Sanovnik leteti – Šta znači sanjati letenje?

Sanjati letenje je obično vrlo prijatno i radosno iskustvo. Obično imaju dobro značenje. Ako ste uživali u takvom snu, diveći se scenografiji ispod vas, takav san je dobar znak, koji ukazuje da imate kontrolu nad svojim životom ili nekom situacijom.

Sanjati da letite ka Mesecu ili planeti

Ako sanjate da letite ka Mesecu ili nekoj planeti bez svemirskog broda ili bilo koje druge opreme znači da ćete doživeti neke značajne događaje u vašem životu. Ovi događaji mogu doći u obliku građanskih ili socijalnih pitanja, epidemija ili neke druge vrste događaja koji će uticati na vaš život.

Sanjati da letite avionom

Ako ste u snu leteli avionom, takav san može ukazivati na činjenje prvog koraka u ostvarenju važnog cilja.

Sanjati da imate osećaj da letite

Snovi o osećaju letenja mogu značiti vašu dobru ličnost. Verovatno uvek gledate na život sa lepe strane, bez obzira na trenutnu situaciju. Nezavisni ste i slobodoumni.

Sanjati da letite i da padnete

Ako ste imali takav san, to je obično dobar znak koji znači da ćete naći rešenje za probleme sa kojima se trenutno susrećete u životu. Ovaj san je takođe znak prevazilaženja prepreka na putu ka uspehu.

Sanjati da letite preko snežnih pejzaža

Ako ste sanjali da letite iznad zemlje prekrivene snegom, takav san je znak uspešnog i radosnog partnerstva sa supružnikom, koji donosi mnogo sreće za oboje.

Sanjati da pokušate da letite

Ako ste pokušali da letite u snu, takav san može ukazivati na to da vaši napori da se popnete društvenom lestvicom neće biti uspešni.

Advertisements

Sanjati dug let

Sanjati o dugom letu pokazuje vaše latentno raspoloženje u životu. Ovaj san govori o tome da imate skrivene osećaje sumnje i nesigurnosti u vezi sa unošenjem promena koje će poboljšati vaš život na bolje.

Sanjati da se plašite letanja visoko

Ako ste se u snu plašili letenja veoma visoko, takav san može ukazivati na vašu neodlučnost i ravnodušnost u vezi sa vašim statusom u životu. Ponekad bi ovaj san mogao biti znak da se vaši planovi ili namere neće ostvariti ili će vas nekako razočarati.

Sanjati da letite na velike udaljenosti

Ako ste sanjali da letite na velike daljine, možda takav san ukazuje na neku turbulenciju u vašoj romantičnoj vezi. Ovi problemi mogu se odnositi na nešto što čekate.

Sanjati dug let

Ako ste sanjali o letu, koji je trajao dugo, takav san može ukazivati na vaše skrivene osećaje nesigurnosti ili sumnje u stvaranje promena da biste poboljšali svoj život.

Sanjati da letite iznad ruševina

Ako ste u snu preleteli neke ruševine, takav san može biti znak da vam je dosadno i želite da napravite još uzbudljive stvari u životu.

Trebali biste isprobati nešto novo, poput novog sporta ili hobija. Možete čak razmotriti promenu posla ili odlazak na neko putovanje koje ste oduvek želeli da odete.

Sanjati letenje uz pomoć nekih uređaja

Ako ste u snu leteli pomoću nekih mehaničkih uređaja, takav san može biti pokazatelj sticanja nekog poseda u bliskoj budućnosti.

Sanjati da letite nad vodom

Ako ste u snu leteli iznad vode, takav san može ukazivati na potrebu da se više fokusirate na posao. Ako to ne učinite, protivnici će možda iskoristiti vašu neaktivnost i pokušati da upropaste vaše poslovanje.

Sanjati da posmatrate zemlju dok letite

Ako ste gledali dole i posmatrali prizor dok letite u snu, takav san može biti pokazatelj prepreka sa kojima se trenutno susrećete. Međutim, oni su samo privremeni i moći ćete ih lako savladati.

Sanjati pad nakon letenja

Ako ste sanjali o padu nakon letenja, takav san je dobar znak, koji ukazuje na sreću i uspeh u rešavanju problema u karijeri ili ličnom životu.

Sanjati da letite po nebu

Ako ste sanjali da letite po nebu, takav san može biti znak dobrih ili loših događaja u vašem životu, ali sve zavisi od vašeg trenutnog stanja. Ako je u vašem životu sve dobro, stvari će se popraviti tek nakon ovog sna. Naprotiv, ako je sve loše, mogu se pogoršati.

Sanjati let u svemir

Ako ste sanjali o letenju u svemiru bez svemirskog broda, takav san može biti pokazatelj nekih životnih događaja u bliskoj budućnosti. Ovi događaji će verovatno biti loši.

