Sanovnik bivši dečko – Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Sanjati bivšeg dečka spada u vrlo uobičajene snove. Različita su objašnjenja o značenju takvih snova. Ponekad ovaj san može značiti i vaš podsvesni strah da vaš trenutni partner postane vaš bivši dečko.

Sanjati da ste zajedno s bivšim dečkom

Ako ste u snu bili zajedno sa svojim bivšim dečkom, takav san može biti pokazatelj razmišljanja o njemu. Možda ste ga nedavno upoznali ili vas je nešto podsetilo na njega.

Ovaj san takođe može ukazivati na vašu želju da ste u vezi ili upoznate nekog novog.

Sanjati vreme koje ste proveli sa bivšim dečkom

Ako ste se podsećali na vezu koju ste imali sa svojim bivšim dečkom, takav san mogao bi da bude rezultat nečeg što se dogodilo nedavno i podsetilo vas na vašeg bivšeg dečka.

Ponekad ovaj san ukazuje na vaše misli o razdvajanju s bivšim i vaša osećanja zbog toga. To takođe može ukazivati na vašu trenutnu emocionalnu situaciju.

Sanjati da vam bivši dečko preti nožem

Ako ste sanjali da vam bivši dečko prete nožem, takav san može da bude znak nekih velikih promena koje će se uskoro dogoditi u vašem životu. Mogu biti dobre ili loše, zavisno od ostalih detalja vašeg sna.

Sanjati da dečko prima slike vašeg bivšeg

Ako ste sanjali da je vaš dečko primio slike vašeg bivšeg dečka, možda takav san ukazuje na osećaj ogorčenosti koji možda osećate prema svom trenutnom dečku.

Advertisements

Sanjati da bivši dečko zauzme mesto vašeg muža

Ako ste imali takav san, to može ukazivati na vaše nezadovoljstvo suprugom. Možda ste čak počeli da preispitujete kako bi stvari izgledale da ste se udali za svog bivšeg dečka, umesto za muža.

Ovaj san bi takođe mogao biti poruka da više ne pravite iste greške kao sa vašim bivšim dečkom, i da se ne ponašate kao nekada.

Sanjati nečijeg bivšeg dečka

Ako ste sanjali o nečijem bivšem dečku, takav san nije dobar znak. To može značiti da niste zadovoljni trenutnom vezom ili da možda vaš odnos nije stabilan onako kakav želite.

Sanjati se*s s bivšim dečkom

Ako ste sanjali o se*su sa svojim bivšim dečkom, takav san nije dobar znak i može ukazivati na vraćanje nekih problema iz prošlosti.

Nešto za šta ste mislili da je rešeno i završeno, moglo bi se ponovo pojaviti i stvoriti puno problema vašim trenutnim planovima.

Sanjati bivšeg dečka kako potajno razgovara

Ako ste sanjali svog bivšeg dečka kako potajno razgovara iza leđa s nekim od članova porodice, takav san može ukazivati na vašu tajnost i skrivanje važnih stvari od vašeg trenutnog dečka.

Možda ovaj san ukazuje na vašu sklonost da dečkima ne dozvolite da otvoreno razgovaraju o svojim emocijama. Ovaj san označava potrebu da počnete prihvatati mišljenje vašeg partnera i dozvolite mu da se izrazi.

Sanjati da najbolja prijateljica kako vodi ljubav sa vašim bivšim dečkom

Ako ste sanjali vašu najbolju prijateljicu kako ima se*s sa vašim bivšim dečkom, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na veliki pritisak u vašoj sadašnjoj ili budućoj vezi zbog nekih spoljnih faktora, kao što su prijatelji ili članovi porodice. Ovi faktori mogu čak ugroziti vašu vezu.

Sanjati da bivši ubije vašeg dečka

Ako ste sanjali o tome da je vaš bivši ubio vašeg dečka, takav san može biti pokazatelj da ćete primetiti zapažene sličnosti između njih dvojice i upoređivati svog trenutnog dečka sa bivšim. Ovo bi moglo dovesti do osećaja žaljenja zbog jedne od starih veza.

Ponekad ovaj san može ukazivati na to da u vašoj sadašnjoj vezi nedostaju neki važni aspekti koje ste imali u odnosu sa bivšim (poput poštovanja, duševne veze, fantastičnog se*sa) i zbog toga sebi postavljate pitanje jeste li napravili pravi izbor.

Sanjati da vas bivši poseti dok je u gradu

Ako ste sanjali da vaš bivši dečko ne dolazi kod vas tokom posete vašem gradu, takav san može ukazivati na neke probleme sa vašom trenutnom vezom, verovatno slične onima koje ste imali sa svojim bivšim dečkom.

Sanjati da vam bivši dečko preti

Ako ste sanjali da vam preti bivši dečko, takav san može ukazivati na to da još uvek imate neka osećanja prema njemu. Možda on i dalje ima moć da vas povredi, ili ne možete nadvladati bol koji ste iskusili u vezi s njim.

