X

Sanovnik policija – Šta znači sanjati policiju?

Foto: Pixabay

Sanjati policiju može predstavljati autoritet, pravila ili kontrolu. Ovo bi moglo da vas podseti da kontrolišete svoje želje ili svoje ponašanje.

Advertisements

Takvi snovi mogu predstavljati vašu savest i osećaj morala, uz poruku da ostanete na pravom putu.

Sanjati policiju

Ako ste u snu videli policiju, takav san može značiti moć, pravila, ovlašćenja ili kontrolu u odnosu na neki aspekt vašeg života.

Možda ovaj san ukazuje na potrebu da se prekine vaše nepažljivo ponašanje, da ne biste završili u zatvoru.

Ponekad ovaj san ukazuje na neispunjavanje vaših obaveza i obećanja.

Advertisements

Sanjati razgovor sa policajcem

Ako ste u snu videli ili razgovarali s policajcem, takav san može značiti skrivanje nekih nerazumnih strahova i sklonosti prema pravilima i normama društva.

Ovaj san je poruka da se pokušate suprotstaviti i da ih se oslobodite.

Ako ste razgovarali sa policajcem o nekim važnim pitanjima, možda ovaj san ukazuje na sukobe i probleme sa nekim rivalom u bliskoj budućnosti.

Za žene ovaj san može ukazivati na susret sa osobom važnom za njihov budući ljubavni život.

Sanjati da pozovete policiju

Ako ste sanjali da pozovete policiju da prijavite zločin, takav san nije dobar znak.

Advertisements

Ovaj san može ukazivati na vašu podsvest shvatajući da se trenutno nalazite u potencijalno opasnoj situaciji, bilo emocionalno ili fizički, i da vam treba pomoć članova porodice ili prijatelja ili vam je možda potreban lekarski pregled.

Ovaj san takođe može značiti pozivanje na vaše unutrašnje vodstvo da vam pomogne u nekoj situaciji.

Možda ste shvatili da vam je neko u životu u opasnosti i potrebna mu je pomoć.

Ovaj san takođe može ukazivati na mogućnost da u bliskoj budućnosti učinite nešto pogrešno, što bi nekoga moglo uvrediti.

Ovaj san vas podseća da obratite pažnju na svoje ponašanje.

Advertisements

Sanjati da neko pozove policiju

Ako ste sanjali da vidite nekoga da zove policiju, takav san nije dobar znak.

Ovaj san može značiti mogućnost namernog ili nenamernog vređanja ili ponižavanja nekoga u javnosti.

Ako ne učinite ništa kako biste vratili ili se izvinili ovoj osobi, to bi moglo izazvati kraj vaše veze.

Sanjati policiju kako ulazi u vašu kuću

Kada vidite policajca kako u snu ulazi u vašu kuću, to simbolizuje fizičku snagu i dobrobit.

To ukazuje da će se prijatelj ili član porodice koji se ozbiljno razboleo prilično brzo oporaviti ili potpuno oporaviti, omogućujući toj osobi da se vrati u svoju svakodnevnu rutinu i ponovo postane produktivna.

Sanjati da ne možete da kontaktirate policiju

Ako u snu niste uspeli da kontaktirate policiju, možda to ukazuje na to da ne slušate vaše unutrašnje smernice ili ne prepoznajete njihove poruke.

Možda ukazuje da nemate podršku porodice ili prijatelja. Ovaj san takođe može značiti potrebu da preuzmete kontrolu nad svojim životom.

Sanjati da me progoni policijsko vozilo

Ako ste sanjali da vas progoni policijsko vozilo, takav san može ukazivati na osećaj krivice zbog nečega ili strah od toga da ćete biti uhvaćeni zbog nečeg pogrešnog.

Možda ovaj san znači da niste voljni ili da niste u stanju da prihvatite posledice zbog nekih vaših postupaka. Možda označava da ne prihvatate pravila ili ograničenja drugih ljudi.

Sanjati da me progoni policajac

Ako vas je u snu jurio policajac, možda vam je takav san podsetnik da budete skromniji, taktičniji i tolerantniji u svom ponašanju prema drugima.

Advertisements

Ako ne promenite svoje ponašanje, moglo bi vam pasti puno problema.

Sanjati da pobegnem od policije

Ako ste sanjali da pobegnete od policije, takav san može značiti odupiranje promeni vaših navika ili vašeg načina razmišljanja. Možda ovaj san znači da se plašite promene.

Ovaj san takođe može ukazivati na odbijanje suočavanja sa posledicama vaših dela. Možda označava odbacivanje ili nepoštovanje nekih pravila.

Sanjati policijske automobile

Ako ste sanjali o policijskim automobilima, takav san može značiti vašu sposobnost donošenja odluka i biti disciplinovan u životu.

Sanjati da budem policajac

Ako ste sanjali da ste policajac, takav san može ukazivati na vašu savest i moral. Ako imate ponovljene snove o tome da ste policajac, možda to ukazuje na osećaj krivice zbog nečega što ste činili u prošlosti.

