Sanovnik beba – Šta znači sanjati bebu?

Sanjati bebu može ukazivati na neke razvojne aspekte vaše ličnosti. Oni takođe mogu predstavljati deo vas, kome je potrebno neko negovanje i ljubav.

Ponekad mogu ukazivati na neki nezreo deo vas.

Bebe simbolišu delove naše unutrašnje prirode koji su čisti, nevini, ranjivi i bespomoćni. Ovi snovi mogu takođe predstavljati nekoga ko se ponaša nezrelo ili poput bebe.

Ponekad se mogu odnositi i na nekoga ko je nevin i naivan. Ponekad ovaj san predstavlja vas, naivne i nevine.

Snovi o bebi ili bebama mogu takođe biti rezultat vaše želje da imate decu i vaših pokušaja da zatrudnite.

Ponekad vas ti snovi pripremaju za trudnoću u stvarnom životu. U nekim slučajevima, san o bebama može biti pokazatelj da ste zapravo trudni.

Ovi snovi bi takođe mogli biti rezultat straha od zatrudnjevanja u stvarnom životu.

Advertisements

Sanjati bebu

Snovi o bebama su vrlo dobri znakovi. Ako ste u snu videli bebu ili bebe, takav san ukazuje na neke prijatne događaje i iznenađenja koja će vam uskoro doći u život. Ti snovi obično znače dobre stvari u bliskoj budućnosti.

Sanjati novorođeno dete

Ako ste sanjali da vidite novorođenu bebu ili bebe, takav san predviđa neku neočekivanu, ali prijatnu vest ili iznenađenje u bliskoj budućnosti. Ovi događaji će vas učiniti vrlo srećnim i zadovoljnim.

Sanjati bebu koja vam se smeška

Ako ste sanjali da vam se beba smeška, takav san može biti znak radosti i sreće u narednim danima.

Sanjati da pronalazite bebu

Ako ste u snu našli bebu, takav san može ukazivati na otkrivanje skrivenih potencijala.

Sanjati da držite bebu

Sanjati o držanju bebe može značiti podsećanje na neka prošla vremena kada je neko zavisio od vas i osećali ste se više potrebnim.

Sanjati da držite bebu koja plače

Ako ste sanjali da držite bebu koja plače, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na tugu i emocionalna previranja u narednim danima.

Sanjati da kupate bebu

Ako ste kupali bebu u snu, takav san je dobar znak i može ukazivati na kreativno rešavanje nekog problema u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ljubite bebu

Ako ste sanjali da poljubite bebu, takav san može biti znak vaše privlačnosti i mladolikog izgleda.

Sanjati da nosite bebu

Ako ste u snu nosili bebu, takav san može ukazivati na pokušaj rešavanja nekih problema ili tešku situaciju u kojoj ste trenutno uključeni.

Sanjati bebu koja plače

Ako ste sanjali da beba plače, takav san je loš znak. Ovaj san bi mogao da upozori na velike zdravstvene probleme. Ponekad to može ukazivati na neočekivanu veliku tragediju u vašem životu.

Snovi o bebama koje plaču mogu takođe simbolizovati neke delove vaše ličnosti kojima je potrebna posebna pažnja i negovanje.

Možda imate neke neispunjene ciljeve i osećate se kao da vam nešto nedostaje u životu.

Sanjati pad bebe na zemlju

Ako ste sanjali bebu kako pada na zemlju, takav san je znak da ne možete lako da rešite neke probleme sa kojima se trenutno susrećete.

Ponekad ovaj san može ukazivati na vašu anksioznost koja čeka da primite vesti ili iščekivanje nekih važnih događaja u vašem životu.

Možda ne možete da sačekate bilo kakve promene na bolje.

Sanjati da šetate sa bebom

Ako ste sanjali da šetate sa bebom, takav san je dobar znak. Ovaj san može ukazivati na putovanje radi uživanja u bliskoj budućnosti.

