X

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Foto: Pixabay

Sanjati bazen predstavlja sigurno, utešno mesto, budući da je ograničen prostor lako upravljan, osećamo se potpuno uvereno i lako.

Advertisements

Voda iz bazena iz snova povezana je s emocionalnim svetom.

Vaše emocije su pod kontrolom, kontrolisane i iskorišćene; sanjar, iz straha ili prilika, drži svoj emocionalni spektar u dalekom psihičkom prostoru nesvesnog.

Sanjati bazen

Ako ste sanjali bazen, taj san je znak ljubavi i strasti. To može ukazivati na to da ste zaljubljeni u nekoga i da želite provesti svaku sekundu zajedno s tom osobom.

Ponekad ovaj san ukazuje na činjenje ludih stvari za ljubav.

Advertisements

Često ukazuje na zanemarivanje svojih dužnosti kao i na bliske ljude, tako da biste mogli sve svoje vreme i pažnju posvetiti osobi koju volite.

Sanjati otvoreni bazen

Ako ste sanjali otvoreni bazen, taj san je obično dobar znak, koji simbolizuje sreću u vašoj romantičnoj ljubavi.

Sanjati zatvoreni bazen

San o zatvorenom bazenu često simbolizuje introvertiranje i zatvaranje za druge ljude.

Možda osećate da drugi vrše pritisak na promene i ne želite da prolazite kroz to jer se osećate bezbednim u situaciji kakva jeste.

Ne volite da drugi utiču na vaše odluke i postupke.

Advertisements

Sanjati bazen na naduvavanje

Ako ste sanjali bazen na naduvavanje, taj san mogao bi biti znak sumnje u neke ljude u vašem životu, ali ove sumnje ne mogu značajno promeniti način na koji se osećate prema njima.

Sanjati prazan bazen

Ako ste sanjali da vidite prazan bazen, taj san je obično loš znak. Često ukazuje da se unutra osjećate usamljeno i prazno.

To takođe može značiti period tuge i pomirenja sa situacijom nakon prestanka neke važne veze u vašem životu.

Mogli biste biti veoma emotivni, pa čak i depresivni. Ovaj san često otkriva vašu gorčinu zbog situacije kroz koju prolazite.

Takođe ukazuje da učite na svojim greškama da ih više nikada ne ponovite. To je često znak da se osećate kao da nemate osećaja zbog nekoga ili nečega.

Advertisements

Sanjati da punite bazen vodom

Ako ste sanjali da punite bazen vodom, taj san je dobar znak, koji ukazuje na obilje i snalažljivost. Možda imate neke poklone i sposobnosti koje lako možete pretvoriti u novac.

Sanjati bazen pun vode

Ako ste sanjali bazen pun čiste vode, taj san je dobar znak, koji ukazuje na dobre poslovne odluke, povećanje profita i uspešna poslovna poduhvata.

Sanjati da vidite gole ljude oko i u bazenu

Ako ste sanjali da vidite gole ljude u bazenu, taj san nema dobro značenje. Često simbolizuje skandale i stid zbog nečega.

Sanjati hotelski bazen

Ako ste sanjali da ste na hotelskom bazenu, taj san često ukazuje na privremeni udar sreće ili kratko opuštanje od svakodnevnih obaveza.

Sanjati da plivate u bazenu

Ako ste sanjali da plivate u bazenu, taj san je podsetnik da završite neki nezavršeni posao koji ste započeli pre neko vreme.

Sanjati bazen napunjen kristalno čistom vodom

Ako ste sanjali bazen napunjen kristalno čistom vodom, taj san je dobar znak, koji ukazuje na vaše blagostanje, dobro zdravlje, fizičko i psihičko.

Ovaj san je znak uspeha i ispunjenja vaših želja. Konačno ćete dobiti nagrade za svoj trud i naporan rad u prošlosti.

To može značiti povećanje plate, napredovanje ili čak pohvale za vaš dobar rad.

Sanjati da imate problema sa plivanjem u bazenu

Ako ste sanjali da vas neko ili nešto zarobljava u bazenu, taj san je vrlo loš znak. Obično ukazuje na suočavanje sa nekim velikim preprekama u bliskoj budućnosti.

Moguće je da naiđete na bezbroj prepreka i izazova dok pokušate da postignete neki cilj i nećete biti u mogućnosti da se sami nosite sa njima.

Advertisements

Moguće je i da se neki trenutni projekat ili poduhvat na kojem radite ispadne kao neuspeh i potpuno gubljenje vremena.

