Sanovnik poplava – Šta znači sanjati poplavu?

Sanjati poplavu je obično vrlo loš znak. Često su znak nevolje i ukazuju na uništavanje nečega što cenite u životu.

Mogu vas upozoriti na teška vremena koja dolaze u vaš život. Ovi snovi mogu biti prilično uznemirujući.

Obično otkrivaju da ste preplavljeni u nekim delovima vašeg života.

Sanjati poplavu

Ako ste uopšte sanjali o poplavi, takav san je znak koji u velikim količinama simbolizuje nešto.

To može ukazivati na povećanje novca, izazove, prepreke, prijatelje, posao, zbunjenost, brige, smetnje i sl.

Priroda stvari koja se povećava može se odrediti detaljima sna i vaše trenutne životne situacije.

Sanjati veliku poplavu

Ako ste u snu videli veliku poplavu, takav san može biti poruka da se suočite sa svojim emocionalnim problemima i oslobodite se potisnutih emocija i negativnosti, kako biste mogli da krenete napred sa svojim životom.

Advertisements

Ovaj san takođe može ukazivati na beznadežnost i osećaj panike zbog neke situacije u vašem životu koju ne možete da kontrolišete.

Sanjati poplavu koja se opasno diže

Ako ste sanjali da ste primetili poplavu koja se opasno diže, takav san nije dobar znak i često najavljuje bolest. Ponekad to može biti znak dugog sudskog postupka bez puno koristi.

Sanjati kako posmatrate poplavu izdaleka

Ako ste u snu posmatrali poplavu, takav san može ukazivati na neki važan događaj koji se uskoro desiti u vašem životu, a koji bi mogao promeniti vaš način razmišljanja i činjenja stvari.

Sanjati da vas nosi poplava

Ako ste sanjali da vas je poplava odnela i da se ne možete spasiti, takav san nije dobar znak.

Ovaj san upozorava vas da počnete obraćati pažnju na svoje zdravlje; u suprotnom, mogli biste se sresti sa zdravstvenim problemima u bliskoj budućnosti.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da se vaš posao susreće sa ćorsokakom.

Sanjati poplavu sa blatom

Sanjati da vidite poplavu sa blatnjavom vodom znači da ćete se naći u čudnoj okolnosti ili ste možda okruženi nepoznatim ili čudnim okruženjem.

Sanjati da ste žrtva poplave

Ako ste u snu bili žrtva poplave, takav san može ukazivati na to da patite zbog ljudi koji su vam bliski svojim ponašanjem.

Sanjati da vam preti poplava

Ako ste sanjali da vam je život bio u opasnosti od poplave, takav san nije dobar znak. Ovaj san možda ukazuje na gubitke, patnje i negativne promene u vašem životu u bliskoj budućnosti.

Sanjati poplavu koja nosi ljude

Ako ste u snu primetili ljude koje nose poplavne vode, takav san je loš znak. Ovaj san obično ukazuje na niz prepreka ili nekih problema u bliskoj budućnosti.

I ovaj san može biti znak nekih velikih gubitaka, koji bi vas mogli mnogo razočarati.

Sanjati poplavljenu zemlju

Ako ste videli ili putovali po poplavljenim pejzažima, takav san je dobar znak, koji ukazuje na vašu smirenost.

Možda to ukazuje na sticanje mira nakon dužeg vremena sukoba i stagnacije. Ovaj san je poruka da vas napredak očekuje u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ste usred poplave

Ako ste sanjali da se nađete usred poplave, takav san nije dobar znak, što možda ukazuje na potrebu za oslobađanjem od se*sualne napetosti i želja koje ste stekli.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da vas preplave osećanja i emocije. Možda ukazuje na osećaj očaja u nekoj situaciji, obično emotivne prirode.

Ovaj san vas podstiče da se suočite sa problemima zbog kojih se osećate na ovaj način i bavite se njima.

Sanjati poplavu koja nosi olupine

Ako ste u snu primetili poplavu koja nosi olupine, takav san je upozorenje da ćete možda postati meta nekoga ko bi mogao da pokuša da vam uništi reputaciju širenjem glasina i tračeva o vama.

Treba da date sve od sebe da sprečite ovu osobu da nanese štetu vašem imenu.

Sanjati da ste u poplavi do kolena

Ako ste sanjali da ste u poplavi do kolena, takav san može ukazivati na suočavanje sa nekim problemima u vašem životu u bliskoj budućnosti. Obično su ta pitanja povezana sa vašim materijalnim dobrima i nekretninama.