Sanjati da hranite bebu

Ako ste hranili bebu u snu, takav san je dobar znak i ukazuje na primanje dobrih vesti u bliskoj budućnosti, što vam donosi mnogo sreće.

Sanjati da dojite bebu

Ako ste sanjali o dojenju bebe, takav san možda nije dobar znak i može ukazivati da vas je izdao neko kome verujete u bliskoj budućnosti. Ovaj san upozorava da obratite pažnju na ljude koji su vam bliski.

Sanjati da menjate dečiju pelenu

Ako ste sanjali o promeni pelena na bebi, takav san može ukazivati na potrebu za nekim promenama u vašem životu ili vašoj ličnosti.

Sanjati teško bolesnu ili mrtvu bebu

Ako ste sanjali da vidite teško bolesnu ili čak mrtvu bebu, takav san je vrlo loš znak. Ovaj san može ukazivati na period velikih razočaranja i nesrećnih događaja i okolnosti u vašem životu.

Sanjati dobro negovanu bebu

Ako ste u snu videli ili se pobrinuli za negovanu bebu, takav san može ukazivati na zadovoljstvo vašim trenutnim i budućim projektima i nastojanjima.

Možda ćete čak i preispitati nastavak projekta koji ste napustili prije nekog vremena.

Sanjati da gledate bebu

Ako ste u snu gledali bebu, takav san je obično vrlo dobar znak. Ovaj san ukazuje na vašu sposobnost da obezbedite finansijsku stabilnost za budućnost. Važno je verovati svojim sposobnostima i svojim instinktima.

Sanjati bebu koja histerično plače

Ako ste sanjali da slušate ili pokušavate smiriti bebu koja histerično plače, takav san je obično upozorenje. Ovaj san može ukazivati na neku opasnost.

Možda će nečiji tračevi i glasine ugroziti vašu reputaciju, a vi ćete je teško vratiti. Treba obratiti pažnju na ljude oko vas koji bi vam mogli biti najveća pretnja.

Sanjati mrtvu bebu

Snovi o mrtvoj bebi mogu da simbolišu kraj nečega što je nekada bilo deo vas.

Sanjati mrtvu bebu koja odjednom postaje živa

Ako ste sanjali da se mrtva beba iznenada vraća u život, takav san je loš znak. Ovaj san bi mogao da upozori stvarnu smrt te bebe.

Sanjati kako beba umire

Ako ste sanjali da vidite ili čujete kako neka beba umire, takav san može značiti da sazrevate i napuštate svoje detinjasto i nezrelo ponašanje i razmišljanje.

Advertisements

Sanjati utapanje bebe

Ako ste videli da se beba utapa u snu, takav san može značiti da ste preplavljeni emocijama. Morate da se povežete i ne dozvolite da vas život vodi emocijama.

Sanjati spašavanje bebe

Ako ste sanjali spašavanju bebe, takav san može ukazivati na to da konačno dozvoljavate sebi da tražite i prihvatite pomoć od drugih i da budete ranjivi.

Sanjati bebu koja spava

Ako ste u snu videli bebu koja spava, takav san može ukazivati na sreću i duševni mir. Verovatno ste u mirnom periodu svog života, bez brige.

Sanjati vrlo malu bebu

Ako ste u snu videli vrlo malu bebu, takav san može ukazivati na vaše strahove o tome da drugima date do znanja vaše slabosti ili nesposobnosti. Možda izbegavate da tražite pomoć i skloni ste da sve radite sami.

Sanjati da zaboravite bebu

Ako ste sanjali da ste zaboravili bebu, takav san može ukazivati na vaše pokušaje da sakrijete svoju ranjivost. To takođe može ukazivati na vašu želju da sakrijete svoje slabosti od drugih.

Ponekad ovaj san može ukazivati na neki deo sebe koji ste zapostavili ili ostavili po strani tokom života. Ovaj san vas podseća da počnete ponovo da se bavite tim interesom ili hobijem.

