X

Sanovnik vojska – Šta znači sanjati vojsku?

Foto: Pixabay

Vojska u snovima može predstavljati simbol nasilja, moći i sukoba. Sanjati vojsku znači da će u stvarnosti osoba naići na neku vrstu sile i neizbežnosti, i da bi trebali razmišljati o svojoj budućnosti. Vojska viđena u snovima povezana je sa unutrašnjim ili spoljnim sukobima.

Advertisements

U nastavku možete pročitati opširnija tumačenja snova sa vojskom.

Sanjati da se borite sa vojskom

Ako ste sanjali da se borite sa vojskom, to se odnosi na donošenje vrlo važne odluke u životu. Uskoro biste se mogli suočiti s donošenjem odluke u vezi s problemom koji će u velikoj meri uticati na vaš život.

Sanjati da se suočite sa vojskom

Sanjati da se suočavate sa vojskom znači da ste usred duge, nerešive bitke sa nekim. Ovaj sukob će vas mučiti tokom dužeg vremenskog perioda, a vi ćete imati poteškoća da krenete napred.

Sanjati vojne manevre

Videti vojne manevre ili vojsku kako se kreću ka završetku svojih manevara simbol je da ste veoma organizovana osoba. Više vas privlači disciplina i strog red i to raspoloženje utiče na to kako živite svoj život.

Advertisements

Sanjati vojsku kako se bori

Ako ste sanjali vojsku kako se bori, to znači da ćete biti umešani u prepirku tako što ćete otkriti neki skandal ili neke poverljive informacije što će uznemiriti druge osobe.

To bi moglo dovesti do neočekivanih posledica koje ne želite da se dogode, a možda ćete biti postavljeni u nesigurnom položaju za otkrivanje tako osetljivih stvari.

Foto: Pixabay

Sanjati da ste deo pobedničke vojske

Biti deo pobedničke vojske govori vam da ćete uskoro steći poverenje i poštovanje nekoga ko vas je ignorisao. Ova osoba će se odjednom zainteresovati za ono što govorite ili radite i tražiti vaš savet o određenim stvarima.

Sanjati vojnu paradu

Vojna parada je simbol sticanja priznanja i nagrade. Uskoro će vas veoma poštovati zbog izuzetno velikog posla koji ste ili ćete obaviti i bićete nagrađeni za svoja dostignuća u skladu s tim.

Sanjati da izbegavate poziv u vojsku

Ako sanjate da izbegavate da budete pozvani u vojsku ili sprečavate svoje najmilije u tome, to je znak da treba da verujete svojoj intuiciji. Ako to učinite, moći ćete izaći iz vrlo zeznute situacije ili nepovoljnog poslovnog prijedloga. Pazite i sledite svoje nagone jer bi vas to moglo spasiti od puno problema.

Advertisements

Sanjati da gledate vojsku

Ako ste sanjali da gledate vojsku, to znači da će u vaš život ući ogromna sila, što će dovesti do značajne promene u vama. Pokušajte biti pažljiviji na promene koje će se dogoditi i posmatrajte ih otvoreno, jer rezultat, bilo pozitivan ili negativan, zavisi od vas.

Sanjati da ste deo oružanih snaga

Ako ste sanjali da ste deo oružanih snaga, to pokazuje da ćete se suočiti sa nekim teškim suđenjima i teškoćama u životu. To takođe može značiti da ste pod uticajem nekoga ko je autoritet i kome je teško ugoditi.

Sanjati da ste regrutovani u vojsku

Ako ste sanjali da ste regrutovani u vojsku, to znači da ćete se suočiti sa sukobom koji će vas mučiti neko vreme. Međutim, ovo bi moglo biti nerešivo.

Sanjati da vas je vojska angažovala

Ako ste sanjali da vas je vojska angažovala da nešto radite za njih, to znači da se mnogo trudite da se dokažete ljudima iz svog društvenog kruga. I dalje radite na tome da steknete prepoznavanje vaših veština i sposobnosti i čeznete da oni veruju u vašu sposobnost.

Sanjati da vidite vojskovođu

Ako u snu vidite nekoga u ulozi vojskovođe, to je znak da ćete uskoro moći da iskoristite svoju vezu sa moćnom osobom kako biste ostvarili svoje planove.

Advertisements

Sanjati ogromnu vojsku pred vama

Ako ste sanjali da je pred vama ogromna vojska, to simbolizuje da ste u zatočeništvu uticaja drugih ljudi. Pokušajte biti svesniji u životnim odlukama koje donosite i ne dozvolite nikome da manipuliše vama.

Sanjati vojsku u pokretu

Ako u snu vidite vojsku u pokretu, to znači da će vas negativni osećaji nadvladati, do te mere da vas ometaju u postizanju vaših ciljeva. Zauzvrat, to će vam izazvati mnogo muka i očaja.

Sanjati da vidite stranu vojsku

Sanjati o stranoj vojsci je znak da ste okruženi mnogim razgovorima o politici. Bićete u centru naizgled beskrajnih i beskorisnih glasina, ali kako ćete izbeći ili se osloboditi od njih, potpuno je na vama. Možete da odlučite da ne učestvujete u tome.

Sanjati vojnu kasarnu

Ako ste sanjali da vidite vojnu kasarnu ili da živite u blizini kasarne, to sugeriše da ćete svoj život deliti s drugima u borbi ili pripremi za zajednički cilj ili svrhu.

