Sanovnik zavoj – Šta znači sanjati zavoj?

Sanjati da imate zavoje, ukazuje da Vam treba vremena da ozdravite. Emotivno ste ranjeni i pokušaćete da prikrijete svoju povredu.

Držite svoju povredu skrivenu od drugih, dok se oporavljate. Pokušavate da dodatno izbegnete iritaciju svojih povreda.

Advertisements

Sanjati da ste u zavojima

Biti u zavojima u snu znači da Vam je potrebno malo opuštanja u životu. Možda ste bili pod stresom tokom stvarnog života. Uzmite malo vremena da se odmorite i borite se ponovo drugi put.

Sanjati da nosite zavoj

Nošenje zavoja u snu, nagoveštava da Vam je neko ili nešto nanelo emocionalnu bol.

Boli Vas iznutra, ali uspećete da zadržite srećan i uredan izgled izvan. Drugim ljudima će biti teško da zaista shvate koliko boli proživljavate.

Advertisements

Sanjati da ste zavijeni kao mumija

Videti sebe kako ste u potpunosti zavijeni kao mumija, sugeriše da je neko možda previše zaštitnički nastrojen prema Vama. On ili ona možda čine sve kako Vas ne bi povređivali.

Međutim, istovremeno Vam ograničava kretanja i slobodu. To bi se takođe moglo odnositi na to da ste Vi ta osoba koja samu sebe sputava.

Nanositi ili stavljati zavoj drugome

Sanjati da nanosite i umotavate nekog drugog zavojem, predviđa da ćete potrošiti vreme na popravljanje problema u vezi sa tom osobom.

Sanjati da uklanjate zavoje

Sanjati da uklanjate zavoje, ukazuje na to da ste spremni da pokušate ponovo sa onim što Vas je povredilo.

Spremni ste da pređete preko mentalnih razočaranja u prvom redu. To bi moglo dovesti do pokušaja da se ponovo zaljubite ili ponovnog pokušaja rešavanja određenih testova nakon Vaših prvobitnih neuspeha.

Sanjati da zavoj otpada

Sanjati da Vam zavoj nije čvrst i da otpada, ukazuje da rešenje za zaceljenje ne deluje. Ne fokusirate se na ispravna pitanja i ne primenjujete ispravnu strategiju za izlečenje uma i duše.

Sanjati da kupujete zavoj

Kupovanje novog zavoja u snu je znak da očekujete da se uskoro dogodi emocionalna ili fizička bol. Možda se pripremate da krenete u neke rizične poteze koji mogu uključivati bol i povrede.

Advertisements

Sanjati o flasteru

Korišćenje flastera u snu predstavlja privremeno rešenje. Primenićete brze popravke da biste odvratili pažnju od stvari koje Vas muče.

Možda ćete pronaći stvari kojima ćete biti zauzeti. Tako da ne morate brinuti o stvarima ili ljudima koji Vas u stvari povređuju.

To nije nužno loše jer to može da Vam pomogne da se fokusirate na druga pitanja. Dajte sebi vremena da pregledate svoje stanje kada imate više vremena i energije.

Sanjati o prljavom zavoju

Sanjati da ćete uskoro koristiti prljav zavoj znak je da ćete se možda uskoro razboleti.

Budite svesni ljudi koji pokušavaju da Vam pomognu da se nosite sa svojim emocionalnim ili fizičkim bolom. Oni bi mogli nerado da prouzrokuju više bolesti i povreda. Njihove metode mogu biti loše i uzrokovati više negativnosti.

Sanjati o zavijenoj ruci

Videti kako Vam se ruka zavija, znak je bespomoćnosti prema situaciji. San predviđa da ćete se povrediti u pokušaju nekih projekata i poduhvata. U procesu ćete se ozbiljno povrediti i trebaće Vam vremena da se oporavite.

Sanjajte o zavijenim stopalima ili kolenima

Videti stopala, noge ili kolena u zavojima, odnosi se na rastuće bolove sa kojima ćete se susresti. Možda pokušavate rešiti više problema. Usporite malo ili biste  mogli da se povredite dugoročno.

