Šta znači sanjati pasulj (grah)?

Pasulj u snu predstavlja dvosmisleni znak, a u različitim kontekstima može značiti i dobro i loše. Ovaj članak objašnjava značenje sna i daje tumačenja uobičajenih scenarija u kojima se pasulj može pojaviti.

Pasulj u mnogim knjigama snova povezan je s novcem, poboljšanom finansijskom situacijom ili gubicima. Ali ovaj san takođe može označavati i promenu zdravstvenog stanja i upozoriti na situaciju na poslu.

Advertisements

Sanjati pasulj, znači sticati bogatstvo i poboljšati sopstveno blagostanje. Možda ćete biti unapređeni ili će vam zarada porasti ili ćete iznenada pobediti u kazinu, varijacije su različite. Najvažnije je da ćete nakon takvog sna imati mnogo više novca.

Ako jedete pasulj ili obrok od njega u snu, to ima upravo suprotno značenje – vi ćete  „pojesti“ svoj prihod. To znači da ćete pretrpeti neki gubitak, verovatno poslovni.

Vodite računa o svojim finansijama, u ovom slučaju ne kupujte sumnjivu robu, odlažite poslove sa velikim iznosima novca.

Advertisements

Ovaj san vas može spasiti od propasti i bankrota, glavna stvar je razumevanje upozorenja iz podsvesti na vreme.

Ljudi koji su sanjali pasulj u bašti ili na polju pasulja, gde raste ova biljka, biće vrlo radosni i svi mogu da im zavide, što više pasulja u snu, to je veća radost. Sigurno će vam se snovi ostvariti i postići ćete ono što ste želeli.

Ako u snu berete pasulj, to znači da ste zadovoljni svojim prijateljima i kolegama. Za neudate devojke ovaj san se može protumačiti kao predstojeći sastanak sa srodnom dušom.

Ako vidite pasulj u mahunama, to je vrlo dobar san za one koji žele da zarade. Zapravo, ovaj san obećava bogatstvo i zadovoljstvo, zadovoljenje svih želja.

Čorba od pasulja, takođe je znak novca u snu, štaviše finansije će neočekivano doći u vaše ruke.

Radoholičari mogu da sanjaju da čupaju zrna pasulja, to je znak da osoba želi da pokaže svoje najbolje osobine, ali odgovornost je/ga plaši i tera na puno razmišljanja.

Bez obzira da li verujete u snove ili ne, vi odlučujete samostalno. Pasulj nagoveštava veliku zaradu, pa kako onda možete ostati ravnodušni na takav san.

Advertisements

Najjednostavniji slučaj za tumačenje je ako san sa pasuljem vidite u nedovoljno kuvanom stanju, a obično to tek možete saznati u trenutku kada započinjete obrok.

Naravno, polu-skuvana hrana nije zadovoljstvo, čak i ako se dešava u snu. Takav san je upozorenje da ne treba žuriti sa razvojem događaja.

FOTO: PIXABAY

Pasulj u vašim snovima može predstavljati vašu potrebu da ostvarite cilj za koji ste radili neko vreme. Kada je san radostan to može da znači da je vaša ljubav važan aspekt vašeg zdravlja i blagostanja.

Kada u vašem ljubavnom životu stvari nisu u redu, to negativno utiče na sve što mislite, osećate i radite. Pasulj može predstavljati rast i vašu duhovnost i može biti poruka iz vaše podsvesti.

To bi mogla biti poruka da svoja prošla iskustva iskoristite kao lekcije koje će vam pomoći da se nosite sa trenutnim i budućim izazovima u svom životu.

Zapamtite, sve što iskusite, dobro ili loše, postaju lekcije koje ćete koristiti u svojoj budućnosti.

Videti pasulj ili ga brati iz bašte znači da ćete uložiti u težak posao da biste imali prihode od toga. Imate mogućnost da radite i dobijete šta god poželite. Samo se morate obavezati.

Advertisements

Da li imate problema da se posvetite određenim stvarima? Da li se plašite neuspeha? Da li želite da promenite svoju budućnost? Nemate čega da se bojite.

Ovo može biti poruka koju treba da prilepite uz svoj potencijal da biste postigli bolje stvari u svom životu. Stojte u svojoj istini.

Kuvani pasulj u snu predstavlja stvari poput posla i ličnih odnosa koji vas ispunjavaju. Zeleni pasulj znači da u vašem životu sledi venčanje ili da će vam naići velika sreća.

Zeleni pasulj takođe označava vašu nevinost. Možda će vas upozoriti da ste naivni. Beli pasulj upozorava na teške izazove koji će proizići. Trebalo bi da budete oprezni.

Crveni pasulj je još jedan znak venčanja. Ovo može biti vaše ili nečije ko je vama blizak. Videti mnogocvetni pasulj predstavlja vašu bezuslovnu ljubav prema drugima.

Videti jedan pasulj je znak da ste nezadovoljni na poslu. Kuvani pasulj simbolizuje bogatstvo i prosperitet u vašem životu. Sanjanje cvetajuće biljke pasulja predviđa da će se nešto što želite ostvariti uskoro.

Jedenje pasulja može biti upozorenje na teška vremena koja će vas izazvati. Možda postoje argumenti, nasilje, zdravstveni problemi koji vode do spora. Takođe može upozoriti na oprez prema onima koji vas ogovaraju iza vaših leđa. Znate li ko je ovo?

Advertisements