Advertisements

Sanjati policiju kako proverava vaše dokumente

Ako sanjate policajca koji traži da pregleda vaše dokumente, recimo pasoš ili vozačku dozvolu, to je pokazatelj da ste na pragu donošenja važne odluke koja bi vam mogla zauvek promeniti život.

Ova nadolazeća odluka mogla bi se odnositi na vaš rad, trenutne projekte, poslovne odnose ili buduće planove, nešto o čemu ste ozbiljno razmišljali neko vreme i niste mogli biti odlučniji i sigurni u celom životu.

Sanjati da me policija uhapsi

Ako ste sanjali da vas policija uhapsi, takav san obično znači da vas preplavljuje krivica zbog nečeg pogrešnog. Možda pokušavate prestati nešto da radite, znajući da nije u redu.

Ovaj san takođe može biti dobar znak, što ukazuje na neku profitabilnu ponudu u bliskoj budućnosti.

Možda se čak osećate emocionalno ili se*sualno rezervisano zbog neke krivice koju skrivate. Takav san takođe može značiti prisilne promene nekih aspekata vaše ličnosti.

Advertisements

Sanjati da me policija pušta na slobodu

Ako ste sanjali da vas je policija pustila na slobodu, takav san može predstavljati emocionalnu nestabilnost i nezrelost. Verovatno nećete moći da postignete ništa značajno u svom životu, ako ne promenite nešto u svom stavu.

Sanjati da me policija zaustavi

Ako ste sanjali o tome da policija zaustavi vaš automobil, takav san može značiti nailaženje na neke manje probleme u bliskoj budućnosti.

To mogu biti određeni nesporazumi i mala neslaganja, koja mogu dovesti do većih problema ako se ne reše na odgovarajući način.

Sanjati policiju na dužnosti

Ako sanjate da vidite policajca na svojoj dužnosti, to je pokazatelj da trenutno doživljavate ili će vam se dogoditi situacija na vašem radnom mestu ili poslu u kojoj će se očekivati da povećate svoju produktivnost, što može značiti dodatno opterećenje i napornije zadatke.

Uprkos mentalnom i fizičkom iscrpljenju koje bi to moglo doneti, možete naučiti stvar ili dve iz iskustva i upotrebiti ovo praktično znanje u svoju korist kada dođe vreme.

Advertisements

Sanjati da policajac pregleda vaše papire

Ako ste sanjali policajca koji traži da pregleda vaše dokumente, takav san može ukazivati na donošenje važne odluke o vašem životu, koja bi ga mogla zauvek promeniti.

Možda ćete donositi odluku o svom poslu, vezi ili trenutnim projektima.

Sanjati da policija uđe u vašu kuću

Ako ste sanjali o tome da policija uđe u vašu kuću, takav san je simbol psihičke snage. Ovaj san može značiti nekog člana porodice ili će se prijatelj ubrzo oporaviti od teške bolesti.

Sanjati da ne dobijem pomoć policije

Ako ste sanjali da tražite pomoć od policije, ali je ne dobijate, takav san nije dobar znak. Ovaj san može značiti da ste se našli u sličnoj situaciji.

Možda ćete zamoliti neke prijatelje ili članove porodice da vam pomognu oko nečega važnog i na vaše iznenađenje oni će vas odbiti.

Advertisements

Možda ćete završiti jako razočarani njihovom reakcijom.

Sanjati policijsku ekipu

Ako ste sanjali da ste naišli na policijsku ekipu, takav san može da upozori na neke poteškoće koje će uticati na vaše poslovanje.

Možda ćete primiti neke loše vesti ili svedočiti negativno otkrivanje situacije, vezane za vaš trenutni projekat, što bi vas moglo jako razočarati.

Vaše raspoloženje može uticati na vaš radni učinak, pa čak i na vaše lične veze. Ovaj san upozorava vas da se što pre rešite tih pitanja.

Sanjati da vas policajac uhapsi

San o tome da vas policajac uhapsi pozitivan je simbol i znači da ćete uskoro dobiti tako unosnu i neodoljivu ponudu koju biste teško odbili.

Advertisements

Ovaj san je, takođe, podsetnik da kao i u mnogim drugim sličnim slučajevima, treba da budite oprezni i pažljivi.

Željeli biste znati može li vam takva ponuda, previše dobra da bi bila istinita, dugoročno koristiti, ili će vam upropastiti finansijski položaj i ostaviti vas prevarenim.

Sanjati policiju kako zaustavlja vaš automobil

Ako vas zaustavi policajac tokom vožnje u snu, verovatno će vam se dogoditi sitniji problemi u životu.

Ovi naizgled trivijalni problemi mogli bi se odnositi na nesporazume i nesuglasice s prijateljima, koje mnogi imaju tendenciju da ignorišu u uverenju da su prijateljstva veća od svega što vam se desi.

