Sanovnik heljda – Šta znači sanjati heljdu?

Rasejati heljdu po celom mestu znači da se vaše nade u zarađivanje laganog novca neće ispuniti. Odnosno, ova prilika će vam proći kroz prste kao heljda koja vam se mrvi u rukama.

Ali ako sakupljate ovu žitaricu u snu, to znači da će vam se pružiti izvrsna prilika za sprovođenje sopstvenih planova i ovde je glavno ne propustiti šansu.

Advertisements

Ako kupite tešku vreću heljde, to nagoveštava težak i naporan posao koji će vam doneti pozitivne rezultate.

Cvetno polje heljde u snu obećava prosperitet u poslu i unapređenje.

Ako sanjate prljavu heljdu koja ima puno smeća, ovaj san znači da će vas možda oklevetati prazni tračevi, ali ne treba se plašiti, jer to ne može naštetiti vašoj izvrsnoj reputaciji.

Advertisements

Ponekad je vrlo teško razumeti i dešifrovati san. Stoga postoji puno knjiga o snovima u kojima možete pronaći informacije o bilo kojoj pojavi o kojoj ste sanjali.

Heljda se u snu vidi kao simbol bogatstva i obilja. Videti polje heljde je znak prosperiteta i finansijskog blagostanja.

FOTO: PIXABAY

Ako u snu sortirate heljdu, u stvarnosti će drugi ljudi visoko ceniti vaše prednosti. Ako meljete heljdu u snu, to znači da ćete uskoro naići na težak posao koji će vam doneti veliku zaradu.

Branje heljde simbol je predstojećih nevolja. Razbacana heljda je loš znak, to znači da ćete možda propustiti šansu koju vam sudbina pruža.

Kuvati heljdu u snu predskazuje zabavan i radostan događaj, a može biti i simbol uspešnog ulaganja sredstava. Moći ćete da izbegnete velike troškove i gubitak.

Ako nekoga nudite heljdom u snu, to je znak poziva na nečiju proslavu.

Za ženu pripremanje heljde u snu, ukazuje na to da ona treba da razmotri i proceni sve odluke donete u stvarnom životu, jer će u budućnosti zavisiti od njih.

Advertisements
Advertisements