Ovaj san takođe može ukazivati na vašu zaokupljenost nekim maštarijama i življenje u snovima. Možda niste u kontaktu sa stvarnošću i stvarima koje se dešavaju u stvarnom životu.

Sanjati da letite sa nekim

Ako ste sanjali da letite sa nekim i da se držite za ruku dok letite, takav san može biti pokazatelj da ćete uskoro upoznati nekoga, sa kojim ćete imati strasnu romantičnu vezu, ali nažalost neće dugo trajati.

Sanjati da letite na nekoj životinji

Ako ste sanjali da letite na nekoj životinji, takav san može ukazivati na to da su vaše emocije proživele nekoga do trenutka da postane samodestruktivan ili izgubite mir.

Sanjati poletanje sa zemlje

Ako ste sanjali da poletate sa zemlje i letite u vazduhu, takav san je vrlo dobar znak. Možda to otkriva vaša nastojanja da poboljšate svoj život i njegove uslove.

Sanjati letenje u automobilu

Ako ste sanjali da letite u automobilu, takav san može ukazivati na uspeh vaših trenutnih planova ili projekata. Ovo će vam doneti neizmernu radost i zadovoljstvo.

Sanjati da vidite sebe kako letite

Ako ste videli kako letite u snu, takav san može ukazivati na vašu potrebu za slobodom. Možda želite da budete nezavisni i ubrzo ćete ostvariti svoju želju.

Sanjati da letite dok ste u krevetu

Ako ste sanjali da letite dok ste bili u krevetu, takav san može biti pokazatelj nečeg neočekivanog, ali prijatnog događaja u vašem životu.

Sanjati da letite dok sedite na stolici

Ako ste sanjali da letite dok sedite na stolici, takav san možda i nije dobar znak. Možete iznenada izgubiti posao jer ste postali višak. Ponekad ovaj san može ukazivati na dobijanje fantastične ponude za posao ili napredovanje u karijeri.

Sanjati da ste leteli i uživali

Ako ste sanjali da ste leteli i neizmerno uživali u tom iskustvu, takav san uskoro može da ukaže na neke promene u vašem fizičkom izgledu.

Sanjati letenje u vazdušnom balonu

Ako ste u snu leteli u balonu, takav san može da vas upozori da negujete i cenite pažnju koju vam neko pruža.

Sanjati kratak let

Ako ste sanjali o letu, koji je trajao samo kratko, takav san može biti znak brzog prevazilaženja nekih prepreka u vašem životu.

Ove prepreke mogu se odnositi na vaše lične veze, karijeru ili neku životnu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Dobra vest je da ćete s njima završiti za kratko vreme.

Sanjati da letite u čamcu

Ako ste sanjali da letite u čamcu, takav san je znak neke neočekivane sreće u vašem životu. Ovaj san može ukazivati na vaš brzi, profesionalni ili finansijski uspeh i unapređenje, omogućavajući vam da vodite bezbrižan i luksuzan život.

Sanjati da imate poteškoće tokom leta

Ako ste u snu imali poteškoće u letenju, takav san može biti pokazatelj da nemate moć da kontrolišete neke situacije u svom životu.

Možda nemate dovoljno samopouzdanja da nešto postignete. Ovaj san takođe može ukazivati na nedostatak motivacije. To takođe može ukazivati na nerealne ciljeve koje niste u mogućnosti postići.

Sanjati da letite sa anđelima

Ako ste sanjali da letite sa anđelima, takav san je vrlo dobar znak. Ovaj san je znak časti i poštovanja koji ćete verovatno dobiti uskoro. To je pokazatelj ljudi koji će u bliskoj budućnosti pričati veoma dobro o vama i vašim postignućima.

Advertisements

Sanjati da imate prepreke tokom leta

Ako ste tokom leta naišli na prepreke, poput drveća, dalekovoda ili planina na putu, oni mogu predstavljati nekoga ili nešto što vam stoji na putu u stvarnom životu.

Sanjati da letite iznad zemlje

Ako ste sanjali da letite iznad zemlje, takav san može ukazivati na neke prepreke na koje nailazite ili vas neko ili nešto sprečava da postignete neki cilj. Ponekad ovaj san može ukazivati na vaš strah da se otvoreno izrazite.

Ovaj san vam takođe može sugerisati da treba izbegavati savete prijatelja ili članova porodice i uvek slušati svoje srce i intuiciju prilikom donošenja važnih životnih odluka.

Sanjati da izgubite kontrolu tokom letenja

Ako ste izgubili kontrolu tokom leta u snu, takav san je možda pokazatelj vaših briga oko dovršetka nekog važnog projekta ili cilja.

