Skip to content

Šta znači sanjati kompliment?

  Sanjati da dajete nekome kompliment može predstavljati osećaj dobrog za sebe ili samoprepoznavanje. Alternativno, to može odražavati osećaj dobrog za nekoga drugog ili prepoznavanje tuđih snaga.

  Sanjati komplimente može predstavljati priznanje da ste najbolji u nečemu. Takođe može odražavati neizgovorene reakcije ili društvene znakove koji vam daju potvrdu.

  Advertisements

  Otkrivanje značenja različitih snova postalo je zanimljiva tema za sve više ljudi. Šta znače snovi, simboli snova i tumačenje snova o komplimentima?

  Sanjanje da su vas prijatelji pohvalili ukazuje na to da ćete imati sreće u bliskoj budućnosti.

  Advertisements

  Sanjanje da vas podređeni hvale ukazuje na to da na poslu možete naići na poteškoće i nevolje koje bi mogle rezultirati gubitkom kredibiliteta među podređenima.

  Sanjati da vas stranci pohvale ukazuje na to da nepotrebno impulsivno ponašanje može dovesti do sukoba sa drugima.

  Advertisements

  Sanjati da neprijatelj daje kompliment ukazuje na to da će vam se suparnik ili neprijatelji predati.

  Sanjati da drugi daju komplimente udatoj ženi ukazuje na to da je njen suprug možda nezadovoljan njom.

  Sanjati da drugi daju komplimente studentu ukazuje na moguće neuspehe na ispitima.

  Sanjati da dajete kompliment ženi / mužu, prijateljima ili rođacima znači da će vam život biti skladan i srećan.

  Sanjanje o komplimentu suparniku može nagovestiti da će vas suparnik uskoro napasti donoseći vam gubitak i štetu.

  Sanjati da dajete komplimente drugima sugeriše da bi vam se mogli dogoditi veliki zastoji.

  Ako vam neka poznata ličnost pohvali izgled, sugeriše da se previše vremena bavite svojim izgledom i moguće narcisoidne sklonosti. Možda ćete želeti da potrošite više vremena fokusirajući se na unutrašnju lepotu nego na spoljašnji izgled.

  Kompliment je jedna od stvari na koju se uglavnom gleda samo kao na društvenu raznolikost, ali kada zaista razmišljate o tome shvatite da je to i više od toga.

  Advertisements

  Ako želite da ostavite dobar utisak na nekoga, trebaće vam kompliment. Kakve veze bilo koja od ovih različitih stvari ima sa tumačenjem snova? Saznajte u nastavku.

  Ako sanjate da vam se daje kompliment, to je zato što se u poslednje vreme osećate vrlo dobro prema sebi.

  Verovatno ste upravo uradili nešto, izgubili puno kilograma ili ste kupili potpuno novu garderobu i razmišljate o sebi dobro.

  Mislite da ste prilično privlačni i ovaj san je način na koji možete prikazati tu liniju misli. Nije zločin misliti dobro o sebi; i ako dobro mislite o sebi, onda radite dobar posao.

  Ne prestanite da uzimate u obzir sve pozitivne aspekte vašeg izgleda. To će dovesti do još ovakvih snova u budućnosti, a ovo je vrsta stvari koja će vas spasiti od kasnijeg odlaska na terapiju zbog niskog samopoštovanja.

  Pa šta ako većina komplimenata dolazi u vašim snovima? Uskoro će vaše povećano samopouzdanje dovesti do toga da ćete dobiti još više komplimenata u stvarnom životu, jer ćete odisati svojim samopouzdanjem.

  Advertisements

  Ako sanjate da nekom drugom dajete kompliment u snovima, to može značiti jednu od dve stvari. Prvo, to može značiti da se divite osobi kojoj dajete komplimente.

  Da li ste obraćali pažnju na izgled osobe u vašem snu? Obično nećete odvojiti vreme za pohvalu nekome u snovima ako to nije neko koga zapravo znate u stvarnom životu.

  Ako im u snovima dajete komplimente, to znači da im se divite u stvarnom životu, što će im puno značiti ako im kažete. Ne zadržavajte sve to, podelite im svoje divljenje i učinite da se osećaju dobro. Ponovo ih pohvalite kad ih zaista vidite.

  Većina ljudi ne provodi mnogo vremena u razgovoru sa prijateljima ili osiguravajući da se osećaju dobro prema sebi, pa kad zaista odvojite vreme za to, učinićete da se zaista istaknete među grupom prijatelja.

  Advertisements

  Šta znači sanjati kompliment?

  Sanjati da vam neko daje kompliment predstavlja samopouzdanje i ljubav prema sebi.

  S druge strane – san bi vam mogao reći da se više volite. Možda se prečesto spuštate i nemate zdrav odnos sa svojim telom ili umom – ili oboje. Možda je vreme da cenite ono što imate i da se više ponosite sobom.

  Razmislite ko vam je dao kompliment jer bi to moglo ukazivati na divljenje ili poštovanje koje ova osoba ima prema vama.

  Ako ste pokušavali da naterate nekoga da vam da kompliment, možda trenutno patite od nedostatka samopouzdanja. Pokušajte da se usredsredite na svoja osećanja prema sebi, a ne na osećanja drugih, jer zadovoljstvo samim sobom počinje iznutra.

  Moguće je da nekome trebate dati kompliment u budnom vremenu. Da li je neko dobro obavio posao na vašem poslu? Da li treba da obavestite svog partnera koliko cenite ono što oni čine za vas? Ili treba nekome reći koliko su dragoceni u vašem životu?

  Međutim, budite oprezni, ako ste nekome davali komplimente u snu – da li osećate pritisak da podmećete ljude u ličnom ili profesionalnom životu? Ako je to slučaj, onda se možda okružite pogrešnim ljudima ako je to ono što je potrebno da biste napredovali ili da biste voleli.

  Advertisements
  Advertisements
  Advertisements