X

Šta znači sanjati da pijete vodu?

FOTO: PIXABAY

Da li ste nedavno sanjali o tome kako pijete vodu? Snovi o vodi imaju različita značenja, u zavisnosti od toga kako voda izgleda (mutna ili bistra), šta radite s njom (kupate se ili pijete) ili gde je (bazen ili okean).

Advertisements

Ako želite tačno da znate šta znači vaš san, pokušajte da se setite što više detalja. Voda je život, a život (ljudsko telo) je voda, stoga su snovi o ispijanju vode uglavnom povezani sa zdravljem.

Pitka voda u carstvu snova tradicionalno se smatra simbolom koji je povezan sa ispunjenjem snova ili ciljeva. Međutim, stanje vode može otkriti nešto više o vašem putu.

Čista, prozračna ili sveža voda odnosi se na ostvarivanje vaših planova za budućnost sa malo ili nimalo protivljenja, dok prljava, mutna voda može značiti da ćete doživeti neuspeh zbog kojeg biste svoje planove stavili na čekanje, poput bolesti.

Topla voda odnosi se na druge koji pokušavaju da vam smetaju u planovima, dok posebno mlaka ili hladna voda može značiti da ćete dobiti pomoć od nekoga neočekivano.

Advertisements

Sanjati da pijete mutnu vodu

Ako ste sanjali da pijete mutnu vodu, to može ukazati na neku ozbiljnu bolest. Vaše zdravlje se vidljivo pogoršava. San vas želi upozoriti da u telo unosite nešto nezdravo.

Sanjati da pijete toplu vodu

Ovaj san je znak manjih zdravstvenih ili porodičnih problema. Mogu biti i povremene emocionalne ili oscilacije raspoloženja koje utiču na vaš odnos sa ljudima oko vas.

Sanjati da pijete hladnu vodu

Sanjati da pijete hladnu vodu znači da imate dobro fizičko zdravlje. Vaš životni stil je zdrav i koristan za vaše fizičko i mentalno zdravlje. Nastavite tako!

Sanjati da ste prosuli čašu vode

Lažete sebe i ne želite da prihvatite istinu koju su vam nedavno rekli. Ovaj san takođe može ukazivati na to da se vaš način života i zdrave navike spuštaju nizbrdo.

Sanjati da pijete vodu sa reke

Videti sebe kako u snu pijete vodu sa reke, na primer, skupljajući je u ruke, simbol je unutrašnjeg mira koji ćete osećati. To znači da ste u potpunosti sinhronizovani sa svojim unutrašnjim ja.

Advertisements

S vremenom ste stekli potrebnu oštroumnost i razboritost da svoj život učinite blaženim i zadovoljnim.

Sanjati da pijete usoljenu vodu

Sanjati da pijete salamuru ili vodu sa solju u njoj, znači povećanje bogatstva i znanja. Ako ste već relativno dobrostojeći, postaćete još bogatiji, jer ćete sadašnji finansijski kapacitet koristiti za bolje odluke ili ulaganja.

Vaša sreća dala bi novo značenje izreci: “Bogati će postati bogatiji. Siromašni će postati siromašniji ukoliko ne izvrše potpunu promenu paradigme i ne počnu razmišljati na način na koji vi to činite”.

Sanjati da pijete vodu sa vodopada

Sanjati da pijete ili uživate u hladnoj, čistoj vodi sa vodopada često predviđa materijalne koristi ili nagrade koje će se ostvariti u stvarnosti, posebno one koje bi u velikoj meri poboljšale ili ublažile vašu trenutnu situaciju.

U mnogim slučajevima vaše bogatstvo ili investicije bi se mogle brzo povećati tokom sledećih meseci ili ćete biti nagrađeni ili nadoknađeni za neku prošlu akciju, projekat, rad ili napor.

Advertisements

Sanjati da pijete vodu

Sanjati da pijete vodu je indicija za vaše svakodnevne izazove. Osećate se zaglavljeno. Nemate brige. Vaš san je o timskom radu. Skloni ste da vam emocije ne dođu na put pri donošenju odluka.

Sanjati da pijete vodu je nagoveštaj vašeg sopstvenog osećaja nesigurnosti. Možda ste preplavljeni i rasejani vrevom svakodnevnog života.