Advertisements

Sanjati o belom zavoju

Čist beli zavoj u snu znak je da ste previše predostrožni i oprezni. Potrebno Vam je previše vremena pre nego što započnete bilo kakvu novu radnju ili vezu.

Vaša podsvest je već u strahu od povrede. To sprečava Vašu sposobnost da se otvorite drugima.

Sanjati o krvavom zavoju

Krvavi zavoj u snu je znak tuge i gneva. U romantičnom životu imate probleme. Tačnije, puštate stare rane da utiču na to kako gledate druge i sebe.

Sanjati o žutom zavoju

Videti žute zavoje, predstavlja rizik koji se plašite da preuzmete. Plašite se da će se uskoro dogoditi nešto negativno.

Šta znači sanjati zavoj?

Videti simbol zavoja u snu simbolizuje povredu koja se u stvarnom svetu oseća fizički, duhovno ili emocionalno. Zavoj takođe može izraziti greške koje činite u odnosima sa drugim ljudima.

Može biti negativan znak, ali takođe i pozitivan znak Vaše sposobnosti da popravite probleme u odnosima sa drugima.

Videti sebe u zavojima u snu znači da Vam je potrebno malo opuštanja u životu. Ako ste se u stvarnom životu ili u određenoj situaciji osećali bolesno ili Vam je bilo neprijatno, onda ovaj san znači da je vreme da se opustite i ozdravite, jer se stvari konačno sređuju i vraćaju u normalu.

Ako Vam lekar stavi zavoj, ovaj san pokazuje da je vreme da zapravo saslušate druge i pustite ih da paze na Vas. Idite sporije, uživajte u svom životu i ne uzimajte ljude oko sebe zdravo za gotovo. Žele samo da Vam pomognu da uspete i budete dobro.

Ako imate zavoj, a zavoj Vam se skida u snu, to ukazuje da ste možda suočeni sa nedostatkom intuicije u situaciji koja zahteva brzu odluku.

Ako sanjate mumiju u zavoju, to znači da ćete uskoro uživati u životu. Ova figura se obično pojavljuje kada razmišljate o odluci koja je važna za Vaš duhovni rast.

Ako su zavoji bilo koje boje osim bele, onda ovaj san znači da morate razmisliti pre nego što se obavežete na bilo šta važno u Vašem stvarnom životu.

Pre svega, morate da pazite na svoje telo i svoje duhovno blagostanje. Šareni zavoj takođe može predstavljati da stvari ponekad pokušavate popraviti na netradicionalne načine.

Ako sanjate da se zavoj nanosi samo na jedan deo Vašeg tela, to je poruka koju treba razmotriti gledajući detaljne informacije o snu. Videti osobu u snu pokrivenu zavojima pokazuje da je vreme da pomognete drugima.

Advertisements

Zavoj u Vašem snu mogao bi biti znak tuge i gneva. Ako vidite zavoj pun krvi, ovo je upozorenje na opasnost i probleme u Vašoj duhovnosti. To takođe može da pokaže da imate problema sa romantičnim životom.

Čist, beli zavoj pokazuje da morate biti predostrožni i oprezni pre nego što započnete bilo kakvu novu akciju ili vezu. Beli zavoj predstavlja rizike koje se bojite da preuzmete.

Ubrzo bi se moglo dogoditi nešto negativno ili biste čak mogli imati pozitivne dobitke iz novog iskustva. Tajna je isprobati ovaj novi poduhvat bez straha.

Ako u snu nosite zavoj, to bi mogao biti znak da ćete se uskoro razboleti.

San bi mogao imati slično značenje ako vidite drugu osobu koja nosi zavoj. Ovo je znak bolesti, ali uticaće na druge ljude, a ne na Vas. Druga osoba koja nosi zavoj u snu takođe može značiti krađu ili prevaru.

Ako vidite zavoj za kolena, ovo Vam govori da stvari prihvatate ozbiljnije nego ikad u svom stvarnom životu. Zavoj uopšte može značiti zdravstvene probleme i neočekivane nevolje.

Otkriva da je pogođeni pojedinac koji je zavoj nosio u snu. Videti mumiju prekrivenu zavojima u snu znači duhovnu „ranu“ ili razočaranje u ljubavi.

Advertisements
Advertisements