Sanjati da letite sa lakoćom

Ako ste sanjali da letite gotovo bez ikakvog napora, takav san može ukazivati na vaše planove za odlazak na odmor u bliskoj budućnosti. Ovaj san takođe može značiti vaša osećanja o mogućoj opasnosti oko vas, koju ćete lako izbeći ili ukloniti.

Sanjati da se plašite previsokog letenja i padanja

Ako se u snu bojite da letite visoko i pada, to je znak da ste ravnodušni i neodlučni kada je u pitanju vaš status u životu. To bi takođe moglo da predstavlja godine u kojima su vaši snovi ostali bez podrške, ili može značiti da će vaši sadašnji planovi ili namere biti ispunjeni neprijatnim rezultatima.

Sanjati da posmatrate tlo dok letite

Ako sanjate kako posmatrate tlo dok letite ili gledate drveće i uživate u pejzažu odozgo, to predstavlja vaše suočavanje sa preprekama u životu.

Imaćete nekih prepreka na vašem putu ali one će biti samo privremene i moći ćete ih savladati u trenu. Vratit ćete se na putu ka ispunjenju vaših planova i težnji.

Sanjati da lebdite

Ako ste sanjali da lebdite u vazduhu, to znači da pokušavate učiniti nešto novo u svom životu. Mnogo je ciljeva koje želite da postignete. Vaše ambicije su velike i ne trebate odustajati od svojih ciljeva.

Ovaj san Vam govori da je vreme za nove početke u Vašem životu. To se može odnositi na Vašu karijeru na poslu, kao i na Vaš ljubavni život.

Sanjati da lebdite sa krilima

Ako ste imali ovaj san, onda je to vrlo dobar znak. Ovaj san je simbol sreće i uspeha, tako da ne morate brinuti.

Sanjati da lebdite u svemiru

Ako ste imali san u kojem ste lebdeli u svemiru, to znači da će na Vašem putu biti puno poteškoća, ali imaćete uspeh. Zapamtite da ste sposobni raditi sve što želite, tako da ne biste trebali imati nikakvih strahova.

Šta znači sanjati letenje?

Snovi o letenju smatraju se lucidnim snovima. Lucidni snovi predstavljaju snove u kojima osoba koja spava, svesno preuzima kontrolu nad snom i upravlja svojim postupcima u snu.

Mogućnost kontrole leta u snu pokazatelj je vaše lične moći i sposobnosti. To takođe može ukazivati na vašu kontrolu nad emocijama.

Snovi o letenju takođe mogu ukazivati na gledanje nekih stvari iz bolje ili šire perspektive. Možda ovaj san ukazuje na sticanje nekih novih i boljih perspektiva na neke stvari ili situacije u vašem životu.

Leteti u snovima takođe znači i slobodu. Oni označavaju nadu, nove mogućnosti i slobodu da krenete gde god želite. Letenje je takođe simbol vaše snažne volje. Ovaj san je pravi podsticaj za vašu motivaciju. To vam daje osećaj ostvarenja i slobode.

Ponekad bi snovi o letenju mogli biti rezultat nedostatka slobode i nezavisnosti u stvarnom životu. Oni mogu takođe da simbolišu da nešto previdite. Takvi snovi mogu takođe ukazivati na viši duhovni nivo koji ste dostigli.

Ponekad snovi o letenju mogu ukazivati na vaše pokušaje da izbegnete pritiske i stres u svom životu. Možda izbegavate suočavanje sa nekim problemima jer vam je lakše bežati nego se suočiti sa njima.

Ponekad ovi snovi označavaju vaša osećanja nepobedivosti. Možda sebe smatrate boljim od svih ostalih i čak gledate prema drugima sa visine.

Leteti visoko u snu znak je visokog nivoa samopouzdanja, a letenje na nižim visinama znači da ste zadovoljni svojim trenutnim mestom u životu.

Advertisements

Ako ste u snu leteli unazad, možda trenutno razmišljate o prošlosti. Ako ste se u takvom snu plašili, to može ukazivati na vaše strahove od nekih izazova koji su pred vama.

Možda se plašite uspeha. Možda niste sigurni u poduzimanje novih koraka u nekoj situaciji. Sanjati letenje može takođe biti odraz vaše trenutne životne situacije.

Možda ste u periodu života kada osećate da je potrebna neka promena ili pokret. Možda očekujete da postignete nešto veliko.

Možda očekujete da dobijete više slobode. Ako niste imali problema sa letenjem, takav san je izvesni znak sreće i uspeha u bliskoj budućnosti.

Snovi o letenju takođe mogu ukazivati na vaše velike nade. Možda je ovaj san pokazatelj osećaja oslobođenja od neke neprijatne situacije.

To bi moglo ukazivati da ste nedavno postigli neki važan cilj. Ponekad ovaj san može ukazivati na se*sualno oslobađanje.

Advertisements