simbolizuje obilje i prosperitet. To je znak da se vaša produktivnost isplatila. To je znak da verujete da je važno biti plodan u svemu što radite.

Ovo je možda vreme kada bi promena smera na neki način mogla da poveća vaše finansije.

Advertisements

Šetati voćnjakom u punom cvetu simbolizuje sreću, odanost i verne veze. Vaš kućni život je pun ljubavi i sreće. Srećni ste što vam sve ide dobro u životu.

Vaša budućnost izgleda svetlo. Voćnjak pun voća spremnog za jelo znak je da će vam izobilje koje vam treba uskoro ispuniti život.

Neplodni voćnjak označava težak put do uspeha. Imaćete mnogo izazova sa kojima se morate suočiti, ali ako istrajete, uspeh će biti vaš.

Advertisements

Slika voćnjaka kao opšteg mesta ili ideje u svetu snova je neutralan simbol povezan sa sanjarevom percepcijom života ili trenutnog životnog stila.

Stanje ili izgled voćnjaka direktno odražava aspekte sanjareve stvarnosti.

Na primer, uredno i brižno negovani voćnjak može odražavati svesne napore da se poboljša život ili da se bude odgovoran pojedinac, dok napušteni ili zarasli voćnjak može sugerisati nedostatak discipline ili haos.

U većini slučajeva ovaj simbol sna trebalo bi tumačiti na osnovu konteksta same vizije, uzimajući u obzir druge simbole i celokupno raspoloženje sna.

Sanjati procvetali voćnjak

Voćnjak u punom cvetu povoljan je simbol povezan sa vezama i međuljudskim odnosima.

Ako ste sa nekim šetali voćnjakom, osećaji jedni za druge mogli bi da rastu i produbljuju se, što bi dovelo do potpunijeg razumevanja i prihvatanja drugog.

Brak može biti ishod ako to već nije slučaj. Samo hodanje može biti pokazatelj porasta osećanja za nekoga drugog, iako ne pruža nikakav uvid u njihova osećanja.

Advertisements

Sanjati voćnjak sa zrelim plodovima

Veliki voćnjak ispunjen zrelim, ukusnim voćem znači da ćete uskoro biti nagrađeni za dugogodišnje prijateljstvo, služenje i ljubaznost prema drugima.

U određenom smislu, seme saosećanja koje ste nudili drugima urodiće plodom, blagosiljajući vas srećom, a možda i materijalnim imanjem.

U nekim slučajevima ovaj isti simbol se vidi zajedno sa prosperitetom u poslu ili onima koji se probijaju kroz redove svog radnog mesta, još jedan simbol prepoznavanja za minuli rad ili rezultate.

Ženama koje su udate slika voćnih plodova u voćnjaku predviđa srećan kućni život, zajedno sa voljenim mužem i bistrim, promišljenim potomstvom.

Sanjati svinje u voćnjaku

Slika svinja kako traže hranu ili beru voće koje je palo na zemlju u voćnjaku sadrži prilično doslovno tumačenje.

Predviđa gubitak novca, imovine ili dragocenosti zbog smetnji ili otvorenih laži. Oni za koje ste mislili da su vam prijatelji možda su nedostojni vašeg poverenja.

Možda pokušavaju da uzmu ono što vam pripada ili jednostavno unište vašu sreću radi vlastitog uživanja.

Advertisements

Sanjati berbu plodova u voćnjaku

Zamišljanje sebe kako hodate kroz voćnjak i berete voće sa grana izuzetno je pozitivan i povoljan simbol koji možete videti u viziji iz snova.

Usko je povezan sa idejama o finansijskom bogatstvu, materijalnom imanju i prosperitetu u stvarnosti.

Verovatno ćete doći do velike sume novca, dragocenih stvari ili jednostavno pronaći unosan izvor prihoda koji će vama i vašim voljenima pružiti ugodan i zadovoljavajući život.

Druga moguća tumačenja povezuju ovu sliku sa plodom vašeg saosećanja i strpljenja sa drugima. U ovom slučaju, ubrzo biste saznali da vam se oni koji rade zajedno sa vama veoma dive i poštuju.

