Sanovnik drvo – Šta znači sanjati drvo?

Sanjati drvo u snu simbolizuje naše želje i nade, znanje, rast i život uopšte. Oni su znak snage, stabilnosti i zaštite. Ako ste sanjali o drveću, možda trenutno radite na svom samorazvoju.

Drvo u snu može takođe predstavljati vaše porodične veze i vašu vezu sa članovima porodice i rodbinom. To takođe može ukazivati na neke nove mogućnosti koje vam dolaze.

Advertisements

Zdrava drveća u snu ukazuju na rast i širenje, srušena stabla znače gubitak ravnoteže, a mrtva stabla označavaju kraj nečega ili nekoga. Drveće u snu može takođe da simbolizuje različite faze vašeg života.

Ovaj san takođe može ukazivati na otvaranje novim ljudima i događajima. Grane drveta u snu predstavljaju različite aspekte naše ličnosti i ponekad ukazuju na različite odnose u našem životu.

Takođe mogu da ukažu na prošlost, sadašnjost i budućnost u pogledu tih aspekata. Drveće takođe ukazuje na vašu sposobnost za razvijanje novih odnosa i priliku za nova prijateljstva u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati drvo u jesenjim bojama

Ako ste sanjali drvo u jesenjim bojama, takav san možda nije dobar znak, što možda ukazuje na otkrivanje nečega što bi vas moglo uznemiriti u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ste pod drvetom

Ako ste sanjali da ste sami pod drvetom, takav san može ukazivati na potrebu da se malo povučete. Možda bi trebalo da razmislite o nekoj važnoj odluci.

Ako je neko sa vama sedeo ispod drveta, takav san može ukazivati na procenu vašeg odnosa sa tom osobom. Ponekad ovaj san znači da ste zadovoljni tamo gde ste trenutno u životu.

Sanjati prelepo drvo

Ako ste u snu videli prelepo drvo, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na obilje u bliskoj budućnosti.

Sanjati kako lišće pada sa drveta

Ako ste sanjali da lišće pada sa drveta, takav san može značiti neku negativnost u vašoj okolini. Ponekad ovaj san ukazuje na kraj nečega u vašem životu.

Sanjati koru od drveta

Ako ste sanjali koru od drveća, takav san može ukazivati na potrebu da se neke stvari učine, kako biste postigli nešto što želite.

Sanjati drvo sa mrtvim granama

Ako ste sanjali drvo sa mrtvim granama, takav san možda i nije dobar znak. Ponekad to označava kraj nečega u šta ste verovali, a u nekim slučajevima može ukazivati na smrt nekoga.

Advertisements

Sanjati mrtvo drvo

Ako ste u snu videli mrtvo drvo, takav san obično ukazuje na uništene nade i želje. Ovaj san može ukazivati na očekivanje perioda nestabilnosti u vašem životu. Ponekad ovaj san simbolizuje gubitak neplodnosti.

Mrtvo drvo takođe može ukazivati na nešto ili je neko do koga vam je stalo sad nestao ili je mrtav. To mogu biti veza, ideja, prijatelj ili verovanje. Ovaj san često ukazuje na neku vrstu gubitka.

Sanjati spaljeno drvo

Ako ste u snu videli spaljeno drvo, takav san može ukazivati na to da ste u prošlosti bili duboko povređeni i da još uvek nosite rane. Ovaj san može značiti da je vreme da ostavite prošlosti iza sebe i da krenete u budućnost.

Sanjati drvo sa cvećem

Ako ste sanjali drvo puno cveća, takav san je vrlo dobar znak, ukazuje na ljubav, sreću i rast. Ovaj san takođe može ukazivati na vašu kreativnost.

Sanjati golo drvo

Ako ste u snu videli golo drvo, takav san obično nije dobar znak, koji možda ukazuje na rasipanu ili istrošenu energiju. Možda ste svu svoju energiju uložili u dovršavanje nekog projekta i osećate se iscrpljeno.

Ponekad ovaj san ukazuje na depresiju iz nekog razloga. Snovi o golim stablima takođe mogu ukazivati na životne cikluse i prolazak vremena.

Sanjati da drvo pada

Ako ste videli kako u snu pada drvo, takav san može ukazivati da gubite ravnotežu. Možda označava da idete u pogrešnom smeru u životu.

Advertisements

Sanjati da padnete sa drveta

Ako ste sanjali da padate sa drveta, takav san nije dobar znak, a može da ukazuje na gubitak časti iz nekog razloga.