Možda u svom životu tražite strukturu u kojoj su organizovane mnoge stvari i karakteristike. Međutim, istovremeno se morate odreći određenog nivoa kontrole i slobode.

Sanjati da se zatvorite u kasarnu

Ako ste sanjali da se zatvorite u kasarnu, to ukazuje da ste zabrinuti zbog onoga što se dešava u vašem uskom krugu prijatelja ili unutar organizacije. Ovaj san može značiti da ne znate kako da se izvučete iz trenutne situacije. Mogli biste se suočiti sa nerealnim zahtevima koji bi mogli ozbiljno uticati na vaš lični život.

Sanjati da se preselite u kasarnu

Prelazak u kasarnu u snu vam predskazuje da ćete izvršiti određene neophodne promene u svom životu. Ova promena vam može dugoročno pomoći u smislu postizanja napretka u budućnosti. Međutim, od vas se očekuje da se odreknete određenih nivoa privatnosti i kontrole nad svojim životom.

Foto: Pixabay

Sanjati da posetite vojnu kasarnu

Posetiti vojnu kasarnu u snu, predviđa da se neko koga poznajete može pridružiti vojsci. Ili bi moglo sugerisati da i sami razmišljate o mogućnosti da se prijavite za vojsku i kako život može izgledati tokom treninga u vojsci.

Sanjati vojsku u svetskom ratu

Sanjati vojsku u svetskom ratu znači da bi se mogli sukobiti sa drugom osobom. Videti ratove, kao što je Drugi svetski rat, znači da u životu trebate biti bolje organizovani.

Činjenica da ste se osvrnuli na rat u stanju snova ukazuje da vam se sve što radite u životu čini neorganizovano.

Advertisements

Sanjati porušene kasarne

Ako ste sanjali da vidite ili živite u porušenim kasarnama, to ukazuje na probleme sa vašim prijateljstvom. Uskoro ćete morati da se suočite sa razlikama i teškim osećajima, zbog kojih ćete se pitati da li je vaša veza vredna svega.

Sanjati da ste pozvani u vojsku

Ako sanjate da ste pozvani na službu u vojsku, u stvarnosti ćete biti uvučeni u dugotrajni i neprijatni sukob.

Sanjati maltretiranje u vojsci

Ako sanjate da nekog maltretiraju u vojsci, to znači da će na vas uticati veoma zahtevan i okrutan čovek. Ako sanjate da vas kazne u vojsci, poput čišćenje poda četkicom za zube, to znači da vam treba veća kontrola nad životom.

Sanjati da trenirate u vojnoj streljani

Ako sanjate da trenirate u vojnoj streljani, to znači da ćete potrošiti mnogo energije, a vaš trud neće biti od neke koristi.

Sanjati da komandujete vojskom

Ako ste sanjali da komandujete čitavom vojskom, to znači da nećete biti učesnik već posmatrač nekih sukoba.

Advertisements

Sanjati da vidite kretanje vojne opreme

Ako sanjate da gledate kretanje vojne opreme, ovaj san znači male nevolje i probleme koji verovatno mogu dovesti do depresije ili nervnog sloma.

Sanjati agresivnu vojsku

Ako ste sanjali da vidite agresivnu vojsku, to je znak da predstoje neke nevolje.

Sanjati vojsku koja gubi

Ako ste sanjali vojsku koja gubi bitku, to znači da ste u stvarnom životu spremni učiniti sve kako biste postigli svoj cilj.

Sanjati sa se borite sa neprijateljem

Bitka sa neprijateljskom vojskom u snu, sugeriše da morate donositi važne odluke bez pomoći drugih ljudi. Poražena neprijateljska vojska odražava vas kao osobu koja je spremna preduzeti ekstremne mere kako bi ostvarila sopstvene ciljeve.

Sanjati vojno oružje

Snovi koji uključuju vizije vojnog oružja često simbolizuju negativne emocije. Ubrzo možete postati ozbiljno zaokupljeni, anksiozni, nesrećni, nezadovoljni, frustrirani ili razočarani.

Advertisements

Ako pripadate bilo kojoj vojnoj organizaciji, možda će vas pozvati na dužnost ili u borbu. Mogli biste se osećati zaokupljeno i napeto u svojoj budućnosti.

Alternativno, neki događaj koji se odvijaju u vašoj životnoj oblasti ili kod nekoga od vaših poznanika mogao bi da vam izazove uznemirujuće osećaje.

Sanjati ubistvo nekoga ko služi vojsku

Ako ste sanjali ubistvo nekoga ko služi vojsku, to znači da bi ta osoba mogla umreti dok je na dužnosti ili zbog neke tragične nesreće.

Foto: Pixabay

Sanjati da večerate sa vojnim osobljem

Sanjati da večerate sa vojnim osobljem znak je da vam dolaze velike promene. Međutim, dok ne pustite prošlost i potpuno ne prigrlite ono što vam je na raspolaganju, možda nećete moći u potpunosti uživati ili iskoristiti prilike koje vam pokucaju na vrata.

Sanjati vojsku da ulazi u vašu kuću

Viđenje vojnih ljudi poput vojnika ili trupa kako ulaze u vašu kuću znak je pozitivne promene koja će uskoro ući u vaš život, kao na primer srećna pojava ili okolnost sa kojom ćete se susresti u bliskoj budućnosti.

Advertisements
Još tekstova