Šta znači sanjati da ste mokri ili da je neko mokar?

Sanjati da ste mokri odnosi se na obilje i plodnost. Videti da je neko mokar u vašem snu može značiti da će ta osoba izgubiti mnogo novca i vi ćete joj pomoći.

Sanjati da vas neka osoba kvasi vodom može simbolizovati obilje i plodnost u vašoj porodici i puno novca koji će uskoro doći.

Advertisements

Ako vidite da ste neke ljude pokvasili u snu, to može da znači da ćete imati puno novca zahvaljujući ovoj osobi koju ste pokvasili.

Sanjati da ste mokri zbog pada u more, znači da ćete dobro iskoristiti novac koji imate. Budite oprezni da ne trošite previše novca kupujući jeftine proizvode.

Sanjati da su vam samo noge mokre dok pada kiša simbolizuje novac koji ćete zaraditi na poslovnom putu.

Advertisements

Videti kako ste iznenada mokri u snu znači da ne verujete ljudima kojima plaćate. Međutim, vi mislite pogrešno.

Sanjati da ste se pokvasili, a onda vam je bilo hladno, može nagoveštavati da postoji mnogo novca koji štede vaše starešine ili ljudi iz vaše porodice. Bićete opušteni koristeći ovaj novac u teškom vremenu.

FOTO: PIXABAY

Sanjati mokru odeću

Ako ste sanjali mokru odeću, ovo je znak da se osećate veoma neprijatno u društvu. Kajete se zbog dela koja ne možete javno da priznate. Ali ako je na primer bila mokra odeća na drugoj osobi, san će imati sasvim drugo značenje.

Prema Mileru, simbol mokre odeće u snu znak je vaše želje da promenite način života i krug prijatelja. Sasvim je moguće da okolina zna neku neprijatnu istinu o vama.

Ako vas je neko blizak zamolio da pomognete u skidanju mokre odeće, to znači da ova osoba veruje samo vama i da će uskoro morati da zatraži vašu pomoć i podeli svoje probleme.

Videti kako u snu nosite mokru odeću, različite knjige tumače na razne načine. Na primer, italijanska knjiga snova misli da je nošenje mokrog donjeg veša znak ozbiljne bolesti.

Prema kineskim tumačima, mokra odeća u snu znak je da ćete učiniti nešto što će odbiti ljude od vas i vaši odnosi će biti dugo pokvareni.

Advertisements

Ciganska knjiga snova kaže da ne biste trebali sve svoje probleme uzimati preozbiljno; sve se može popraviti, ako želite.

FOTO: PIXABAY

Ako ste videli svog prijatelja u potpuno mokroj odeći, to je znak da ćete morati da se nosite sa njegovim problemima.

Ako vam je osoba bila nepoznata, ovo je znak da se ne smete mešati tamo gde se od vas ne traži jer to može rezultirati problemima. Preminuli čovek u mokroj odeći predviđa tugu i suze.

Ako je odeća viđena u snu svetla ili bela, to znači da nećete biti povezani sa problemima onoga ko će tražiti vašu pomoć. Ako je odeća bila tamna ili crvena, trebali biste biti spremni na probleme.

Takođe treba uzeti u obzir kakvu ste odeću videli u snu:

  • Haljina ili odelo – problemi na poslu.
  • Kućna odeća – vaša porodica će stvoriti neke probleme.
  • Sportsko odelo – prijatelji će vas naterati da se “oznojite”.
  • Bunda ili kaput – osećate se nezaštićeno.

San o mokroj odeći u mašini za veš, kadi ili umivaoniku ima potpuno drugačije značenje. Ovaj simbol predstavlja šansu da ispravite svoje greške.

Ako ste mokru odeću vešali za sušenje ili sušili mokru odeću, ovaj san znači da treba da slušate savete iskusnijih ljudi, biće vrlo korisno.

Advertisements
Advertisements