Sanovnik plakati – Šta znači sanjati plakanje?

Sanjati plakanje je vrlo uznemirujuće, bilo da je to zapravo plakanje i buđenje u suzama, ili je to bio san u kojem ste plakali.

Sanjati da plačete i da ste prekriveni suzama

Ako ste imali san u kojem ste bili prekriveni suzama, ovaj san bi mogao otkriti da trenutno u životu prolazite period isceljenja.

Možda znači isceljivanje vaših emocija ili duhovno čišćenje. Ovaj san takođe može značiti neku vrstu boli koju doživljavate.

Sanjati da se neko utapa u suzama

Snovi u kojima ste videli nekoga da se utapa u suzama mogu značiti potrebu da se preispitaju poboljšanja vašeg ponašanja i postupaka prema ljudima iz vaše okoline.

Sanjati da vas niko ne čuje ili ne reaguje na vaš plač

Ako ste plakali u snu, ali niko nije odgovarao na vaše vapaje, takav san može otkriti emocionalno stanje u kojem se trenutno nalazite.

Možda imate poteškoća u komunikaciji s drugima i osećate se frustrirano i bespomoćno zbog toga.

Možda se osećate kao da niko ne čuje ono što govorite ili nikog ne zanima šta imate da kažete.

Advertisements

Ovaj san je verovatno poruka vaše podsvesti da počnete da radite na svojim komunikacijskim veštinama, gradeći samopouzdanje i počnete da se otvarate prema drugima.

Sanjati da plačete od sreće

Plakanje u snu kao znak radosti znači da ćete primiti utehu u budućnosti i predviđa vam veliku radost, sreću koja prati vas i vašu porodicu, oslobađajući se brige i uspeh u poslu.

Možda ćete takođe naići na neočekivanu sreću, lepa iznenađenja ili provoditi vreme uživajući u stvarima u životu.

Sanjai da ne možete prestati da plačete

Ako u snu niste mogli prestati da plačete, takav san može otkriti vaša osećanja tuge i bespomoćnosti zbog neke situacije u vašem životu.

Moguće je da niste ni svesni kako se osećate, a ovaj san je poruka vaše podsvesti da se suočite sa sobom i pokušate rešiti te probleme, umesto da gomilate nerešene stvari u sebi.

Sanjati da možete prestati da plačete

Ako ste plakali u snu, ali ste stali ili ste samo kratko plakali, ovaj san je dobar znak koji potvrđuje vaše sposobnosti da otvoreno i pravovremeno iznesete svoje emocije.

Sanjati da plačete jer vam nedostaje neko

Ako ste plakali u snu jer vam je nedostajao neko daleko, ovaj san možda nije dobar znak i možda će vam predskazati period tuge u narednim danima.

Sanjati da neko drugi plače

Značenje sna u kome ste videli nekoga kako plače može se odrediti činjenicom saznanja ili nepoznavanja osobe koja je plakala.

Ako vam je, na primer, osoba bila prijatelj, ovaj san može ukazivati na to da se ta osoba nalazi u nekoj nevolji i možda joj je potrebna vaša pomoć.

Ako vam je osoba koja plače bila neprijatelj, san bi mogao biti znak vaše želje da nekako povredite ovu osobu.

Ako u snu niste znali osobu koja plače, možda ovaj san označava vašu želju i potrebu da pomažete drugima. Ponekad ovaj san predviđa primanje nekih vesti.

Sanjati predmet ili životinju koja plače

Ako ste imali san u kojem ste videli životinju ili predmet kako plače, možda ovaj san signalizira da nešto nije u redu sa vašim emocijama.

Možda se osećate kao da vaše emocije nisu dovoljno dobre ili neko ne uzima vas i vaše emocije ozbiljno.

Sanjati da plačete zbog nekoga ko se odselio daleko

Ako ste u snu plakali i osećali se tužno zbog osobe koja sada živi daleko, to vam govori o mogućem periodu tuge.

Sanjati lažan plač

Ako ste se u snu lagali da plačete, takav san može otkriti vaše stanje emocija. Možda se osećate preplavljeni nekim emocijama, bez obzira da li ste tužni ili srećni, i predstavljate suprotno od onoga što u stvari osećate.

Sanjati da glasno plačete

Ako ste glasno plakali u snu, takav san će vam u skoroj budućnosti predstavljati neke srećne i radosne prilike.

Sanjati da plačete na sav glas

Ako ste u snu plakali na sav glas to ukazuje na mogućnost nadolazećeg pozitivnog i srećnog događaja ili situacije.

Sanjati majku kako plače

Ako ste videli svoju majku kako plače u snu, ovaj san možda nije dobar pokazatelj, a možda bi predskazao da će uskoro doći do neprijatnog perioda.

