Šta znači sanjati pilule (tablete)?

Prema Milerovoj interpretaciji, tablete odražavaju stvarne navike sanjara o njegovom nejasnom postojanju. Često govorimo o anksioznosti zbog sitnica ili zavisti. Ako preispitate svoje stavove o životu, stvari će ići na bolje.

Ženska knjiga snova tvrdi da kada neko vidi tablete u snu, vredi slušati savete drugih – oni ponekad sadrže zrno zdravog razuma. Istovremeno, nerazumno je prebacivati odgovornost za svoje postupke na savetnike, pa će odluka morati da se donese nezavisno.

Advertisements

Sanjati da vidite tablete

San u kome vidite tablete obično se smatra pozitivnim, jer predviđa uspeh i napredak u stvarnom životu. Obično se ovo odnosi na manje projekte i poduhvate, a ne na velike ili važne operacije.

Sanjati da bacate tablete (za žene)

Čin izbacivanja ili odlaganja pilula u carstvu snova otkriva da ćete uskoro doživeti neka manja emocionalna previranja ili nelagodu u bliskoj budućnosti.

Ova unutrašnja bitka mogla bi biti rezultat ljubomornih osećanja. Na primer, možda želite da ličite na neku poznatu ličnost ili očajnički želite lep automobil poput onog od vašeg komšije.

Advertisements

Sanjati da uzimate tablete

Uzimanje tableta dok ste u svetu snova, bilo da su prepisani ili ne, znači da u stvarnosti nešto nedostaje. U većini slučajeva ovo se odnosi na fizički nedostatak, kao što je na primer dobijanje preporučene količine vitamina, hranljivih sastojaka ili vežbanje za telo.

Mogli biste ovaj simbol snova da smatrate upozorenjem ili nagoveštajem da obratite više pažnje na fizičke potrebe vašeg tela i možda ugovorite sastanak sa svojim lekarom ili nutricionistom.

Sanjati da kupujete tablete

Kupovina tableta u apoteci u snu može otkriti prekomernu, nepotrebnu ili nesrazmernu pažnju na manje simptome ili bolesti.

To može biti povezano sa vašom ličnom hipohondrijskom prirodom ili s nekom vama bliskom osobom, poput roditelja ili brata ili sestre.

Možda dosađujete drugima svojim stalnim kukanjem zbog malih modrica i simptoma, ili ih možda vaš beskrajni savet iz manje pouzdanih izvora isključuje ili zamara.

Sanjati da dajete nekome tablete

Davanje tableta nekome dok ste usred sna znači da biste ovoj osobi u stvarnosti mogli naneli povredu ili bol. Ako niste poznavali ili prepoznali muškarca ili ženu u svojoj viziji, moguće je da stres ili problem koji izazovete utiče za nekoga iz vašeg kruga prijatelja.

Sanjati da vam neko daje tablete

Primanje tableta od nekoga drugog u svetu snova je dvostruki simbol. S jedne strane, otkriva da ćete uskoro pretrpeti neke ozbiljne nevolje ili iskušenja koja će vas potresti do srži i dovesti u pitanje vašu veru u sebe i druge.

Advertisements

Međutim, istrajavanje i prevazilaženje ovih poteškoća na kraju će dovesti do postizanja nekih od vaših najvećih ciljeva.

Sanjati da ne možete da pronađete tablete kada su vam potrebne

Nemogućnost pronalaska tableta kada su vam potrebne, na primer kada vas boli glava ili leđa se smatra lošim znakom u svetu snova. Znači da ćete upasti u neku nevolju ili ćete se suočiti sa nekim poteškoćama, najverovatnije zbog sopstvenih postupaka.

U ovom slučaju je verovatno da će nedostatak reakcije biti izvor vaših nevolja. Na primer, možete ćete propustiti da nekome kažete važne informacije ili se ustručavate da se umešate u nešto što zapravo zahteva vašu pažnju.