Istina, mogli biste izgubiti i svoje prijatelje i značajan iznos novca ili imovine ako ne rešite ove probleme odmah.

Advertisements

Sanjati da vas policija progoni

Sanjati o policajcu koji juri ili ide za vama podsetnik je da treba da pokažete poniznost, toleranciju i razumnost kada se uključite ili započnete svađu ili nerazumevanje sa osobom, grupom ili ljudima.

Suprotno postupanje bi vam stvorilo više problema, što bi moglo postati neprijatno, uznemirujuće ili čak smrtonosno.

Sanjati da ste deo policijskih snaga

Ako sanjate da ste policajac ili deo policije, to je simbol hrabrosti.

Možete da govorite o bilo kojem pitanju bez straha da će vas ismevati, a vaše poverenje zapravo može raditi u vašu korist.

Ali budite spremni na mogući izazov, bićete vođeni isključivo mudrošću u donošenju odluka.

Advertisements

Kao što kažu, „snažni muškarci su oni koji imaju zdrave ideje“.

Sanjati policijski odred

Susret sa policijskim odredom u snu predviđa tešku situaciju koja će uticati na vaš posao ili trenutni projekat.

Mogli biste primiti loše vesti i biti svedoci negativnih dešavanja u vezi sa vašim poduhvatima, što bi moglo ozbiljno ugroziti vaše međuljudske odnose i radne rezultate.

Ako se ne pozabavite ovim problemima, situacija će se pogoršati.

Sanjati neodgovornu policiju

Sanjati da tražite pomoć od policije, ali ju ne dobijate, je upozorenje da ćete se naći u sličnoj situaciji.

Advertisements

U nekom trenutku biste zamolili porodicu i prijatelje za pomoć i iznenadili biste se kada vas odbiju.

Njihova ravnodušnost mogla bi duboko uticati na vaš život i naterati vas da počnete da preispitujete šta ste mogli uraditi u prošlosti da zaslužite tako oštar tretman.

Sanjati da razgovarate sa policajcem

Sanjati o razgovoru sa policajcem o nekom važnom pitanju ukazuje na to da ćete imati argumente i neslaganja sa svojim suparnicima i ljudima koji uglavnom izbegavaju vaše stavove, ideje i mišljenja.

Za mlade žene, ovaj san simbolizuje važnu prekretnicu u njihovom životu.

Imaćete povoljan susret sa svojim trenutnim dečkom ili ljubavnikom, koji bi mogao da postavi ono poznato pitanje, “Hoćeš li se udati za mene”.

Advertisements

Sanjati da ste član međunarodne policijske organizacije

Sanjati o tome da ste član međunarodne policijske organizacije, znači da ćete biti krivi za nepravdu ili nepristojno ponašanje u vašoj nedavnoj ili dalekoj prošlosti.

S druge strane, ako se vaše ime u snu pojavi na listi najtraženijih begunaca, uskoro biste mogli da postanete član neke tajne grupe ili početi da se bavite sumnjivim poslovima.

Pazite se.

Sanjati policiju uopšte

Ako ste u snu videli ili razgovarali sa policajcem znak je da biste mogli izazvati nerazumne strahove zbog vaše averzije prema određenim normama i pravilima koje postavlja društvo.

Takvi strahovi se mogu pratiti do načina na koji su vas odgajali roditelji ili u okruženju kojem ste bili izloženi tokom odrastanja.

Advertisements

Međutim, mogli biste se uspešno prilagoditi svom novom okruženju ako imate otvoren um zadržavajući zdrav razum.

Snovi o policiji takođe mogu predstavljati vaša osećanja u vezi sa nečim ili za nekoga.

Možda osećate da vam treba više reda u životu. Možda se osećate u nevolji zbog nepoštovanja pravila.

Ti snovi ponekad znače i teške odluke ili promene koje su u vašem najboljem interesu.

Ponekad označavaju suprotstavljanje prekršiteljima pravila ili lažljivcima.

Advertisements

Oni takođe mogu značiti osećaj sigurnosti. Možda ste sanjali o policiji, jer morate da popravite neku neurednu situaciju u svom životu.

Možda je potrebno da intervenišete u nečijim nepravdama ili morate da smirite neku situaciju.

Ovaj san takođe može ukazivati na strah od promene. Možda osećate da vam je neko u životu previše kontrolisan ili autoritativan.

Možda neke promene forsirate drugima, bez obzira da li ih žele ili ne žele. To takođe može značiti zloupotrebu moći i ovlaštenja.

Možda se osećate kao da nemate mnogo izbora u nekoj situaciji. Možda ste svesni da se ponašate loše, ali odbijate da se menjate.

Advertisements

Možda izbegavate kaznu zbog nečeg lošeg što ste učinili. Možda se plašite da će neko izbeći pravdu zbog nečega što vam je loše učinjeno.

Snovi o policajcima simbolizuju red, disciplinu, primenjivanje ponašanja ili neku intervenciju.

Još tekstova