X

Sanovnik zarobljenik ili zatvorenik – Šta znači sanjati zarobljenike ili zatvorenike?

FOTO: PIXABAY

U tumačenju ovakvih snova trebali biste pridavati veliku važnost činjenici kako zatvorenik izgleda, kakva je njegova odeća, sa kim razgovara, u kom se emocionalnom stanju nalazi.

Advertisements

Svi ovi detalji pomoći će vam da dobijete najtačniji smisao vašeg sna.

Na primer, u osobinama zatvorenika, njegovom hodu i načinu na koji on razgovara možda vidite osobine koje su slične ili iste sa određenim osobama iz budnog života.

Otuda, sve predviđeno u snu biće povezano sa njim ili njom.

U slučaju da vidite da ste uhapšeni i smešteni sa zarobljenicima, to je znak ispunjenja želja. Ako ste nakon hapšenja preseljeni u zatvorsko odeljenje, onda ovaj san signalizuje srećan porodični život.

Advertisements

Neke knjige snova tumače takav san drugačije. Kažu da takav san ukazuje na nevolju i strah od zakona zbog manjih kršenja zakona u stvarnom životu.

Sanjati o masovnom hapšenju stranaca znači da se svi vaši planovi u stvarnom životu neće ostvariti.

Uopšte, slika zatvorenika retko je ispunjena fatalnim značenjem. U osnovi, ovi snovi ukazuju na neposredne svakodnevne događaje

Sanjate da ste u zatvoru

Ako u snu vidite sebe u zatvorskoj ćeliji bez ikakvog ljudskog kontakta, to ukazuje na to da ste podvrgnuti cenzuri u nekim oblastima svog života.

Odsečeni ste i obeshrabreni u komunikaciji svojih misli i emocija. Ako ste u snu bili zarobljenik, moguće je da se zbog neke situacije ili veze osećate ograničeno.

Advertisements

To bi vam moglo biti upozorenje da promenite svoju rutinu jer vas oni koji vas okružuju teraju da se osećate suzdržano.

Da li treba da napravite veliku promenu u svom životu da biste osetili oslobođenje? Možda je teško razmišljati, ali to bi mogao biti vaš ključ za sreću.

Možda iznenada osetite neki gubitak slobode u svom poslu ili svom ličnom životu. Da li treba da promenite posao? Raskinete vezu? Ili promenite svoj način razmišljanja?

Uzmite u obzir i svoje ponašanje- možda zapadnete u iste obrasce ponašanja zbog kojih se osećate zarobljenim. Zavirite duboko i razmislite šta potiskujete jer bi to moglo biti nešto što vas sputava.

Sa druge strane, možda će vas mučiti osećaj krivice, neprijatnosti ili stida zbog nečega što ste učinili. San bi mogao da vam kaže da prestanete da se kažnjavate – bilo je i nestalo i nema smisla da to ponovo ponavljate.

Advertisements

Ako su vas u snu napadali zatvorenici, možda ste izbegavali neku situaciju. Možda ste nešto zaključali u svom umu, ali došlo je do tačke u kojoj se više ne može zanemariti.

Morate se suočiti sa tim – vreme je da se sa tim suočite sada.

Ako ste u snu videli nekoga drugog kao zatvorenika – moguće je da više ne verujete ovoj osobi ako vam je učinila nešto u budnom životu.

Druga interpretacija je da imate element svoje ličnosti za koji smatrate da ga se ne možete osloboditi. Od koga se krijete?

Čega se najviše plašite ako biste pustili strah napolju? Ako je to sastavni deo onoga ko ste, možda trebate biti jednom svoji.

Sanjati da ste videli nekog u zatvorskoj ćeliji

Ako u snu vidite nekoga u zatvoru, to sugeriše da tražite određenje aspekte samog sebe. Pokušajte da vidite da li se bilo koja od ovih stvari odnosi na vašu trenutnu životnu situaciju.

Možda imate određene ideje i određena pitanja koja su zatvorena od strane vaših nadređenih kao što su nastavnici u školi ili šefovi na poslu.

Sanjate da ste smešteni u zatvor

Ovaj san predstavlja neki oblik samokažnjavanja i krivice. Možda ste nedavno uradili nešto pogrešno, a vi ili neko drui vas podseća na to u budnom životu.

Sanjate da je neko koga poznajete u zatvoru

Ako ste sanjali da je neko koga poznajete, poput dečka ili supruga u zatvoru, to može značiti da vam je teško oprostiti zbog nekih loših stvari koje su vam možda učinjene.

Takođe može značiti da vaš odnos sa suprugom ili dečkom možda nije zdrav i da se ljudi koji su uključeni možda osećaju zarobljeno.

