Šta znači sanjati da telefonirate?

Sanjati da telefonirate ukazuje na potrebu da se distancirate od situacije u budnom životu. Međutim, i dalje postoji potreba za informacijama.

Ovaj san može ukazivati na to da treba napraviti pauzu ili držati osobu na dohvat ruke, ali interno to zaista ne želite. San ukazuje na borbu iznutra da uradite ono što treba i šta želite.

Advertisements

Telefoniranje u snu takođe može ukazivati na razlog zbog kojeg trebate držati distancu ili delovati kao upozorenje – u zavisnosti od telefonskog razgovora.

Sam telefonski poziv otkriva poruke koje često treba da čujete u budnom svetu, ali ih možda nećete shvatiti. Ovaj san može biti otkrivajući ako obratite pažnju ne samo na ono što je rečeno već i na izraze lica i konotacije.

Primanje telefonskog poziva u snu može imati mnogo različitih značenja, koja mogu biti specifična za vas kao znak o nečemu u vašem životu ili indirektno u vezi sa opštim smerima u vašem životu.

Advertisements

Obično postoji neka vrsta poruke koja se može shvatiti doslovno.

Kad sanjate da razgovarate s nekim telefonom, ta osoba je važna. Da li imate emocionalnu vezanost za nekoga? Da li su živi ili su mrtvi – to je ponekad znak da se sa ovom osobom radi dobro.

Ponekad možete dobiti poruke iz svojih snova i od onih koji su umrli.

Ako sanjate da razgovarate sa voljenom osobom telefonom, to često ukazuje na to da je potrebna komunikacija sa ovom osobom – ili da komunikaciju između vas i ove osobe treba poboljšati. To može biti znak problema u vezi ili rešavanje problema u vezi (ili prijateljstvu).

Ako sanjate o pozivu na telefonsku govornicu ili na javnom mestu, ovo vam govori da je vreme da postanete „javni“ sa informacijama.

To može značiti da vi ili osoba koja je bila na drugoj liniji u vašem snu imate informacije o kojima bi trebalo ili će znati više ljudi. To takođe može biti pokazatelj da neko širi glasine.

U drugim snovima ponekad sanjara zapravo zove neko arhetipsko biće kao što je anđeo, duhovni vodič ili čak prisustvo Boga.

Advertisements

Sa ovim scenarijem, ovo bi se protumačilo kao odgovor na molitvu, nameru da se jače povežete sa božanskim ili kao davanje snažne poruke vere, zaštite i nade.

Snažne emocije tokom telefonskog poziva u snu – bilo da se radi o svađi ili iskazivanju ljubavi – pokazatelj su potisnutih osećanja.

Ako ste u snu čuli kako telefon zvoni, to je znak da vam u stvarnom životu nedostaje komunikacija uživo.

Prema Milerovim rečima, telefonski poziv u snu znači da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas sprečiti da ispunite svoje planove.

Ako ste se javili na telefon, ali razgovor ne ide dobro, jer veza neprestano prekida, ovaj san može ukazivati na neku vrstu prekida sa osobom do koje vam je stalo.

Važno je razmotriti ko je telefonirao u vašem snu:

  • Vaši roditelji su vas zvali – treba da slušate savete mudrih ljudi.
  • Poziv nepoznate osobe znači poteškoće u komunikaciji.
  • Gledanje telefonskog broja policije na ekranu predviđa neke brige.
  • Poziv prijatelja – ne odbijajte pomoć iskusnog kolege.
  • Videti da vas je voljena osoba zvala – svađa s njom u stvarnosti.

Prema Modernoj knjizi snova, propušteni telefonski poziv može ukazivati na nesporazume sa nekom osobom zbog različitih pogleda na neko pitanje.

Advertisements

Propušteni telefonski poziv voljene osobe upozorava na mogući prekid veze. Ako, naprotiv, nema apsolutno nikakvih vesti od vaše voljene osobe, onda ovo može simbolizovati izolaciju i nespremnost da pustite bilo koga, čak i voljene, u vaš lični prostor.

Ako čujete telefonski poziv i vidite da je to od vašeg dečka, to znači da biste trebali pokušati da ne govorite ljudima o svojim vezama. Zavist vaših prijatelja može upropastiti vašu vezu, savetuje knjiga snova.