Sanjati bazen koji je delimično napunjen vodom

Ako ste sanjali bazen koji nije bio u potpunosti napunjen vodom, taj san obično nije dobar znak. Često ukazuje na osetljiv period u vašem romantičnom životu kroz koji prolazite.

Verovatno imate problema sa svojim partnerom i ne znate kako će se odnos s vama dvoje dalje razvijati ili da li će se uopšte razvijati.

Sanjati zabavu u bazenu

Ako ste sanjali da prisustvujete zabavi u bazenu, taj san je dobar znak, koji ukazuje na neke dobre vesti koje biste uskoro mogli da dobijete.

Sanjati da se bojite vode unutar bazena

Ako ste sanjali da se bojite vode unutar bazena, taj san je znak straha sa kojim biste se eventualno trebali ili morali suočiti. Ponekad je ovaj san znak bolesti za koju ne znate da imate.

Advertisements

Sanjati bazen napunjen prljavom vodom

Ako ste sanjali bazen pun prljave vode, taj san nije dobar znak, koji ukazuje na brige i nesreće koji vas očekuju u budućnosti. Ovaj san često otkriva nejasnu savest ili nešto što vas muči.

Sanjati da uživate u bazenu

Ako ste sanjali da uživate u bazenu, taj san može ukazivati da vam je dosadno u nekoj situaciji.

Verovatno se osećate preplavljeni svojom svakodnevnom rutinom i očajnički želite da unesete neke promene u svoj život.

Možda ste se postavili u takve uslove i vi ste ti koji treba nešto da izmenite u svojim životnim okolnostima.

Morate da preuzmete inicijativu, izađete, upoznate neke prijatelje, idete u bioskop, planirate putovanje ili napokon počnete raditi nešto što ste želeli celog života.

Advertisements

Morate naći vremena da se posvetite svojim potrebama i željama.

Sanjati da vidite nekog poznatog u bazenu

Ako ste sanjali da vidite nekoga koga poznajete u bazenu, taj san je znak transformacije kroz koju prolazite.

Možda postajete sasvim druga osoba što je uzrokovano nedavnim iskustvom koje ste imali.

Ovaj san je često znak velike životne promene koja će u potpunosti promeniti način na koji gledate na stvari i uticati na vaš život u celini.

Sanjati bazen napunjen smećem

Ako ste sanjali bazen prepun smeća, to nije dobar znak. Verovatno živite prekomerno u svim aspektima svog života i ovaj san je upozorenje da to prestanete jer će unositi negativnost u vaš život.

Advertisements

Sanjati da ronite u bazenu

Ako ste sanjali da ronite u bazenu, taj san je obično znak velikih promena koje vas čekaju.

Moguće je odlučiti o nekim promenama u glavnom aspektu vašeg života i vaše će odluke dugoročno uticati na vašu budućnost.

Morate dobro razmisliti pre nego što odlučite i preduzmete bilo kakve akcije u tom pravcu.

Sanjati ogroman bazen

Ako ste sanjali da ste u ogromnom bazenu, taj san predstavlja upozorenje. Ubrzo biste mogli upoznati nekoga za koga se možda čini da vredi investirati, ali to je samo prvi utisak.

Pazite na nova poznanstva i ne dozvolite nikome da vas koristi na bilo koji način.

Advertisements

Sanjati bazen na vrhu zgrade (ili kuće)

Ako ste sanjali bazen koji je bio na vrhu zgrade (ili kuće), taj san je dobar znak. To je često znak uživanja u vašem uspehu. To bi takođe mogao biti znak prolaska kroz duhovno čišćenje.

Sanjajti pražnjenje bazena

Ako ste sanjali da ispraznite bazen, taj san nije dobar znak. Obično ukazuje da nedostaju neke važne mogućnosti.

Verovatno ste okruženi mnogim mogućnostima da poboljšate svoj život u mnogim oblastima, ali jednostavno nemate dar da ih prepoznate ili iskoristite za vaš najbolji interes.

Ovaj san vas traži da budete oprezni za ove šanse i pokušate da ih iskoristite što je brže moguće jer poput vas mnogi ljudi čekaju na njih.

Sanjati da ste pod vodom u bazenu

Ako ste sanjali da ste u bazenu, potopljeni pod vodom, taj san nije dobar znak. Često otkriva potisnuta osećanja prema nekoj prošloj vezi.

Advertisements

Možda niste svesni da ti osećaji i dalje postoje u vašoj podsvesti.