Sanjati o zanemarenoj bebi

Snovi o zanemarenoj bebi mogli bi značiti da ne obraćate dovoljno pažnje na sebe. Možda ne koristite svoj puni potencijal. Ponekad je ovaj san znak vaše brige za sopstvenu decu i vaše sposobnosti da ih obezbedite i zaštitite.

Sanjati da zaboravite nahraniti bebu

Ako ste sanjali da ste zaboravili nahraniti bebu, takav san može predstavljati neki važan zadatak ili dužnost u vezi sa nekim odnosom, koji stalno zaboravljate ili na koji ne obraćate pažnju.

Kroz ovaj san vaša podsvest vas podseća da završite ono što treba da bude završeno.

Sanjati da beba ne jede dovoljno

Ako ste sanjali da beba ne jede dovoljno i mršavi, takav san može ukazivati na brojne obaveze koje trenutno imate, a koje vas sprečavaju da obratite pažnju na najvažniju. Ponekad ovaj san ukazuje da nešto ili vas neko sprečava da se bavite tom obavezom.

Sanjati izgladnelu bebu

Ako ste sanjali o bebi koja je gladovala, takav san može ukazivati na zavisnost od drugih. Možda trenutno imate neki nedostatak i potrebna vam je pomoć.

Sanjati bebu koja je ostala sama

Ako ste sanjali bebu koja je ostala sama, takav san može ukazivati na vašu trenutnu usamljenost. Možda se osećate neželjeno u društvu drugih. Ponekad to može značiti namerno izoliranje.

Sanjati da idete u bolnicu da rodite dete

Ako ste sanjali da idete u bolnicu da rodite dete, takav san može ukazivati na vašu potrebu da budete sigurni i zbrinuti se. Možda ćete imati nekih problema sa zavisnošću.

Ponekad ovaj san može ukazivati na vaše pokušaje izbegavanja neke odgovornosti.

Ako ste stvarno trudni kad imate ovaj san, onda vam to može otkriti vašu zabrinutost zbog dolaska na vreme u bolnicu da biste bezbedno rodili dete.

Sanjati rađanje velike bebe

Ako ste sanjali da ćete roditi veliku bebu, takav san može ukazivati na neki životni događaj koji će vam promeniti život na bolje.

Sanjati da imate novorođenče

Ako ste sanjali da imate novorođenče, takav san je znak novih prilika i početaka. To je znak čistoće i nevinosti.

Ako se beba nasmejala, to bi moglo ukazivati uskoro na dobijanje dobrih vesti. Ako je beba plakala, to možda ukazuje na to da će vam reputacija biti narušena tračevima.

Sanjati rođenje mrtve bebe

Ako ste sanjali o rođenju mrtve bebe, takav san može ukazivati na finansijska razočarenja u bliskoj budućnosti. Možda ste imali nekih ulaganja u neki projekat, nadajući se značajnoj dobiti, ali ovaj san ukazuje da je ovo malo verovatno.

Sanjati da beba čvrsto steže grudi

Ako ste sanjali kako gledate kako beba čvrsto steže majčine grudi, takav san je loš znak, koji ukazuje na finansijske probleme u budućnosti, koji se neće lako rešiti.

Advertisements

Sanjati slatke bebe

Ako ste sanjali o slatkim bebama, takav san je dobar znak, koji ukazuje na sreću, uspeh i obilje.

Sanjati izobličenu bebu

Ako ste sanjali o onesposobljenoj bebi, takav san može ukazivati na to da vaše loše navike štete zdravlju ljudi koji vas okružuju.

Sanjati bebu koja izgleda zlo

Ako ste u snu videli bebu koja izgleda zlo, takav san može ukazivati da se plašite novog projekta koji započinjete. Možda se osećate kao da je to previše za vas.

Sanjati da tražite bebu

Ako ste u snu tražili bebu, takav san može ukazivati na prepreke u rešavanju trenutnih problema, ali na svu sreću na kraju ćete naći rešenja.

