Sanovnik klanica – Šta znači sanjati klanicu (klaonicu)?

San o klanici najčešće je negativnog značenja. Simbol je paralizujućeg straha jer je nemoguće pobeći odatle. Obično ovo odražava vaše najjače emocije i iskustva.

Morate dobro da se razumete i da se oslobodite strahova. Međutim, postoje i druga tumačenja. Ako sanjate o klanici, možda imate uznemirujuće emocije u vezi sa vezom ili možda bolešću.

Advertisements

Ovaj san takođe može podrazumevati da ćete se morati otarasiti svojih unutrašnjih negativnih misli.

Trebate ukloniti osećaj nezadovoljstva, što znači da ćete osećati da će stvari postati izazovne u mesecima koji dolaze.

Kada ste emotivno vezani za životinje, ili ako ste vegetarijanac ili vegan, vaš san bi mogao biti vezan za ove vrste emocija.

Advertisements

U slučaju da vidite leševe, ovo može biti povezano sa vašim lošim prehrambenim navikama i obično ukazuje na to da morate menjati način ishrane.

Ako obično jedete puno mesa, ovaj san je uobičajen. Ovaj san usredsređen je na pokušaj da imate posebno zdravo telo i povezan je sa održavanjem kondicije.

Ubistvo u klanici može lako značiti da imate negativna osećanja. Ako u snu radite u klanici znači da imate duboku vezu sa poslom.

Sanjati kako meso visi u klanici

Videti kako meso visi u klanici može ukazivati na to da ste nevoljni i da ne želite da rešavate sukobe. Osećate se zaglavljeno u pokušaju da napravite izbor.  Videti kako meso visi u klanici znači da ćete se boriti protiv negativnosti.

Sanjati da idete u klanicu

Odlazak u klanicu znači da biste mogli da dobijete unapređenje.  Ovaj san takođe može da znači da ćete pokušati da se klonite stvaranja izazovnog okruženja u svom životu.

Sanjati da jedete meso u klanici

Ako sanjate da jedete meso u klanici, to znači da treba da se pobrinite da izađete na kraj sa izazovima i odnosima sa drugim ljudima, ali isto tako pokušajte da budete sigurni i da pružate i slobodu.

Postoji mnogo pojedinaca koji će vam pomoći. Jesti meso u klanici takođe može da znači da vam ide lagodno u životu.

Advertisements

Sanjati da vas povređuju u klanici

Ako ste sanjali da vas povređuju u klanici, to znači da ste glavna osoba koja u svojoj porodici održava sklad. Klanica u snu može da predviđa neprijatne događaje koji ugrožavaju vaše raspoloženje.

Ako ste se iznenada probudili zbog užasnih krika iz klanice, ovaj san ukazuje na to da u srcu imate jak strah. Pokušajte da se razumete i pronađete razlog za ovo stanje – tek tada ćete pobediti svoj strah.

Sanjati da se nalazite u klanici

Ako ste sanjali da se nalazite u klanici, to znači da brinete o stvarima u životu, a vaš potencijal u tome mogao bi biti ograničen. Ovaj san povezan je sa vašim osećanjima da pokušate da upravljate sa previše stvari odjednom.

Ovaj san ukazuje na to da je vaš način ishrane i dalje pomalo problematičan. Stari sanovnici sugerišu da vas obožava supružnik ili čak ljubavnik.

Sanjati da ste ubili stoku u klanici

Ako ste sanjali da ste ubili stoku sopstvenim rukama u klanici, to je savet za vas: ne prihvatajte da odradite sve stvari odjednom, malo je verovatno da ćete ih uspešno završiti, istovremeno vaše zdravlje može biti ugroženo.

Sanjati da ste životinja u klanici

Ako ste sanjali da sebe vidite kao životinju u klanici, ovaj san predviđa uspeh u prevazilaženju životnih prepreka. Isto za ženu savetuje da dobro razmisli o sopstvenom ponašanju u zajednici.

Sanjati da vidite klanicu

Ako ste sanjali da vidite klanicu, ovaj san znači da ćete napredovati u poslu. Bićete posvećeni kompaniji u kojoj radite. Vaš način razmišljanja pružit će vam ugodno mjesto i bolju novčanu nadoknadu.

Advertisements

Sanjati da napuštate klanicu

Ako ste sanjali da napuštate klanicu, ovaj san znači da ćete se osamostaliti. Možda ste ranije imali negativan stav prema porodici ili prijateljima. Imate osećaj da se spotičete u svim aktivnostima koje radite. Iz tog razloga ćete tražiti drugi posao koji će vam ispuniti život.

Sanjati praznu klanicu

Ako ste sanjali da vidite praznu klanicu, ovaj san je znak da morate naučiti da štedite i ne trošite novac na nepotrebne stvari. S druge strane, klanica puna životinja simbolizuje fazu uspeha i prosperiteta.