Sanjati bazen – Psihološka i duhovna interpretacija

Bazen simbolizuje emocionalni svet i odnos sanjarenja prema sebi i drugima. Ako se plivanjem u bazenu u snu osećate ugodno, tada ste u harmoniji sa sobom, osećate se prihvaćenim i voljenim od svog okruženja.

Ako se borite protiv utapanja ili se osećate bez odbrane, trebalo bi se više nositi sa svojim potisnutim osećanjima. Prazan bazen predstavlja emocionalno zanemarivanje.

U duhovnom smislu, bazen u snu znači pročišćenje uma i duše; prošli grehovi ili traume isprani su u bistroj, plavoj vodi.

Sa duhovnog stanovišta tumačenja snova, simbol sna „bazen“ označava pojašnjenje i pročišćavanje duše.

Advertisements

Posebno je za odrasle odmor na plaži sa bazenom odličan rekreativni faktor, međutim, predstavlja smešno lupkanje u vodi, prskanje, igranje i bezbrižnu zabavu za decu.

Ali čak i za mališane, bazen može biti velika opasnost ako u njega padnu. Bazen ima i pozitivne i negativne asocijacije i podjednako se razlikuje kao simbol sna u našim snovima.

Simbol sna „bazen“ povezan je u opštoj interpretaciji snova, pre svega, emocionalnom stanju sanjanja.

Sanjati ženu kako pliva kroz prijatno hladnu vodu bazena ukazuje na pozitivan stav prema se*sualnosti i dobro opšte stanje sanjanja.

Kao što čovek opaža kupku u bazenu, tako se odnosi i na emocije: Ako je situacija za sanjare neugodna, a on se čak plaši da se udavi u bazenu, možda će se i u stvarnom životu bojati vlastitih emocija.

Advertisements

Uživajući u kupki u vodi s lakoćom može značiti da se u stvarnom životu osećate slobodnim i ravnotežnim.

Čežnja za gledanjem bazena u snu može, kao i vruća kupka, dotičnoj osobi jasno dati do znanja da joj hitno treba odmor.

Sa psihološkog stanovišta, ono što se krije iza sanjanja bazena je sve što ima veze sa emocijama. Element vode takođe igra glavnu ulogu ovde i treba je uključiti u tumačenje snova.

Iznad svega, preteća situacija utapanja može pružiti informacije o tome koji strah u snu nosite u sebi. Ako divlje udarite u vodu, u budnom ćete se životu utopiti u figurativnom smislu.

Možda neko ima osećaj da je previše primeren od strane svog partnera i, kao da želi, da pliva bez problema. Ili ste čak puni emocija koje traže svoj put.

Advertisements

Sa duhovnog stanovišta tumačenja snova, simbol sanjanja bazena označava pojašnjenje i pročišćavanje duše.

Voda u njoj služi za bistrinu i obnovu i omogućava snovima da se oslobode starog i otvore ih čistom duhu novog.

Bazen u snovima: povezan je, poput ribnjaka i jezera, sa simbolikom mirnih voda i prostorom za zadržavanje koji je čisto veštački (pod uslovom da to nije morska voda) i uvjerljiv; pomisli na kadu.

Šta znači sanjati bazen?

Bazeni su mesta opuštanja, lakoće, smirenosti i zadovoljstva. Kada plivamo u bazenu, oslobađamo se stresa i anksioznosti svakodnevnog života.

Snovi o bazenima imaju mnogo različitih značenja. Oni su prostori ispunjeni vodom, što simbolično predstavlja naše emocije i duboka osećanja.

Advertisements

Budući da nisu velika kao mora, jezera i okeani, bazeni u snu simbolišu naše emocije, ali ove emocije obično nisu toliko intenzivne kao što su emocije koje simbolizuju velike vodene površine poput mora i okeana.

Ovaj san može ukazivati na to da treba da stupite u kontakt sa svojim osećanjima i bolje ih razumete.

To takođe može ukazivati na potrebu da se očistite i napravite prostor za nove stvari i ljude koji uđu u vaš život.

Možda nekoga zadržavate na tuzi ili ogorčenosti zbog nečega što vam je ova osoba učinila.

Koristite ovaj san kao ohrabrenje da se suočite sa tim osećajima ili se suočite sa ovom osobom sa svojim osećanjima i pokušajte da ih razrešite u najboljem interesu vas oboje, tako da možete naći mir i nastaviti sa svojim životom.

Advertisements

Ovaj san takođe može ukazivati na potrebu da koristite sve svoje resurse ili uložite puno napora da biste u nečemu uspeli.

San o bazenima mogao bi ukazivati na potrebu da se nađe vremena za opuštanje i da ne radite ništa.

Još tekstova