Sanjati da vi ili neko drugi budete beba

Ako ste sanjali da ste vi ili neko drugi beba, takav san može biti znak vaše želje da se neko pobrine za vas i neguje vas. Ovaj san takođe može ukazivati na to da se vi ili neko drugi ponašate detinjasto.

Sanjati kako beba hoda

Ako ste videli bebu kako hoda u snu, takav san ukazuje na vaše brojne sposobnosti i potencijal koji imate. Ovaj san je znak dobrih stvari koje se dešavaju u vašem životu. Ponekad to ukazuje na polako približavanje nekom cilju.

Sanjati bebinu bočicu

Ako ste videli bočicu za bebu u snu, takav san može ukazivati da se previše oslanjate na druge. Ako ste u snu pili iz flaše za bebe, to može ukazivati na potrebu emocionalnog sazrevanja i odrastanja.

Sanjati bebu koja histerično plače

Ako sanjate da pokušavate umiriti ili utišati histerično plačuću bebu, dobili ste upozorenje da bi vaša slika mogla biti u opasnosti.

Ovaj znak ukazuje da ćete možda biti u situaciji u kojoj bi vaš ugled mogao biti ugrožen glasinama i tračevima, a vraćanje izgubljene reputacije biće teško.

Ako sanjate ovaj znak, možda bi vam bilo u najboljem interesu da nastavite da pazite na svoj unutrašnji krug ljudi sa kojima ste u kontaktu.

Sanjati odeću za bebe

Ako ste u snu videli odeću za bebe, takav san može ukazivati na početak izražavanja na smireniji i suptilniji način. Ponekad ovaj san može ukazivati na promenu načina razmišljanja i ponašanja.

Sanjati hranu za bebe

Ako ste sanjali o hrani za bebe, takav san može ukazivati na vašu potrebu za negovanjem u nekoj situaciji. Ako ste jeli ili bili nahranjeni hranom za bebe, takav san može ukazivati na to da ponovo učite nešto što već znate.

Sanjati kolica za bebe

Ako ste u snu videli kolica za bebe, takav san može značiti vašu želju da imate dete. Ako su kolica bila prazna, možda se osećate tužno zbog nekog neispunjenog cilja.

Sanjati bebu (za mlade devojke)

Ako ste mlada devojka, sanjanje o dojenju ili držanju bebe ukazuje na to da će vas uskoro možda oštro osuditi oni koji vas okružuju.

Oni vas mogu optužiti za loše ili neprimereno ponašanje ili vas optužiti za zagađivanje vašeg društvenog kruga svojim nemoralnim postupcima.

Možda ćete želeti da razmislite o svojim prethodnim radnjama i pokušate da ispravite bilo koje nepravilno ponašanje.

Sanjati da idete u šetnju sa bebom

Sanjati da idete u šetnju sa bebom parkom ili ulicom simbolizuje ugodno putovanje. Ovaj san predviđa da ćete možda imati opuštajuće putovanje u bliskoj budućnosti.

Sanjati bebu blizu majčinih grudi

Sanjati bebu blizu majčinih grudi pozitivan je znak za budućnost. Predstavlja da ćete imati prosperitetnu budućnost i radostan i ispunjen život.

Sanjati da držite ruku od bebe

Držanje ili tresanje malene ruke od bebe u snu simbol je trijumfa. To znači da možda već imate ili ćete uskoro uspešno završiti poduhvat visokog rizika, kao što je poslovni projekat ili životni cilj.

Ako se trenutno nalazite usred teškog zadatka, trebalo bi da ovaj znak smatrate predstavom svog uspeha.

Sanjati da je beba ostala sama

Sanjati usamljenu bebu može ukazivati na trenutni osećaj usamljenosti. Može da simbolizuje da se osećate izostavljeno ili neželjeno dok ste u društvu drugih.

To takođe može značiti da osećate izolaciju kroz namerno odvajanje, čak i ako uživate u nezavisnosti koju vam pruža.

Sanjati da vidite ili pazite nepoznatu bebu

San u kojem vidite ili pazite na bebu koja vam nije poznata simbolizuje da ćete se možda morati zaustaviti i razmotriti potrebe ljudi koji su vam bliski, kao što su vaša deca ili prijatelji.