Sanjati da vidite kako kolju životinje u klanicama

Ako ste sanjali da vidite klanje životinja u klanicama, ovaj san ukazuje na to da biste trebali postići više rezultata od određenog posla. Morate se više potruditi.

Ovaj san takođe pokazuje kraj faze razvoja. Stoga, ako sanjate ovakvu vrstu snova, onda biste trebali težiti da odradite svoj posao što je bolje moguće.

Ako ste sanjali da ste videli kako su mesari ubili, a zatim iskasapili stoku, a vi ste od njih zatražili komad mesa, to znači da ćete u bliskoj budućnosti morati da delite imovinu sa nekim.

Sanjati kako životinje vode na klanje

Ako ste sanjali da vidite kako životinje vode na klanje, u stvarnom životu bićete svedoci najneprijatnijih priča. Ako ste gledali životinje u klanici, ovaj san obećava neočekivanu nagradu.

Ako ste se probudili iz strašnog zvuka koji dolazi iz klanice, onda se, u stvarnosti, nečega bojite. Pokušajte da razumete sebe, jer ćete samo stvarne uzroke straha moći da prevaziđete.

Sanjati krv u klanici

U slučaju da u klanici vidite krv, to znači da ste nesrećni. Obavezno se razveselite i pokušajte da imate više zanimljivih aktivnosti u svom životu.

Sanjati da vidite krv mrtve životinje na odeći znači da ćete nesvesno naneti puno problema svojim voljenima.

Ako ste sanjali da ste se umazali krvlju životinje koja je ubijena u klanici, to znači da biste mogli postati uzrok problema koji su se pojavili u vašoj porodici.

Sanjati da se bojite zvukova životinja u klanici

Ako se u snu bojite glasnih zvukova životinja koje se kolju, vredi ozbiljno potražiti razloge da prevaziđete strah koji vas proganja u stvarnosti. Vaša briga je porobila vašu svest i podsvest koja ne dozvoljava opuštanje ni danju ni noću.

Sanjati da ste spasili životinje od klanja

Ako ste sanjali da ste u snu spasili životinje od strašne sudbine, to predviđa uspešno rešavanje svih slučajeva i sukoba. Iskrena želja i neobičan pristup problemima pomoći će u pronalaženju najboljih rešenja u poslu.

Ovaj san znači da ćete lako pronaći izlaz i iz najkomplikovanije situacije.

Advertisements

Sanjati da hodate klanicom

Ako ste sanjali da hodate klanicom, predstoje vam sreća. Možete postići ono što želite i pronaći put do svog sna.

Sanjati da radite u klanici

Ako ste sanjali da radite u klanici, to znači da možete zbog nepažnje da preduzmete glupe i nepromišljene postupke koji bi moglo negativno uticati na vašu karijeru.

Sanjati da ste tokom rada u klanici zamazani krvlju životinja, znači da rizikujete da nepromišljenim postupcima naštetite svojim bliskim ljudima.

Sanjati da ste tek zaposleni u klanici znak je prekomernog radnog opterećenja u vašem životu. Toliko ste preuzeli na sebe da sami ne možete da se snađete.

Potražite pomoćnika u poslu ako ne želite da navodite ljude i kvarite ugled. Ipak, ovaj san može odražavati poremećaje u radu nervnog sistema od preopterećenja. Treba da slušate sopstveno telo, a ako je potrebno možete i na duži odmor.

Sanjati klanicu

Klanica u Milerovoj knjizi snova ukazuje na vaš oprez pri donošenju važnih odluka i zaključivanju komercijalnih transakcija.

Vaše savetnike ili poslovne partnere brine samo njihova korist, pa ako donesete pogrešnu odluku rizikujete da pokvarite svoju kristalno jasnu reputaciju.

Advertisements

Klanica je mesto za ubijanje životinja, a uprkos tome, meso konzumirate. Sigurno ste da je klanica najokrutnije mesto na svetu. Ovo mesto je najsadističnije mesto za žrtvovanje mnogih životinja.

Možda vam se učini užasno sanjati ovakav san. Međutim, ako radite u klanici, ovaj san postaje prirodna stvar. Vaše svakodnevne aktivnosti povezane su sa ovim snom.

Međutim, ako ovaj san dođe spontano, šta to znači? Šta klanica simbolizuje u vašim snovima? Sanovnik će vam pomoći da naučite i iz nesvesnog dobijete tajno značenje.

Neki stručnjaci kažu da klanica predstavlja zahvalnost za život. Uvek se možete žaliti na rezultate koje dobijete. Da li ste nezadovoljni?

S druge strane, sanjanje o klanicama takođe simbolizuje da je vreme da se prihvati da u životu postoje i teška vremena.

Morate biti zreli i realni da nećete uvek živeti bajno. Opasnosti i nedaće će takođe biti deo vašeg života.

Advertisements