Ovaj san takođe može značiti da imate nekih problema sa poverenjem i još uvek ne možete da verujete nikome. Možda se plašite da opet ne napravite iste greške.

Sanjati da ne možete videti svog bivšeg dečka

Ako u snu niste mogli videti svog bivšeg dečka, takav san može značiti da vas trenutno podseća na prošlost. Ovaj san možda uopšte nije vezan za vašu prošlu ljubav ili prošli život.

To bi moglo biti povezano sa važnom odlukom koju ćete doneti i zato razmišljate o svojim dosadašnjim iskustvima, kako biste bili sigurni da ne radite iste greške iz prošlosti.

Sanjati da vas bivši dečko ignoriše

Ako vas je bivši dečko ignorisao u snu, možda je to znak za vas da prestanete da razmišljate o njemu i obratite pažnju na nekoga drugoga.

Sanjati da želite svog bivšeg dečka

Ako ste sanjali da želite da ponovo budete u vezi sa bivšim dečkom, takav san verovatno ukazuje na vašu želju da se to dogodi u stvarnom životu. Ponekad ovaj san može biti pokazatelj vaše želje da budete u vezi i osećate se voljeno i traženo.

Sanjati bivšeg dečka iz detinjstva

Ako ste u snu videli svog dečka iz detinjstva, takav san može da vas podseti na neka prošla vremena, kada niste imali toliko odgovornosti i briga i kada ste uživali u ljubavi.

Možda želite da vratite onaj duh slobode i uzbuđenja koji ste odavno izgubili. Možda vam to nedostaje u trenutnoj vezi.

Sanjati da vas masira bivši dečko

Ako vas je bivši dečko masirao u snu, takav san može ukazivati na potrebu da se prepustite potencijalnim romantičnim partnerima. Možda ste izgradili zid oko sebe, ne dozvoljavajući nikome da vam se približi.

Vaše ponašanje je verovatno rezultat povređivanja u prošloj vezi, možda ste to doživeli sa svojim bivšim dečkom. Morate zaboraviti na prošlost i ponovo početi verovati ljudima.

Sanjati da vam bivši dečko daje savet

Ako vam je bivši dečko u snu davao savete za odnose, takav san može biti poruka vaše podsvesti da ne ponavljate svoje greške iz odnosa sa svojim bivšim dečkom.

Sanjati da vam bivši dečko daje prsten

Ako ste sanjali da vam je dao prsten ili da vam ga je predložio bivši dečko, takav san može ukazivati na vaše dobro mišljenje o vezi sa vašim bivšim.

Ovaj san je možda pokazatelj da vam nedostaje bivši dečko i da želite ponovo da budete s njim. Ovaj san takođe može predstavljati vaše želje da budete u vezi u kojoj se osećate zadovoljnim i zbog koje se osećate kompletnim.

Ponekad ovaj san može ukazivati na konačni kraj veze i stvaranje prostora za nešto novo. To može ukazivati na novu fazu u vašem životu, nakon što ste se oslobodili prošlosti.

Ako ste odbili predlog u snu, to je siguran pokazatelj da ste spremni da se odmaknete od te veze i prihvatate svoju budućnost sa radošću.

Sanjati da bivši dečko ide u bolnicu

Ako ste sanjali da vaš bivši dečko ide u bolnicu, takav san može ukazivati na to da još niste spremni da se suočite sa krajem svoje veze.

Možda imate nekih nerešenih problema sa svojim bivšim, koji vas sprečavaju da nastavite dalje sa svojim životom. Ako je u snu vaš bivši dečko otpušten iz bolnice, to može ukazivati na vašu spremnost da napustite tu vezu.

Advertisements

Sanjati da šetate sa bivšim dečkom

Ako ste sanjali da šetate sa svojim bivšim dečkom, takav san može značiti da niste zadovoljni sa trenutnim dečkom, koji ne može da odgovara kvalitetima vašeg bivšeg dečka.

Sanjati da vas otima bivši dečko

Ako vas je u snu oteo bivši dečko, takav san može ukazivati na to da ste i dalje emocionalno vezani za njega.

Sanjati da se bivši dečko useljava u vašu kuću

Ako sanjate kako se vaš bivši dečko seli u vašu kuću, takav san može ukazivati i na dobre odnose između vas nakon raskida.

Sanjati da vam bivši dečko poklanja plišanog medu

Ako vam je bivši dečko u snu poklonio plišanog medu, takav san može ukazivati na potrebu nege u vezi. Ponekad je ovaj san pokazatelj detinjaste veze koju ste imali sa bivšim momkom.

Sanjati da negujete bolesno dete sa svojim bivšim dečkom

Ako ste sanjali o negovanju bolesnog deteta zajedno sa svojim bivšim dečkom, takav san može ukazivati da imate neke nerešene probleme ili nedovršen posao za rešavanje.