Možda će vam trebati uteha ili ohrabrenje kako bi uspeli u svojim ciljevima ili kako bi trijumfovali nad vlastitim problemima.

Sanjati sebe kao bebu

San u kojem ste vi beba znači da bi vaš život mogao uskoro da dođe u prelazno stanje. To se može dogoditi zbog kraja starog putovanja, kao što je veza, ili početka novog, poput postajanja roditelja.

Možda želite da napravite pregled trenutne situacije i pripremite se za sve promene koje se mogu neočekivano dogoditi.

Sanjati bebu (za siromašne ili osobe sa finansijskim poteškoćama)

Sanjanje bebe za osobe koje se smatraju siromašnim ili osobe koje imaju finansijske poteškoće moglo bi biti znak budućeg finansijskog uspeha.

Ovaj san simbolizuje da ćete uskoro imati šansu da steknete čvršću osnovu i da se barem privremeno oslobodite svojih finansijskih teškoća.

Sanjati da pokušavate pronaći izgubljenu bebu

Sanjanje o pokušaju lociranja izgubljene bebe i nemogućnost pronalaska ukazuje na to da možda sledite besmislene ciljeve. Ovaj san govori o tome da bi neka težnja ili plan koji imate mogli završiti besplodno i izgubiti više vremena nego što vredi.

Trebali biste pokušati da utvrdite vaše ciljeve i odlučite da li su na kraju vredni truda koji ulažete.

Sanjati bebu koja pokušava da hoda

San u kojem ste svedoci bebe koja pokušava da hoda ili preduzima prve korake je pozitivan znak koji simbolizuje vašu nezavisnost. Ovaj znak predstavlja da se pri pokušaju ostvarenja svojih ciljeva možete osloniti na svoje sposobnosti i veštine.

Ako opazite ovaj znak, možda biste želeli da pokušate da budete autonomniji i da više koristite svoje veštine, umesto da druge tražite.

Sanjati rođenje deteta

Ako ste sanjali o rođenju deteta, takav san je vrlo dobar znak i ukazuje na srećnu budućnost. To je znak prosperiteta i obilja.

Ako je beba bila veoma lepa, takav san možda nije dobar znak i ukazuje na neke poteškoće pred nama. Ponekad to može ukazivati na pogoršanje vašeg zdravlja.

Sanjati da imate dete

Ako ste sanjali da imate dete, takav san je vrlo dobar znak koji ukazuje na bogatstvo i obilje vas i vaše porodice. Ovaj san takođe može da ukaže na neku prijatnu vest ili iznenađenje koje će vas oduševiti.

Ovaj san ukazuje na dobre stvari i promene koje će se uskoro desiti u vašem životu.

Sanjati bebu (za starije žene)

Ako ste starija žena i doživeli ste viđenje bebe u snu, vaša buduća smrtnost mogla bi biti u pitanju. Ovaj san simbolizuje da biste uskoro mogli da prođete kroz period duže bolesti.

Sanjati da mrtva beba oživi

Imati noćnu moru u kojoj vidite bebu koju poznajete u stvarnom životu kako leži na stolu mrtvu i golu i vraća se u život zli je znak koji se tiče smrtnosti ove male osobe. Ovaj znak je upozorenje da bi ta beba u stvarnosti mogla umreti.

Sanjati nekoga koga poznaješ kao bebu

Ako nekoga koga u stvarnom životu poznajete, sanjate kao bebu u snu to je znak da se vaši budući postupci mogu smatrati pogrešnim.

Ovaj znak simbolizuje da bi nešto što biste mogli učiniti u budućnosti moglo dovesti do toga da ćete biti prezirni od strane onih koji su pogođeni ili su umešani u taj čin.

Možda će biti pametno razgovarati o bilo kakvim radnjama koje mogu uticati na one oko vas sa nekim kome verujete.

Advertisements