Sanjati da ste okruženi poplavom u kući

Ako ste sanjali da ste u svojoj kući, okruženi poplavom, a vaša kuća se urušava pod pritiskom vode, takav san nije dobar znak.

Ovaj san može ukazivati na bogat i luksuzan način života i naviku da se prekomerno trošite na stvari koje vam nisu potrebne.

To takođe može ukazati na to da bi neko iz vaše okoline, koji je ljubomoran na vas i vaša dostignuća, mogao da pokuša nešto da ih umanji u bliskoj budućnosti.

Sanjati poplavu bistre vode

Sanjati da vidite poplavu bistre vode znači da ćete biti svedoci da se vaši planovi ili projekti stavljaju na čekanje zbog trenutnih nekontroliranih prepreka na vašem putu.

Sanjati poplavljenu kuću

Sanjati poplavljenu kuću obično je loš znak. Ako ste sanjali da vam je kuća poplavljena, takav san može otkriti da u vama ili u vašem životu postoji bitka.

To može biti, bitka između nekih emocija ili osećaja koje imate ili stvarni sukob s nekim, loš uticaj, itd.

Ako se voda povlačila, takav san može ukazivati na to da ste izgubili bitku protiv nekih loših okolnosti u vašem životu.

Ako ste sanjali da čistite vodu koju je donela poplava, takav san ukazuje da ste se već suočili sa ovim nepoželjnim problemima, pokušavajući da se nosite sa njima.

Sanjati da vašu kuću uništi poplava

Ako ste u snu videli svoju kuću uništenu od poplave, takav san nije dobar znak, što možda ukazuje na probleme u vašoj porodici. Ovaj san je znak sukoba i napetosti.

Advertisements

To je verovatno poruka da se suočite sa problemima koje imate sa nekim članom porodice, kako bi se u vašem domaćinstvu mogao uspostaviti mir.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da ste preplavljeni jakim emocijama.

Sanjati poplavljene kuće

Ako ste u snu primetili poplavljene kuće, takav san može ukazivati na to da ste u miru sa svojim emocijama. Ponekad ovaj san može otkriti vaša osećanja kao da ste opterećeni hipotekom na kući.

Sanjati poplavu ispred vaše kuće

Ako ste sanjali da gledate poplavu i voda još nije stigla do vaše kuće, takav san otkriva da vas preplavljuju snažne emocije.

Možda ste skloni preuveličavati ili se ponašati preterano u nekim situacijama.

Možda u nekim situacijama često izgubite kontrolu i prepustite se da vas impulsi vode umesto uma i razuma, donoseći važne odluke.

Sanjati da se spasite od poplave

Ako ste sanjali da se uspešno spasite od poplave, takav san je dobar znak. Ovaj san obično ukazuje na vašu sposobnost rešavanja problema.

To takođe može ukazivati na uspešno rešavanje nekih problema u bliskoj budućnosti.

Sanjati grad koji je poplavljen

Ako ste videli da je čitav grad poplavljen, takav san nije dobar znak, što možda ukazuje na neke katastrofe koje će se uskoro dogoditi u vašem životu.

Ovi budući događaji mogu vam naneti puno tuge i boli.

Sanjati poplavu koja uništava gradove ili sela

Ako ste u snu primetili poplavu koja uništava gradove ili sela, takav san je loš znak. Ovaj san obično ukazuje na katastrofe uopšte, ali može ukazivati i na nečiju nesreću, vašu ili nesreću nekoga u vašem životu.

Ovaj san može biti upozorenje o nekim negativnim događajima i okolnostima u vašem životu, kao što su problemi sa zdravljem, članovima porodice, poslom, partnerom itd. To govori da bi trebalo da pokušate da sprečite i umanjite posledice tih nesretnih događaja.

Sanjati besnu poplavu

Ako ste u snu primetili besnu poplavu, takav san može biti znak vaše emocionalne napetosti. Možda vas obuzimaju neki potisnuti osećaji.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da se namećete nekome sa svojim snažnim mišljenjima i stavovima.

Možda se ponašate prezahtevno prema drugima. Ovaj san takođe može otkriti vašu želju da se pozdravite sa prošlošću i započnete nešto od početka.

Sanjati mirnu poplavu

Ako u snu posmatrate poplavu koja se mirno diže, takav san je dobar znak, koji ukazuje na vaše brige i nevolje koje ćete uskoro rešiti na jednostavan način.