Ponekad ovaj san ukazuje na stvarnu situaciju u vašem životu, u kojoj se osećate zaglavljeno.

Sanjati bivšeg dečka (za udatu ženu)

Ako vam se čini da sanjate o bivšem dečku a da ste udata žena, to znači da ćete uskoro biti zaokupljeni neprijatnim problemima koji uključuju vašu imovinu, decu, probleme, bračne probleme ili željom da putujete bez ikakvog posebnog razloga.

Sanjati da strasno ljubite bivšeg dečka

Ako ste sanjali kako strasno ljubite svog bivšeg dečka to je znak da će vam uskoro doći neočekivani događaji ili okolnosti koje će vas potpuno iznenaditi.

Sanjati da ostavljate bivšeg dečka

Imati ponavljajući san kako ostavljate svog bivšeg dečka dobar je znak i predstavlja novi susret, ili bi to moglo značiti da ćete upoznati nekoga ko će nehotice uticati i promeniti tok vašeg života.

Sanjati verbalno neslaganje sa bivšim dečkom

Ako ste sanjali verbalno neslaganje sa bivšim dečkom znači da ćete doživeti nove i povoljne promene u svom životu, poput susreta sa novim romantičnim partnerom koji će pobuditi vaše strasti te ćete započeti novu vezu koja će vam uvelike obogatiti život.

Sanjati da se tučete sa bivšim dečkom

Ako ste sanjali fizičku borbu sa bivšim dečkom to je znak da je vaš trenutni dečko preterano posesivan i da se prema vama ponaša kao da ste njegovo vlasništvo, što znači da vam ne dozvoljava da delujete kao ravnopravan partner u vezi.

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Ako trenutno nemate dečka, takav san može biti pokazatelj vaših želja da imate nekoga u životu. To bi takođe moglo biti znak zabrinutosti zbog toga što ste sami.

Ovaj san takođe može ukazivati na neki emocionalni prtljag koji ste nosili iz veze sa svojim bivšim dečkom. Možda i dalje imate neka nerešena pitanja, koja vas sprečavaju da nastavite sa svojim životom.

Ovaj san bi takođe mogao biti znak sumnje u vašu trenutnu vezu. To bi moglo da znači da još uvek niste preboleli svog bivšeg dečka i da želite da ponovo budete s njim.

Sa duhovnog stanovišta, takav san može značiti da vaš bivši dečko još uvek razmišlja o vama i njegove su misli nekako našle put do vaših snova.

Videti bivšeg dečka iz detinjstva u snu odnosi se na slobodniju, manje opterećenu vezu. San služi da vas vrati u vreme u kojem odgovornosti odrasle dobi (ili braka) nisu ometale spontanost romantike.

Morate povratiti uzbuđenje, slobodu i vitalnost mladosti koja nedostaje vašoj sadašnjoj vezi. Ako vas bivši dečko boli ili vas ignoriše, onda vam san govori da nastavite sa svojim životom i prestanete da razmišljate o svom bivšem.

Ako sanjate da želite svog bivšeg dečka nazad, onda san može odražavati budna osećanja da ga zapravo želite. Alternativno, to znači da vam nedostaje sek*a.

Sanjati da vam bivši dečko daje savete u vezi sa vašom trenutnom vezom upućuje na to da vam podsvest kaže da ne ponavljate iste greške koje ste napravili sa ovim bivšim dečkom.

Sanjati da vas masira bivši dečko nagoveštava da treba da se oslobodite neke odbrambenosti koju ste ispoljavali kao rezultat prethodne veze. Možda ste postavili zid ili oklop oko sebe. Morate ponovo da naučite da verujete ljudima.

Advertisements

Sanjati da vam bivši dečko daje prsten podrazumeva da se zbog vašeg odnosa sa njim osećate celim i kompletnim. San ne znači nužno da želite ponovo biti zajedno s njim, već da čeznete za vezom zbog koje ćete se osećati potpunom osobom.

Alternativno, san može odražavati kraj nečega i početak nove faze.

Sanjati da je vaš bivši dečko primljen u bolnicu znači da se i dalje bavite raskidom. Preostalo je još nekoliko nerešenih pitanja sa bivšim.

Ako je pušten iz bolnice, to znači da ste potpuno napustili vezu. Krenuli ste dalje. Ako sanjate da je vaš bivši dečko obučen u odelo u bolnici, onda to sugeriše da ste se pomirili sa tim odnosom i završili proces ozdravljenja.

Sanjati da hodate ili se šetate sa svojim bivšim dečkom znači da vaši trenutni ljubavni interesi ne odgovaraju vašem bivšem dečku. Sanjati da vas kidnapuje bivši dečko sugeriše da vaš bivši i dalje ima neku vrstu emocija prema vama.

Advertisements