Možda ćete doživeti nesreću, pa čak i zdravstvene probleme. Ponekad ovaj san može značiti sukob sa članovima porodice.

San može biti poruka da obratite pažnju na svoje ponašanje i pokušate izbeći sukobe.

Sanjati oca kako plače

Ovaj san možda nije dobar znak, a možda će vam predskazati neke neočekivane i neobične okolnosti u bliskoj budućnosti, zbog kojih ćete preispitati svoje vrednosti i ciljeve u životu.

Sanjati da plačete zajedno sa nekim

Ako ste sanjali da plačete zajedno s nekim, takav san je obično dobar znak i možda će vam u skoroj budućnosti predskazati veliku proslavu.

Sanjati ženu kako plače

Ako ste videli svoju ženu kako plače u snu zbog nečega što ste učinili, takav san može ukazivati na nadolazeće sukobe, izazove i nesreće koji će uticati na više oblasti vašeg života.

Ovaj san čak može ukazivati na depresiju i razočaranje.

Sanjati bebu koja plače

Ako ste u snu videli ili čuli bebu kako plače, takav san je obično loš znak i može da vam naznači velike životne probleme, poput zdravstvenih problema, ali i drugih neočekivanih životnih tragedija.

Sanjati baku kako plače

Ako ste videli svoju baku kako plače u snu, ovaj san je obično loš znak i sprema svađe, nesuglasice i sukobe s članovima porodice u bliskoj budućnosti.

Sanjati da naletite na nekoga ko plače

Ako ste u snu neočekivano naleteli na osobu koja plače, možda vam ovaj san predskazuje da će se dogoditi neki incident ili nesreća koju možete da sprečite. Možda je nekome bliskom potrebna pomoć pa obratite pažnju.

Sanjati da plačete zbog loših vesti

Ako ste sanjali da plačete u snu zbog primanja loših vesti to može biti znak svađa ili skandala koji će se uskoro dogoditi.

Advertisements

Ako razmišljate o zabavi ili prijemu koji će uključivati alkohol, to može dovesti do neprijatnih posledica ili čak katastrofalnih ishoda.

Sanjati kako drugi očajno plaču

San u kojem ste videli druge ljude kako očajno plaču zapravo ima dobru konotaciju. Možda to predviđa radosne događaje u bliskoj budućnosti.

Ovaj san ponekad može značiti duboke osećaje koje neko ima prema vama, a čak može ukazivati i na brak u bliskoj budućnosti.

San može ukazivati na sreću i za vas i za vaše bliske prijatelje.

Sanjati kako histerično plačete

Ovaj san može otkriti neke skrivene emocije i osećaje koje je potrebno rešiti i osloboditi se.

Sanjati da plačete dok nosite crninu

Ako ste videli u snu da nosite crninu i da plačete to je znak da ćete biti unapređeni na poslu ili dobiti neočekivani podsticaj u karijeri.

Sanjati da intenzivno plačete

San u kojem ste intenzivno plakali nije dobar znak, a može značiti da vas muče neke ekstremne i možda nasilne emocije koje mogu dovesti do neočekivanog ponašanja i stava.

Sanjati da sedite na krevetu i plačete

Ovaj san nije dobar znak i obično predviđa loše stvari koje će se dogoditi u vašem životu, prazninu, tugu i tugu.

Sanjati veoma intenzivan plač

Ako ste sanjali da veoma intenzivno plačete, to ukazuje na postojeće nasilne ili ekstremne emocije i osećaj koji vas možda vreba i koji može dovesti do neočekivanog ponašanja sa vaše strane.

Sanjati da plačete suze radosnice

Ovaj san je najverovatnije dobar znak, a može značiti da ste konačno rešili tešku situaciju ili problem u životu ili ste rešili neke problematične emocionalne blokade.

Možda ovaj san označava vaše poštovanje zbog nečeg dobrog što se dogodilo u vašem životu. Ovaj san može biti znak nekakve olakšice koja dolazi uskoro.

Ponekad to predviđa sreću i radost u bliskoj budućnosti, neočekivane događaje i prijatna iznenađenja.

Sanjati kako neko očajnički plače

Ako ste u snu videli da neko očajnički plače, to ukazuje na vašu buduću radost ili može značiti da se neko oseća veoma saosećajno sa vama.

Velika količina sreće bi mogla ući u vaš život ili živote vaših dragih prijatelja, što će rezultirati sa puno obostranog zadovoljstva i druženja.

Ponekad je ovaj san pokazatelj srećnog braka.

Sanjati da naletite na nekoga ko plače

Ako ste sanjali da naletite na nekoga ko plače, to ukazuje na moguću nesreću sa nekom bliskom osobom koju ćete moći sprečiti ili joj pomoći.