Sanjati poplavu koja se brzo približava

Ako ste u snu primetili kako se poplava brzo približava vama, takav san može ukazivati na to da se ne možete brzo prilagoditi promenama okolnosti koje se događaju u vašem životu.

To takođe može ukazivati na period stagnacije u vašem životu dok ne naučite da se prilagođavate.

Sanjati veliku poplavu

Ako ste svedočili velikoj poplavi u snu, takav san može ukazivati na oslobađanje nagomilane emocionalne energije ili frustracije.

Sanjati da ste žrtva poplave

Ako ste sanjali da ste žrtva poplave, takav san nije dobar znak, što možda ukazuje na negativne događaje koji se približavaju u vašem životu.

Advertisements

Ovaj san ponekad može ukazivati na to da postajete žrtva nečije diskriminacije ili bezobzirnog ponašanja.

Počinitelj ili počinioci mogu biti osobe iz vašeg bliskog društvenog kruga. Posle ovog iskustva možda biste želeli da duže vreme izbegavate kontakt sa drugima.

Sanjati da ne možete preći poplavljenu reku

Ako ste sanjali da je poplavljena reka, da vam smeta, sprečava vas da je pređete, takav san može ukazivati na to da vam dolazi neka negativnosti.

Obično su ove negativnosti problemi vezani uz posao na koje biste mogli naići tokom narednih dana.

Ponekad ovaj san ukazuje na činjenje nekog iracionalnog ili rizičnog dela koji može ostaviti crni trag na vašoj reputaciji i uticati na način na koji vas drugi vide.

Sanjati poplavu sa blatom i smećem koje izlaze iz kanalizacije

Ako ste sanjali da ste tokom poplave videli blato i smeće kako izlaze iz kanalizacije, takav san nije dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da neko oseća nepoštovanje.

Možda se osećate kao da vas osećanja stalno potkopavaju ili nisu priznata.

Sanjati da bežite od poplave u automobilu

Ako ste sanjali da ste videli kako se približava poplava i da ste bili u automobilu i pokušali da pobegnete, takav san obično nije dobar znak.

Ovaj san može ukazivati na negativne događaje koje nećete moći da kontrolišete, koji se dešavaju ubrzo u vašem životu i koji utiču na vas i ljude koji su vam bliski.

Činjenica da ste bili u automobilu i osećali se bezbedno od onoga što se dešava oko vas može ukazivati na to da niste toliko ozbiljno pogođeni kao ljudi oko vas.

Sanjati poplavu koja nosi ljude

Sanjati da vidite poplavu koja nosi ljude može da znači znatne gubitke zbog kojih će vaš život postati nezadovoljavajući, beznadežan i bez svrhe.

Sanjati da ste potpuno okruženi poplavom

Sanjati da ste potpuno okruženi poplavom znak je da živite ekstravagantan način života u vrlo prosperitetnom i bogatom okruženju.

Sanjati da gledate poplavu izdaleka

Sanjati da vidite sebe kako posmatra poplavu izdaleka i gledate svu njenu štetu ukazuje na to da će se u vašem životu dogoditi važan događaj koji će zapaliti i inspirisati principe i inovativne metode vršenja stvari.

Sanjati poplavu uopšte

Ako poplava u vašem snu nije bila tako zastrašujuća i ozbiljna, možda stvari u vašem životu nisu tako loše koliko ih zamišljate.

Često san o poplavi upozorava na približavanje bolesti. Ovaj san vas podseća da obratite pažnju na svoje zdravlje i bolje vodite računa o sebi.

Ako je poplava u vašem snu bila bistre i plave boje, takav san je iznenađujuće dobar znak i ukazuje na kraj teškog perioda kroz koji prolazite. To je obično znak uspeha u narednim danima.

Poplava u snu često simbolizuje vaše potisnute emocije ili akcije. Možda se se*sualno potiskujete. Možda potiskujete svoja ljubavna osećanja prema nekome.

Ponekad ovi snovi mogu ukazivati da vi tlačite druge.

Snovi o poplavi takođe bi mogli otkriti vašu želju za novim početkom u nekim oblastima u vašem životu.

Ako poplava nije bila tako teška, vaš san može ukazivati na pravi put ka rešavanju vaših problema i bavljenju rešenjima.

Snovi o poplavama takođe mogu otkriti vaš podsvesni strah od utapanja. Ako se u snu niste plašili da se utopite, takav san može ukazivati na nešto preterano u vašem životu.

To može biti ili dobra ili loša stvar.

Advertisements