X

Sanovnik žena – Šta znači sanjati ženu (žensku osobu)?

FOTO: PIXABAY

Sanjati ženu (kao žensku osobu, ne kao suprugu) različito se tumači. Ako sanjate o divnoj ženi, to može da ukazuje da ćete imati dobru, zdravu i srećnu godinu sa puno finansijskog prihoda.

Advertisements

Ako neko bolestan sanja da nosi ženu, to znači da će biti izlečen.

Razgovar sa divnom ženom u snu upućuje na spasonosnu, bogatu i srećnu godinu. Žena koja ulazi u Vašu kuću tumači se kao sreća i iznenađenje.

Alternativno, sanjanje o ženama može predstavljati Vaše neprijatelje. Možda oko Vas postoje ljudi koji se ponašaju kao prijatelji kad ste u blizini, ali Vam govore iza leđa.

To sugeriše da treba biti oprezan prema drugim ljudima. Sanjanje o ženi koju nikada ranije niste videli može da ukazuje na iznenadne pohvale od jednog od Vaših prijatelja.

Advertisements

Sanjanje žene koja iznenada počinje da stari je znak Vaše dobre vere i snažne ličnosti.

Suprotno tome, sanjati o ženi koja iznenada počne da se podmlađuje predstavlja nove mogućnosti u karijeri i povećanje primanja. Uz to, predstavlja promenu i iznenađenje.

Sanjati da ste poljubili žensku osobu

Tumačenje snova o ljubljenju žene govore o dobrom, zdravom životu. To sugeriše da će Vam život biti lakši, a Vi ćete prevazići svoje finansijske probleme.

Takođe simbolizuje dostignuća i ukazuje da ćete ostvariti svoje želje koje trenutno izgledaju nerazumno i nemoguće. Neki tumači snova tvrde da ljubljenje žene u snu ukazuje na to da u svom životu ganjate besmislene snove.

Sanjati ženu koja se porađa

Ako ste sanjali ženu koja se porađa, to ukazuje da ćete otići na ugodan odmor. Takođe sugeriše da ste voljena osoba i da ćete doći do boljeg položaja u karijeri. Ukazuje na Vašu umetničku ličnost i nagoveštava da odaberete novi hobi.

Advertisements

Sanjati ženske genitalije

Sanjati o ženskim genitalijama ukazuje na povećani prihod ili dobijanje nečeg vrednog. San Vam sugeriše da se rešite svojih problema, da rešite probleme sa novcem i steknete dobru reputaciju među poznanicima.

To takođe ukazuje da ste obožavana osoba. Ako planirate da imate decu, ova vrsta sna ukazuje da ćete imati žensko dete. Ova tumačenja su paralelna sa snovima vezanim za sek*ualne odnose.

Sanjati mrzovoljnu ženu

Ako ste sanjali mrzovoljnu ženu, to predstavlja niz prepreka. To sugeriše da ćete se suočiti sa različitim problemima za kratko vreme. Možda ćete biti anksiozni i razdraženi u bliskoj budućnosti.

Takođe ovaj san simbolizuje sumnju. To sugeriše da sumnjate u nešto i pokušaćete da dođete do izvora tih sumnji.

Sanjati lepu ženu

Ako ste sanjali lepu ženu, to ukazuje na isplativ posao, apsolutni uspeh, pobedu nad svojim suparnicama, bogatstvo i lakoću. Sanjanje mlade, prelepe žene znači prevazilaženje teškoća, promenu društvenog kruga, upoznavanje novih ljudi.

Advertisements

Takođe ukazuje da ćete pomoći onima kojima je pomoć neophodna, i da će Vaši problemi biti rešeni. Imaćete nove mogućnosti u karijeri. Ovaj san takođe predstavlja doživotnu sreću.

FOTO: PIXABAY

Sanjati ružnu ženu

Ako ste sanjali ružnu ženu, to znači da ćete proći kroz neugodan period. To ukazuje da ćete imati finansijskih teškoća. Ukazuje na opštu nesreću ili čak na pitanja mentalnog zdravlja. To se tumači kao polarna suprotnost snova o lepim ženama.

Sanjati da ubijete ženu

Ako ste sanjali da ubijete ženu, to znači da će se Vaši problemi sa porodicom ili poslom uskoro okončati. Takođe predstavlja novu epizodu Vašeg ljubavnog života, dete, bogatstvo i profit.

To sugeriše da ćete započeti svoj posao i bićete uspešni. Ukazuje na dobar odnos braće i sestara. To takođe znači da će Vaš prihod iz dana u dan biti sve bolji, a Vi ćete ući u novo partnerstvo.

Sanjati ženu srednjih godina

Ako ste sanjali ženu srednjih godina, to znači da ćete se osećati loše zbog nelagodnosti koju stvaraju Vaši problemi, ali prevladaćete je bez nanošenja štete uz pomoć prijatelja.

Ovakav san predstavlja kraj svađa i početak novih prijateljstava. Takođe sugeriše da ćete neke prepreke savladati pomažući nekom drugom.

Sanjati staru ženu

Ako ste sanjali staricu, odnosno staru ženu, to se tumači kao naseljavanje. To ukazuje na redovan prihod, uravnotežen život i taktičko gledište.

Takođe, ovakav san znači da trebate donesti važnu odluku o stvaranju nove porodice i putu u drugu zemlju koja će Vam doneti veliko olakšanje i radost.

U nekim slučajevima, sanjanje starice simbolizuje razočarenje. To sugeriše da ćete biti u lošem mentalnom stanju i imaćete finansijske probleme.

Ovakav san može i da ukazuje da ćete biti razočarani pokušajem zbog kojeg ste veoma uzbuđeni. San Vas upozorava da treba da budete pažljivi u odlučivanju.

Advertisements

Sanjati da se borite sa ženom

Borba sa ženom u snu znak je izgubljene energije koja se koristi na beskorisnim poslovima ili projektima. Bićete uključeni u poduhvate koji Vam neće biti od koristi ni na kakav značajan način, iako bi oni mogli biti laki za izvesti.

Sanjati da ste u gomili žena

Ako ste sanjali da ste u gomili žena, to znači da će Vas izdati osoba sa kojom ste veoma povezani. To se takođe može odnositi na odvajanje od voljene osobe i doživljavanje boli u tom procesu.

Sanjati da ste naleteli na žensku osobu

Naleteti na ženu u snu je upozorenje za primanje neočekivanih vesti. Dobićete iznenađenje bilo putem vesti koje ćete dobiti ili u drugom obliku. Bilo kako bilo, biće nešto što će Vas ugodno iznenaditi i učiniti srećnijom osobom.

Sanjati ženu sa praznim posudama

Ako ste sanjali ženu sa praznim posudama koja ide prema vama, to je dobar znak. Pronaći ćete sjajnu priliku kroz poduhvat koji će Vam doneti mnogo profita. Dobićete mnogo novca i doživecete porast svog materijalnog dobra ili imovine.

Još tekstova