FOTO: PIXABAY

Ako ste sanjali da čujete telefonski poziv, ali ne možete pronaći telefon, to je znak da imate suparnika koji privlači pažnju vaše voljene osobe. Telefonski poziv od dečka predviđa svađe zbog vlastitih ambicija, prema knjizi snova.

Ako ste već umorni od telefonskih poziva bivšeg dečka, takav san znači da imate sve šanse za ostvarenje snova o kojima ste već prestali da razmišljate.

Ako vam uopšte nije bilo stalo do telefonskih poziva bivšeg, moćićete da izvučete prave zaključke iz neprijatne situacije u kojoj ste se zatekli i da više ne ulazite u nju.

A ako vam pozivi bivšeg dečka čak laskaju u snu, to znači da ćete uspeti tamo gde se drugi plaše da i sami iskušaju snagu.

Telefonski poziv nepoznate osobe upozorenje je da možete prekinuti odnose sa prijateljem u žaru besa. A ako ste se javili neznancu, imaćete poteškoća u komunikaciji sa nekim od svojih prijatelja.

Videti telefonski poziv čoveka koji je u stvarnosti preminuo, znači obnavljanje starih veza.

Videti tekstualne poruke čoveka koji je umro u vašem snu, ali ne i u stvarnosti, znači da bi trebalo da se pripremite za sticanje tajnih znanja.

Šta znači sanjati telefonski poziv?

Ako ste u snu imali priliku da razgovarate telefonom, ovo je znak da vodite povučen način života i da nemate priliku da uživate u jednostavnoj ljudskoj komunikaciji.

Ako želite da znate šta možete očekivati od budućnosti, setite se s kim ste razgovarali, o čemu ste govorili i kojim tonom, predlažu knjige snova. Znajući ovo, lako možete dobiti odgovor na pitanje o čemu se radi u telefonskom razgovoru.

Vizija u kojoj razgovarate telefonom znači da ćete da upoznate nekoga ko će postati nesvesna prepreka za ispunjenje vaših planova.

San u kojem devojka vidi sebe kako razgovara preko mobilnog telefona znači neprijatne razgovore i tračeve.

Advertisements

Jeste li obavili telefonski razgovor sa voljenim muškarcem? Obavezno se setite na koji način je vođen razgovor. Sanovnik predviđa svađe i nezadovoljstva onim ženama koje su se u snu obračunale sa svojim voljenim muškarcem preko telefona.

Ako ste sanjali da vaš voljeni muškarac vrišti u telefon dok razgovara s vama – ovo je znak koji predviđa nerazumevanje u stvarnosti. Ali ako momak u snu vidi da njegova devojka priznaje svoja osećanja preko telefona, onda bi trebalo da razmisli da li su ta osećanja jaka u stvarnosti.

Istočna knjiga snova dijalog sa bivšim dečkom preko telefona smatra kao da ne želite da napustite prošlost. Još uvek cenite ovu vezu i sanjate o ponovnom susretu.

Ako ste sanjali da razgovarate telefonom sa prijateljem, pokušajte da se setite o čemu ste tačno razgovarali. Ako ste delili tajne – to znači da su vam u stvarnosti potrebni saveti voljene osobe. Ako ste razgovarali o nekoj vrsti sukoba, ovo je znak da ne treba žuriti da biste uzeli sve savete.

Svađa sa prijateljem ili devojkom u snu o besmislicama preko telefona, znak je da ste vrlo slutljivi i lako padate pod uticaj drugih.

Da li ste sanjali da vas je preminuli rođak nazvao i zatražio pomoć? U takvim slučajevima ovu osobu treba počastiti i upamtiti u stvarnosti. A sanovnik predviđa neočekivani ishod potpuno poznatog i uobičajenog događaja, ako ste sanjali da telefonom razgovarate sa mrtvom osobom.

Ako ste sanjali da je komunikacija sa pokojnikom prekinuta zbog loše veze, to znači da ne biste smeli propustiti šansu za uspeh, koju će vam uskoro dati sudbina. Svađa sa pokojnikom tokom telefonskog razgovora u snu znak je neprijatnog iznenađenja.

Advertisements
Advertisements