Morate pažljivo paziti da shvatite ko će možda trebati vašu pomoć.

Sanjati da plačete i brišete suze

Brisanje suza sa lica dok plačete u snu znači primanje utehe ili utehu drugih zbog nečega što će se dogoditi ubrzo.

Sanjati da vidite zube onoga ko plače

Ako ste sanjali da vidite zube osobe koja plače, to znači da ulazite u jaku konkurenciju i takođe može biti znak dugotrajnih i komplikovanih parnica u vašoj budućnosti.

Sanjati da nekontrolisano plačete

San u kojem nekontrolisano plačete otkriva vaš duboki strah od nekog gubitka.

Advertisements

Ova vrsta simbola obično se pojavljuje kad god se sanjar suoči sa naizgled nepremostivim izazovom koji bi se verovatno mogao završiti neuspehom ili sramotom.

Sanjati da plačete dok sedite na krevetu

Ako ste sanjali da plačete dok sedite na krevetu, to je znak koji predviđa veliku tugu, prazninu i nesreću koja bi uskoro mogla da uđe u vaš život.

Sanjati plakanje uopšte

Stvarno plakanje u snu obično nije nešto o čemu ćete brinuti. To može biti rezultat noćne more ili snažnih emocija koje ste doživeli tokom sna, što je bilo tako stvarno da nakon što ste se probudili niste mogli verovati da se zapravo nije dogodilo.

Emocije koje su izazvale vaše suze možda su bile srećne ili tužne, zavisno od sadržaja sna.

Buđenje plačem takođe može otkriti potisnutu traumu i povredu izlaska na otvorenom, jer više ne možete ignorisati i suzbiti emocije i morati se suočiti sa njima.

Možda ste potiskivali negativne emocije i podsvesno ih puštate i izražavate u snu, sanjajući da plačete.

Snovi o plakanju mogu značiti oslobađanje negativnih emocija koje izazivaju neki događaji u vašem životu.

Možda vam podsvest pomaže da se emocionalno uravnotežite i oslobodite neželjenog straha i frustracije, koji se vremenom razvija.

Sanjati plakanje gotovo uvek izazivaju snažne emocije koje potiskujete i koje su sada izviru na površinu.

Snovi o plakanju mogu otkriti neke osećaje kojih niste ni bili svesni.

Posle takvog sna trebali biste pokušati da shvatite šta vam podsvest pokušava da kaže i da se pozabavite tim problemima.

Ako ste sanjali da neko drugi plače, takav san može biti projekcija sopstvenih osećanja, ne možete slobodno da se izrazite.

Vaša podsvest vam pomaže da to učinite kroz san u kojem vidite da neko drugi plače.

Razlog za plakanje u snu važna je činjenica za utvrđivanje značenja sna.

Ako ste plakali zbog nečega važnog, možda san označava vašu zabrinutost zbog nekih ozbiljnih životnih pitanja i situacija.

Ako je razlog plakanja bio nešto besmisleno, možda vam ovaj san otkriva da sitnice i stvari koje vas muče u vezi s drugim ljudima držite za sebe.

Poruka ovog sna je da počnete drugima da govorite ako mislite da nešto nije u redu ili kada vam se nešto ne sviđa.

Na taj način nećete gomilati negativne emocije koje vode takvim snovima.

Ponekad snovi o plakanju mogu biti provocirani od strane nečega ili nekoga iz vašeg stvarnog života koji vas sprečava da plačete ili otvoreno izražavate svoje emocije.

U snovima kao i u stvarnom životu plakanje je nešto što se dešava u situacijama kada ste preplavljeni emocijama.

Možda je neki važan događaj izazvao takvo emocionalno stanje, a san je samo još jedan način da se oslobodite i pustite iz te situacije.

Možda postoje neki osećaji koje trebate izraziti prema nekome. Skoro uvek je nešto sa čim/kojim se trebate suočiti.

Ponekad je plakanje u snu povezano sa vašim stvarnim strahovima, poput straha od sopstvene smrti ili smrti najmilijih, straha od gubitka posla ili bolesti itd.

Snovi, u kojima ste bili tužni i plakali, mogu predstavljati snažna osećanja razočaranja, bola, gubitka ili tuge.

Ovi snovi ponekad mogu značiti da ste konačno shvatili koren vašeg nezadovoljstva i da se počinjete suočavati sa problemima koji vas muče.

Možda ste se suočili sa nekim dugoročnim strahovima. Nije retkost za trudnice sanjati plakanje.

Razlog je njihovo prekomerno emocionalno stanje, koje ponekad može dovesti do nekontrolisanih reakcija.

Advertisements