Šta znači sanjati potok?

Sanjati potok predstavlja manje neizvesnosti, izazove, frustracije ili odgovornosti. Ovo može biti povezano sa poslom, školom, projektima ili podučavanjem drugih.

Sedenje pored potoka može predstavljati vaše prihvatanje i sve veću udobnost kada je u pitanju neki periodični problem. Ljudi koji se oporavljaju od gubitka voljene osobe mogu videti potok u snu kad počnu da prihvataju gubitak i polako puštaju to.

Advertisements

Sanjati potok predstavlja neizvesnost ili negativnu situaciju koju primećujete, ali koju ne smatrate hitnom. Videti svoj problem, ali se ne osećati ugroženim od njega. Problemi sa kojima možete ne žuriti.

Videti potok u snu znači da se nosite sa veselim radom i da bi trebalo da odvojite malo vremena za porodicu.

Ako se potok u snu čini bistrim, vedrim, to znači da ćete sebi stvoriti lep porodični život, a takođe simbolizuje prijateljstva i moralne ispravne ljude.

Advertisements

Ako se potok čini prljavim, nejasnim i pun je otpada, to ukazuje na to da ćete imati dobra prijateljstva i porodicu, ali imaćete problema zbog toga što im se nećete dovoljno posvećivati.

Neko ko ide u potok u snu će biti uspešan u svojim delima i počeće da ispunjava obećanja jedno po jedno.

Plivanje ili kupanje u potoku u snu ukazuje na to da ćete bez problema biti uspešni. Videti nekoga kako se kupa ili pliva u potoku ukazuje na to da će neko ko vas uznemirava biti prijatan prema vama i olakšati vam stvari. Takođe ukazuje na to da ćete biti oprezni u vezi sa problemom koji već znate.

Preskakanje potoka u snu ukazuje na to da nećete dati priliku prevarantu koji želi da napravi razdaljinu između vas i porodice ili vaše voljene osobe.

Videti ili uloviti ribu u potoku simbolizuje paušalan izraz ili robu.

Pranje odeće u potoku u snu ili gledanje nekoga kako pere odeću ukazuje na to da će vaš neprijatelj ili protivnik imati poteškoća i ovu situaciju ćete oceniti kao prednost ili ćete se ismevati situaciji vašeg neprijatelja sa svojim prijateljima.

Videti da se potok suši u snu znači da će vaš posao biti dobro ići, ali neko vreme nećete odvajati vreme za porodicu i prijatelje.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati potok označava nova iskustva i kratka putovanja. Ako je preplavljen, imat ćete ozbiljne probleme, ali će kratko trajati. Ako je potok suv, osetićete razočaranje i videćete kako drugi dobija stvari koje ste planirali da obezbedite.

Videti potok u snu, predstavlja vaš protok energije i zdrav izraz emocija. Videti presušeni potok znači da niste u kontaktu sa sopstvenom duhovnom stranom. Takođe se možete osećati fizički ili emocionalno iscrpljeno.

Ako sanjate žuborenje šumskog potoka, skrivenog gustim šipražjem grmlja – to je znak brbljanja i bezazlenog ćaskanja.

Ako vidite brzi potok sa čistom vodom – doći će do spora i koordiniranog posla, tihi potok – velika postignuća, prolećni potoci u kojima se topi sneg – otvaraju se nove dobre prilike.

Ako ste sanjali da skočite preko potoka, to znači da ćete dostići vaš cilj. Ako padnete u u hladan potok, taj san znači brzi oporavak. Ako ste sanjali da plivate u potoku, to znači da vas očekuje dobra promena. Ako ste u snu išli uz potok, taj san predstavlja neki gubitak.

Ako ste uhvatili ribu u potoku, to znači da ćete se odvažiti na profitabilan poduhvat. Blatni potok sa smećem i kanalizacijom viđen u snu, znači da ćete u stvarnosti pretrpeti gubitke.

Ako ste sanjali suv potok, patićete od razočaranja. Ako ste potonuli u potoku, to može da znači da vređate ili ponižavate druge, znajući da vam ne mogu uzvratiti.

Advertisements

Ako ste sanjali da ste uzimali vodu iz potoka, to znači vaše vrlo nepretenciozne i neinventivne užitke u krevetu. Vaša reakcija na bilo koji predlog koji se razlikuje od „standardnog“ – predstavlja šok.

Ovaj san znači da treba da se rastanete sa strahom i monotonijom, jer takvo ponašanje bi moglo brzo da dosadi vašem partneru. Ne biste želeli da partner nađe nekoga sa strane da mu ispunjava fantazije u krevetu.

Ako vidite potok u snu, to vam obećava nova uzbuđenja, putovanja. Ako potok teče punim tokom – bićete u kratkom periodu oštrih osećanja i strepnji.

Ako vidite da je potok suv, onda to znači da ćete doživeti frustraciju, ali sudbina će vam pružiti novu priliku da dobijete ono za čim ste žudeli.

Potok koji teče punim tokom nagoveštava kratak period iskustava i briga. Suvi potok nagoveštava o prolaznom razočaranju, nakon čega sledi ispunjenje želja.

Videti potok u snu predstavlja lični protok energije i stabilno emocionalno oslobađanje. San takođe može ukazivati na to da ste u nevolji ili opasnosti. Razmislite malo o izreci „uz potok bez vesla“.

Videti presušeni potok, znači da ste odsečeni od svog duhovnog bića i da ste van kontakta sa sobom. Takođe se možete osećati fizički ili emocionalno iscrpljeno.

Advertisements