Skip to content

Šta znači sanjati peglanje?

  Šta znači ako ste sanjali da peglate nešto u snu? Ako žena u snu vidi kako pegla pantalone svog muža, ovo je simbol predstojeće svađe s njim. Ako je devojka sanjala o peglanju pantalona, to znači ulazak u brak. San u kome muškarac pegla najavljuje sastanak sa ženom.

  Ovaj san može značiti da ćete se posle svađe sa članovima porodice uskoro pomiriti. Peglanje suknje u snu znači da ćete morati da napravite neželjeni kompromis. Peglanje venčanice u snu – obećanje je porodične sreće.

  Advertisements

  Da li vam se u snu dogodilo da peglate mokru odeću? Taj san znači da ćete moći da ispravite mišljenje drugih o sebi. Peglati ogrtač u snu znači da morate pomiriti članove porodice.

  Ako devojka sanja o peglanju muške košulje – ovaj san predskazuje ljubavni spoj. Jeste li imali priliku da peglate košulju za svog šefa? Ovaj san obećava velike promene u karijeri.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da u snu peglate haljinu za sahranu, to je znak snažne želje ili predosećanja za promenu. Ali nije poznato kakva će ta promena biti.

  Ako ste sanjali da peglate posteljinu, taj san nagoveštava pojavu novog prijatelja. Sanjati da peglate posteljine takođe najavljuje prosperitet u poslovanju. Peglanje posteljine obećava mir, harmoniju, dobar odnos kod kuće.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da peglate zavese, to znači da ćete uložiti sve napore da čuvate tuđu tajnu. Peglati zavese u snu znači pokušaj vraćanja reputacije.

  Ako ste sanjali da peglate peškir – to znači priliku za poboljšanje odnosa sa uvređenim rođacima.

  Peglanje odeće na dasci za peglanje u snu – znači da ćete imati udobnost kod kuće. Sanjati peglanje posteljine nagoveštava mladoj devojci uspešan brak.

  Ako ste sanjali o običnoj dasci za peglanje, budite spremni na poštenu, ali oštru kritiku, moraćete da pocrvenete i pokajete se. Isti san može predvideti porodične nevolje.

  Sanjati druge ljude kako u snu peglaju, znak je da će se vaš suparnik pokazati uspešnijim u ljubavi.

  Ako ste sanjali slomljenu dasku za peglanje, najverovatnije su sve vaše nevolje posledica vaše neumerenosti i neozbiljnosti.

  Gomila zgužvanog veša namenjenog za peglanje znači da morate ispraviti grešku koju ste nedavno napravili. Ako ste sanjali da je posteljina ispeglana i savijena na ravnu gomilu, onda vas očekuje materijalno blagostanje.

  Bilo kakve poteškoće tokom procesa peglanja, prema snovniku, ukazuju na nepovoljno kućno okruženje. Ako se opečete prilikom peglanja, to znači da bi vas prekomerni umor mogao dovesti do bolesti.

  Advertisements

  Jeste li sanjali da neko drugi pegla? U tom slučaju možete očekivati da posetite starog i vrlo veselog poznanika.

  Da li ste sanjali dasku za peglanje? Setite se šta ste tačno peglali na njoj. Konačno tumačenje sna zavisi od značenja određene stvari:

  • Komad tkanine – znači rešavanje pitanja ili odnosa.
  • Kućna odeća – pomirenje posle svađe.
  • Poslovno odelo – odmah treba da promenite imidž ili ponašanje.
  • Nabor na pantalonama – pokazaćete odlučnost.
  • Čaršaf, pokrivač za prekrivanje – znači poklon, iznenađenje.
  • Peglanje donjeg veša – znači neprijatnu vožnju.
  • Peglanje haljine – najavljuje srećne promene.

  Da li ste sanjali da prodajete opremu za peglanje? U stvarnosti ćete uspeti da naterate nekoga drugog da radi neprijatan posao umesto vas. Ista radnja predviđa da će autsajder rešiti vaše poteškoće.

  Šta znači ako ste u snu na poklon dobili gvozdenu dasku? To znači da će ljudi u okolini doneti mnogo neprijatnosti i nevolja.

  Šta znači sanjati da peglate odeću?

  Ako muškarac sanja da pegla odeću, to znači da će uskoro moći da uspostavi vezu sa svojim dugogodišnjim prijateljem, sa kojim dugo nije razgovarao zbog svađe.

  Ako sanjate da u snu peglate odeću, to može značiti da imate dosadan i monoton život, a nedostaje vam zabave i pozitivnih emocija. U ovom slučaju moraćete da pobegnete od svega i posvetite barem jedan dan sebi.

  Advertisements

  Ako mlada devojka sanja peglanje, to znači da instinktivno traži rešenje problema ili pomirenje sa partnerom. Ako pegla odeću slomljenom peglom, to znači da planirani posao neće uspeti.

  Ako peglu kupite u snu, u stvarnom životu to predstavlja uspostavljanje odnosa sa ljudima u vašoj okolini. Ako prijatelju poklonite peglu, to znači da će se vaš finansijski položaj vrlo brzo popraviti i dobićete slobodu da radite.

  Ako sanjate da je pegla uključena i počne sama da pegla nešto, to znači da niste zadovoljni svojim sek*ualnim životom. Na osnovu toga, možda imate ne samo lične probleme, već i probleme na poslu. Ozbiljno biste trebali razmisliti o promeni svog sek*ualnog partnera.

  Ako sanjate da ispustite peglu na pod prilikom peglanja, to je simbol jakog besa ili frustracije. Ako podlegnete tim osećanjima, moguće je da izgubite međusobno razumevanje sa voljenom osobom. A nakon što se posvađate, mogli biste shvatiti da niko od vas dvoje ne želi pomirenje.

  Advertisements

  Ako sanjate da zaboravite peglu na nečemu, ali otkrijete da je sve u redu, to je znak neočekivanog predloga.

  Ako muškarac sanja da vidi kako je njegova supruga spalila svoju omiljenu bluzu prilikom peglanja, to je znak svađe sa njom. Bolje je ne zameriti joj se, već pohvaliti njenu posvećenost i ljubav.

  Advertisements
  Advertisements