Sanjati drvo sa zelenim lišćem

Ako ste sanjali drvo sa zelenim lišćem, takav san je obično znak rasta i obilja. Ponekad to ukazuje na dodatak vašoj porodici i moguće je da ćete imate dete. Možda ćete uskoro zatrudnjeti ili ćete dobiti vesti o nečijoj trudnoći.

Sanjati da se penjete na drvo

Ako ste sanjali da se penjete na drvo, takav san može ukazivati na postizanje ciljeva u karijeri i penjanje na više položaje. Ovaj san možda ukazuje na to da se nalazite u životnom periodu kada vam se ništa ne čini nemogućim i nedostupnim.

Ponekad san o penjanju na drvo može ukazivati na donošenje neke odluke, vođene negativnom energijom koju držite u sebi.

Možda imate ambiciju da napredujete i krenete napred u karijeri. Ako se spuštate niz drvo, takav san može ukazivati na to da imate neke tajne koje morate da delite sa drugim ljudima.

Sanjati da sečete drvo

Ako ste sanjali seču drveta, takav san može značiti da trošite energiju, novac ili vreme na nešto beznačajno. Ponekad ovaj san označava osećaj se*sualne krivice ili straha.

Ako ste sanjali da sečete drvo pomoću motorne testere, to znači sreću i bezbrižno postojanje koje vas očekuje u vašoj budućnosti.

Sanjati da sadite drvo

Ako ste zasadili drvo u snu, takav san može ukazivati na stvaranje temelja za budućnost. Možda pripremate nešto što želite da oživite. Možda se postepeno pripremate za uspeh.

Sanjati drvo u punom cvatu

Sanjati o drvetu sa svežim lišćem ili u punom cvatu pozitivan je znak ostvarenja vaših težnji i dobrog pogleda na život.

Sanjati da vidite drvo koje donosi plodove

Videti drvo sa plodovima znak je velikih dostignuća zbog kojih ćete biti zadovoljni i ispunjeni do kraja života.

Sanjati da drvo gori

Videti kako drvo gori pred vašim očima, na primer kada je zapaljeno, znači gubitke i teškoće koje biste mogli uskoro da doživite.

Sanjati da vidite suvo drvo

Sanjati o suvom drvetu može biti znak mogućeg nepoštovanja i maltretiranja od strane ljudi koje dobro poznajete. Vrlo komplikovana veza može se početi odvijati.

Sanjati drvo sa mnogo plodova

Ako vidite drvo sa mnogo plodova koje raste na njegovim granama, to znači da ćete sresti dobrog prijatelja ili osobu koja će vam postati životni pratilac ili mentor.

Advertisements

Sanjati da vidite drvo sa bujnim lišćem

Gledati bujno i gusto lišće na drvetu označava potencijalnu zaradu koju ćete uskoro dobiti u bliskoj budućnosti.

Sanjati da sedite pod drvetom

Neočekivane, ali vrlo pozitivne i prijatne vesti biće vam dostavljene ako ste sanjali da sedite ispod drveta.

Sanjati da spalite drvo

Kada sanjate da spalite drvo do korena, to može značiti period tuge ili nesreće koji će ući u vaš život i koji će biti veoma teško prevladati.

Sanjati da plutate na drvetu

Sanjati o plutanju na drvetu na vodi, na primer niz reku ili na jezeru, znači da se vaša očekivanja neće ispuniti i možda ćete ostati beznadežni i obeshrabreni.

Sanjati da sakupljate grančice drveća ili pale grane

Sanjati o sakupljanju grančica drveća ili grana palih sa drveta može biti znak da ste slomljeni ili da osećate veliku bol dok ste u vezi s nekim.

Sanjati da kupujete oborena stabla

Sanjati o kupovini drva koja su pala negativan je znak da imate problema, koji će vas iznenaditi, jer niste spremni za njih.

Sanjati da je drvo zaraženo crvima

Videti drvo zaraženo crvima ili parazitima u snu je loš znak koji predstavlja doživljaja gubitaka, bilo materijalnog ili emocionalnog, i koji će biti vrlo teško savladati ili se sa njima izboriti.

Advertisements

Sanjati da vidite drvo sa velikim krošnjama

Sanjati o velikom stablu sa široko rasprostranjenim krošnjama znak je potencijalnih zdravstvenih problema ili pogoršanja zdravstvenih stanja, bilo za vas ili članove vaše porodice.