Sanjati voćnjak zaražen parazitima

Često se smatra da hodanje kroz voćnjak i primećivanje pokvarenog voća zbog parazita odražava nezadovoljstvo sanjara realnošću svog postojanja.

Možda ćete otkriti da ste ljubomorni na sreću, prosperitet ili dostignuća drugih, dok su vaša dostignuća jadna u poređenju sa njihovim ili ih uopšte nema.

U većini slučajeva, međutim, ova vizija je više pokazatelj mentalnog stanja ili emocija sanjara, a ne stvarnosti situacije.

Sanjati da preskačete posetu voćnjaku

Šetnja ili kretanje pored voćnjaka i odabir da iz nekog razloga ne uđete prilično je negativan simbol koji možete uočiti u viziji iz snova.

Predviđa sukob ili diskusiju sa nekim vama bliskim, poput člana porodice, prijatelja ili kolege.

Još jedno moguće značenje povezano sa ovom slikom sugeriše da bi vam se protivnik ili ljubomoran prijatelj mogao uskoro otkriti, bilo kao poslovni konkurent ili rival u zajedničkom ljubavnom interesu.

Sanjati voćnjak bez plodova

Zamišljati sebe u ogromnom voćnjaku, ali pri tom primetiti da nijedno drveće ne daje plodove, često se predviđa početkom kraja, obično za karijeru kojoj ste se dugo posvetili ili hobi u kom ste proveli mnogo godina vežbajući.

Kao što tlo pretrpanog polja postaje neplodno, tako i ova slika sugeriše da ste dali sve što ste mogli i dobili što više možete od vremena i truda koji ste uložili.

Bez obzira koliko pokušavali da poreknete činjenice, nikada ne biste mogli da napredujete više ili da uberete bilo kakvu korist od ove aktivnosti.

Advertisements

Voćnjak sa drvećem bez lišća

Voćnjak ispunjen drvećem bez lišća, kao da je zima ili kraj jeseni, mogao bi biti manifestacija trenutnog izbora načina života ili vašeg stava prema vašem trenutnom postojanju.

Sugeriše da niste zabrinuti za budućnost i zadovoljni ste što živite nekomplikovanim jednostavnim životom neopterećeni nevoljama ili problemima koji muče većinu drugih.

Sanjati da uragan pogađa voćnjak

Sanjati uragan kako uništava voćnjak tokom vizije iz sna, bilo da vetar i kiša samo dižu ostatke ili potpuno izravnavaju drveće, moglo bi nagovestiti da će vas uskoro posetiti neko koga radije ne biste videli ili provodili duži vremenski period sa tom osobom.

Ova osoba bi pomela i poremetila vaš uobičajeni raspored, uzrokujući dodatne probleme i glavobolje da bi bila zadovoljna.

Možda treba da obavite dodatne poslove koje niste planirali da obavljate ili da obavite neke poslove koji vam ne mogu udovoljiti.

Sanjati da šetate kroz voćnjak

Šetnja i uživanje u voćnjaku tokom lepog dana može otkriti predstojeći uspeh i zadovoljstvo u stvarnosti.

Sugeriše da ste neko ko pažljivo proračunava kako bi iz života izvukli tačno ono što želite. Svaki korak i manevar se preduzimaju imajući na umu vaš konačni cilj.

Advertisements

Konkretno, ako ste primetili da sakupljate voće sa drveća ili cveće sa zemlje, u bliskoj budućnosti ćete možda dobiti srećno iznenađenje.

Ovo može biti direktno povezano sa vašim naporima u stvarnosti ili jednostavno slučajnošću.

Sanjati da šetate prema voćnjaku

Sanjati kako hodate u pravcu velikog voćnjaka može otkriti predstojeću situaciju u kojoj bi vam neko u stvarnom životu pomogao.

Iako bi se tačna situacija mogla otkriti putem drugih simbola, sama po sebi ova slika sugeriše da bi mogli pretrpeti neke neuspehe i postati žrtva sumnje u sebe i strepnje.

Ova osoba bi ublažila vaše strahove i dala bi vam samopouzdanje da prevaziđete sve što vas muči.

Verovatno je ova osoba ljubazan prijatelj ili član porodice na kojeg se uvek možete osloniti kada su vam najpotrebniji.

Advertisements