Advertisements

Sanjati o poseti nekoga u zatvoru

Posete zatvorima u snovima tipično ukazuju na to da ste dugo vređali nekoga ili prijatelja koji je učinio nešto loše u prošlosti.

Poseta je pokazatelj vašeg uma da ste spremni da oprostite, ali ipak i dalje smatrate osobu odgovornom za svoje postupke.

To može biti i oblik kajanja sopstvene psihe, možda ste osobi učinili nešto loše i zaključali to pamćenje duboko u vašoj podsvesti.

Sanjati bolesnog zarobljenika

Ako sanjate zarobljenika koji je bolestan i to izaziva vaše saosećanje sa njim / njom, to vam predviđa da ćete se u stvarnosti morati suočiti sa optužbama.

Sanjati da šetate unutar zatvora

Sanjati o šetnji unutar zatvora, sugeriše da su vaša kreativnost i ideje ograničene. Suzdržani ste od izražavanja iako pokušavate da pronađete način.

Advertisements

Sanjati zarobljenika koji je spreman za pogubljenje

Ako ste sanjali zarobljenika koji je spreman za pogubljenje, taj san znači veliku promenu u životu. Pomoću pratećih simbola i opšteg smisla sna možete shvatiti u kojoj ćete se sferi život promeniti.

Sanjate da ste pušteni iz zatvora

Sanjati da ste vi ili neko drugi pušteni iz zatvora i ponovo dobili svoju slobodu, sugeriše da je potrebno sprovesti neke velike promene u budnom životu.

Možda vas određene prepreke ili situacije drže i dalje, možda ćete morati da izvršite drastične životne promene da bi izašli iz kalupa.

Sanjati borbu zarobljenika

Biti svedok ili učestvovati u borbi zarobljenika u snu obično sugeriše mentalnu borbu zabranjenih misli. Možda planirate nešto za šta znate da je loše, ali možda ćete morati da nastavite sa svojim planovima i trpite posledice.

San sugeriše da ćete možda trebati da se igrate prljavo da biste preživeli u narednim borbama, uz ograničene resurse i pomoć sa strane protiv svih.

Advertisements

Sanjati beg iz zatvora

Ako u snu planirate beg, na primer vi sami ili sa drugim zarobljenicima, to znači da imate snažnu želju da pobegnete iz restriktivne situacije ili odnosa.

Ako u snu sanjate kako bežite iz zarobljeništva, to znači da odbijate da prihvatite posledice svojih prethodnih akcija.

Ukoliko ste u snu pomogli nekome da pobegne iz zatvora, to ukazuje na to da ugrožavate svoje vrednosti i verovanja.

Pobeći sa zarobljenikom u snu znači da ćete se uspeti rešiti dosadnih osoba u stvarnom životu. Ovaj san vam direktno pokazuje ko će učestvovati u promenama u vašem životu.

Sanjate da ste u zatvoru bez čuvara

Sanjati da ste sami u zatvoru bez stražara i otključanih vrata, sugeriše da vaše unutrašnje verovanje i način razmišljanja ograničavaju vaš rast.

Advertisements

Stvorili ste sopstvene zatvore koji su vas sprečavali da pokažete sebe i da ostvarite puni potencijal.

Sanjati zatvorsku stražu

Snovi o zatvorskom čuvaru ili bilo kome ko bi mogao da radi posao povezan sa čuvanjem zatvora indikativni su za nekoga ko zna vaše najmračnije tajne.

To može predstavljati nekoga kome verujete, ali ipak da vam neko može učiniti pakao od života ako se te tajne saznaju.

San obično ima negativnu konotaciju, jer se osećate ograničenim, saznanjem da zatvorski čuvar može imati informacije o vama. Osoba vas može iskoristiti preteći vam da še otkriti vaše tajne.

Sanjate da ste ratni zarobljenik

San u kome ste ratni zarobljenik sugeriše vašu želju da ustanete među gomilom. Trebalo bi da se zauzmete za sebe i ne dozvolite da vas neko obuzda u ostvarenju vaših ciljeva.

Advertisements

U vašem životu može postojati nešto što treba da prekinete i rešite se tih stvari. Vaš san je simbol za emocionalne porive i zadovoljstvo. Morate se osvrnuti na prošlost kako biste naučili na svojim greškama.

Biti ratni zarobljenik u snu simbolizuje mušku komponentu u vašem životu. Skloni ste trčanju od jedne ka drugoj ideji.

Morate da rešite neka pitanja kako bi se konačno mogli odmarati. Reč je o prevari i intuiciji. Podržavate nekoga na emotivan ili finansijski način.

Još tekstova