Sanjati drvo sa osušenim lišćem

Ako ste sanjali drvo sa osušenim lišćem, takav san može ukazivati na nedostatak energije. Ponekad ovaj san ukazuje na bolest.

Sanjati da jedete voće sa drveta

Ako ste sanjali da jedete voće koje ste srušili sa drveta, takav san je dobar znak, što znači da ćete uskoro dobiti nagrade za svoj naporan rad i trud.

Sanjati vrane na mrtvom drvetu

Ako ste sanjali o mrtvom drvetu, s vranama razbacanim po granama, takav san nije dobar znak, koji možda ukazuje na smrt. To takođe može ukazati na kraj nekih navika koje imate.

Sanjati zgradu napravljenu od drveta

Sanjati o viđenju ili životu u maloj drvenoj zgradi predstavlja vašu stidljivu prirodu i sklonost da ne želite da vam se privuče pažnja. Kad bi bilo kako vi želite, rado biste živeli u potpunoj izolaciji od drugih ljudi. Ovaj san takođe može značiti da vam nedostaje snage ili odlučnosti da ostvarite sopstvene ciljeve i ideje.

Sanjati drvenu tresku u oku

Stvari koje vam ometaju vid ili vam čine neugodnim u snu obično ukazuju na potencijalne probleme ispod linije lica.

To bi moglo biti tako jednostavno kao i uobičajena infekcija ili ozbiljnija stanja, poput problema povezanih sa trbušnim predelima, stopalima ili drugim donjim delovima tela.

Pojam doživljavanja smetnje koje utiču na određenu stranu tela znače da bi trebalo da obratite veliku pažnju na to šta bi prema tome moglo biti ugroženo.

Sanjati drvo sa širokim granama

Ako ste sanjali drvo sa širokim granama, takav san može ukazivati na dobru i voljenu osobu, željnu pomoći svima.

Sanjati da gutate drvene kocke

Drvo, samo po sebi, simbolično predstavlja neuspeh u napretku ili izvršavanje stvari na vreme, obično zbog odlaganja i nedostatka koncentrisanog napora.

Činjenica da vam se čini da ste jeli ili progutali drvenu kockicu, upućuje na to da bi vaša nesposobnost da završite i manje zadatke mogla dovesti do velikih neuspeha u bliskoj budućnosti.

Sanjati čamac od drveta

San u kojem vidite drveni čamac znači da ste spremni da krenete na novo putovanje, u simboličkom smislu. Spremni ste da konačno napravite bar jedan korak napred i nastavite dalje sa životom, posebno ako vas stvari muče dugo.

Međutim, tačna interpretacija varira u zavisnosti od drugih faktora. Na primer, ako je drveni čamac još uvek tu, znači da ne želite dalje ili se osećate vezani i ne možete dalje. Pokušajte da mislite da li vas strahovi sprečavaju u otkrivanju novih mogućnosti ili postoji neki spoljni faktor.

Advertisements

Ako se čamac kreće, dobro je. To znači da se osećate slobodno, avanturistički i spremni ste otkriti koja je vaša prava sudbina. Ako se čamac stalno kreće, to znači da je sve u vašem životu pod kontrolom, tok događaja razvija se tačno onako kako želite.

Ako se čamac kreće prebrzo, to znači da gubite kontrolu nad svojim životom, ne možete sprečiti nevolje. Ovaj san vas podseća da se povučete i ponovo uzmete svoj život u svoje ruke.

Sanjati da drvo priča

Ako ste sanjali da drvo razgovara sa vama, takav san može predstavljati poruke vaše podsvesti, u vezi sa nekim aktuelnim problemima u vašem životu, na koje treba obratiti pažnju.

Sanjati da vidite ljude od drveta

Ako ste sanjali ljude od drveta, to vam je morao biti vrlo čudan san. Međutim, simbolika ovog sna nije dobra. Ovaj san vam govori da oko vas ima puno lažnih prijatelja, tako da morate biti oprezni.

Moguće je da neki ljudi u koje imate poverenja nisu iskreni prema vama i imaju neke loše namere. Najbolje bi bilo da razmislite ko su ti lažni prijatelji i da ih eliminišete iz svog života.

Sanjati drvo sa zatvorenim granama

Ako ste sanjali drvo sa zatvorenim granama, takav san može ukazivati na uznemirenu i anksioznu osobu.

Advertisements