Ovaj san biste mogli da smatrate upozorenjem da zatražite pomoć i da probate da ne izbegavate i potiskujete teške situacije kad budu došle.

Sanjati mnogo različitih tableta

Videti ili držati mnogo tableta u različitim oblicima i veličinama predstavlja nalaženje manjeg uspeha u nekom malom poduhvatu, poput okupljanja stvari ili detaljnog čišćenja svoje sobe.

Takođe je moguće da neobičan asortiman pilula predstavlja pronalazak sreće u nesreći u pomalo nesrećnoj situaciji, slično mešanoj vrećici slatkiša. Možda nećete dobiti ono što ste očekivali, ali možda je i to dovoljno.

Sanjati da ste primorani da popijete pilulu

Biti prisiljeni da popijete tabletu u snu aludira na ideale koji vam se nameću. Neki vršnjaci ili kolege možda pokušavaju da promene vašu perspektivu o određenim temama jer se ne slažu sa vašim uverenjima.

Advertisements

Isto tako, pretnja konzumiranjem tableta predstavlja sve veći pritisak i očekivanja da se prilagodite vašem društvenom krugu.

Često iznošenje suprotnog mišljenja može prouzrokovati sukob u vašoj grupi, dok slaganje sa većinom može ublažiti napetost.

Šta znači sanjati tablete?

Sve što se odnosi na ambalažu u kojoj se nalaze tablete, uputstva za njih, kao i bilo kakve manipulacije tabletama, nagoveštava samo manje događaje.

Mala veličina pilule ukazuje na to da je reč o rešavanju minornog problema, potrebe tela za vitaminima, mineralima ili dobrim odmorom.

Ako ste sanjali da vas zanimaju uputstva za neke tablete, ono što ste videli u snu govori o vašoj temeljitosti. U snu i u stvarnosti više volite da razmislite dva puta pre nego što bilo šta učinite.

Dalje tumačenje zavisi od vaše odluke. Ako nakon čitanja uputstava stavite lek na stranu, sanovnik veruje da vam nije potrebna tuđa pomoć. Ako su vam i dalje bile potrebne tablete u snu, to znači da ćete dobiti potrebnu podršku.

Kao što knjiga snova objašnjava, tumačeći snove o uzimanju tableta, san može odražavati anksioznost u vezi sa vašim zdravstvenim stanjem. Moguće je da to nije ništa više od sumnjičavosti.

Istovremeno, postoje mnoge bolesti za koje se zna da se javljaju u latentnom obliku u početnoj fazi i fazi koja se najviše leči, i možda neće biti suvišno preduzeti određene mere.

Ako su vam u snu odjednom trebale tablete protiv nesanice, knjiga o snovima nudi vrlo zanimljivo tumačenje. Moguće je da ne spavate, već putujete u astralnom avionu.

U ovom posebnom stanju često se posećuju snovi čiji glavni lik ne može da zaspi ili se probudi, ponekad se posmatrajući sa strane osobe koja spava.

Ako sanjate tablete za spavanje taj san se može protumačiti kao projekcija samoobmane, čija ste žrtva u stvarnom životu. Takav simbol u snu često vide lepe, ali ne i samopouzdane žene.

Ako sanjate da pijete tablete i druge lekove za spavanje, to ponekad svedoči o ekstremnom umoru, životu na ivici, a takođe i o hroničnom nedostatku sna. Telo pokušava da vam stavi do znanja da treba da spava.

Sanovnik ne sumnja u fiziološko poreklo takvih snova. Savremena osoba može videti lekove u snu samo u slučaju malaksalosti ili nedostatka vitamina ili minerala.

Advertisements

Knjiga snova tvrdi da će sanjanje o tabletama u bliskoj budućnosti izazvati glavobolju drugih ljudi, iako ne u direktnom, već u prenesenom smislu. Izvor ove glavobolje biće niko drugi nego onaj koji sanja ovaj san.

Advertisements