Skloni ste rešavanju problema na agresivan ili fizički način. San je nagoveštaj muškosti i plodnosti. Morate učiti iz svojih iskustava, čak i onih negativnih.

Sanjati da pijete vodu sugeriše vašu zaštitnu ogradu i vaš štit oko sebe što držite. Potiskujete svoja tužna osećanja. Znate kuda ste krenuli.

Ovaj san je indicija za kraj neke situacije ili aspekta vas samih. Treba da budete oprezni sa svojim rečima i postupcima.

Sanjati da neko pije vodu

Sanjati da neko pije vodu označava nedostatak harmonije u vašem životu u domaćinstvu. Ne koristite svoju snagu. Nedostaje vam neka emocionalna veza.

Ovaj san je pokazatelj vaše sposobnosti da pretvorite spoljne resurse i koristite ih za svoje potrebe. Prisiljavate se na nešto što zapravo ne želite.

Pokušavate da se odvojite od nesnosnog bola koji doživljavate. Morate usmeriti pogled na svoju metu i usredsrediti se na svoje ciljeve.

Vaš san je nažalost upozorenje za bezbrižne stavove i život u kojem će vaše želje biti srećno ostvarene. Morate prestati da se sažaljevate.

Sanjati da neko pije vodu znak je za nedostatak koncentracije. Imate tendenciju da dobijete ono što želite. Neka situacija u vašem životu izmiče kontroli.

Advertisements

San navodi na nešto što vam nedostaje ili fali u životu. Skloni ste da ignorišete, negirate ili potiskujete svoja osećanja.

Sanjati da pijete vodu sa česme

Sanjati da pijete vodu sa česme je upozorenje za vaše haotično ponašanje. Niko vam ne može stati na put. Vaša podsvest pokušava da vam privuče pažnju.

Ovaj san je upozorenje za osećanja koja treba da obuzdate i držite pod kontrolom. Ne osuđujte ljude prema njihovom izgledu.

Sanjati da pijete vodu sa česme nažalost skreće pažnju na značajan poremećaj ili ozbiljan problem u vašem životu. Trenutni tok vaših postupaka dovešće do katastrofe.

Skloni ste da vas zanosi vaša strast, što vas može dovesti u nevolju. Ovaj san označava čežnju ili želju za nečim što nemate. Vreme je da okončate problematičnu situaciju ili vezu.

Sanjati da pijete vodu sa česme pokazuje da pri nekom trenutnom zadovoljenju koje imate ostavlja dugoročne negativne efekte. Patite od naizgled neizbežne situacije.

Odbijate da na vas utiču spoljne sile. Vaš san označava neku neodoljivu borbu, šok, gubitak ili katastrofu u vašem životu. Uspevate da se izborite sa negativnim aspektima.

Sanjati da pijete vodu sa fontane

Sanjati da pijete vodu sa fontane nagoveštava tajne koje ste možda čuvali od drugih ili aspekte sebe koje ste skrivali i štitili. Teško upoznajete osobu.

Previše ste zabrinuti zbog toga što drugi misle i rade. Ovaj san je upozorenje za životnu situaciju u kojoj ste postavljeni u odbranu. Ulažete previše rada i truda u nešto što ne vredi.

Sanjati da pijete vodu sa fontane nažalost je signal upozorenja za ljubomoru, požudu ili iskušenja. Možda se na neki način osećate opterećenim ili iscrpljenim ili smatrate da treba da podržite druge.

Advertisements

Osećate da vaše mišljenje nije važno ili da niko ono što kažete ne shvata ozbiljno. Ovaj san je nažalost vaša osnovna snaga koju još uvek niste prepoznali. Možda je postojalo neko nedovršeno pitanje koje je još dugo ostalo nerazjašnjeno.

Sanjati da pijete vodu sa fontane je nažalost upozorenje za vašu nemoć i strah da ne dozvolite drugima da postanu svesni vaših ranjivosti i nesposobnosti. Neki ljudi u vašem životu nisu onakvi kakvi ste mislili da jesu.

Neprijatno vam je zbog vašeg izgleda i previše ste kritični prema sebi. Ovaj san predstavlja situaciju u vašem životu koju zanemarujete. Zadržavate svoja negativna osećanja i morate to da oslobodite.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova