Šta znači sanjati požudu?

Sanjati kako u snu osećate požudu predstavlja želju ili ambiciju za željenim ishodom. Ne brinete se ni o čemu osim o pobedi ili uživanju.

Negativno, požuda može biti znak da treba da naučite da vršite malo samokontrole ili strpljenja.

Advertisements

Požuda je simbol snova duboko povezan sa našom sek*ualnošću i instinktivnim ja. Sanjati da se osećate požudno često je znak lične moći nad sobom i nad drugima.

Za razliku od drugih snova o fizičkim senzacijama, sanjati da ste fizički uzbuđeni ne mora nužno značiti da ćete se probuditi fizički uzbuđeni; u stvari, uobičajeno je da se osećaj potpuno rasprši nakon buđenja.

To ne znači da priliku treba propustiti, jer san o požudi može ukazivati na potrebu da se fizički povežete sa drugom osobom.

Advertisements

Takvi snovi su gotovo uvek, odraz potisnutih sek*ualnih želja. Nesvesno generiše mehanizam kompenzacije koji se pokreće nedostatkom stvarnih ili nezadovoljavajućih sek*ualnih odnosa.

Kada sanjate da vas kontroliše požuda, to sugeriše vaš osećaj da ste nekompletni ili nezadovoljni nečim u svom životu.

S druge strane, kada poželite nešto u snu, vaše nesvesno ja vam govori da treba da kontrolišete svoje želje.

Šta je požuda?

Definicija požude je intenzivna sek*ualna privlačnost, sek*ualne želje. Ova sek*ualna želja je obično van bračnog kreveta, što znači da je prema nekome s kim niste u braku.

Ova intenzivna sek*ualna privlačnost je u većini slučajeva samo znak zdravog sek*ualnog apetita kao odrasla osoba, ali ponekad nije.

Ljudi se često trude da razlikuju požudu i ljubav. Takođe se pitaju da li je ljubav povezana sa požudom. Istina je da su povezani, ali nisu isti.

Razlog tome je što su u početku mnogi simptomi slični i mogu se zbuniti. Budući da je zdrav sek*ualni apetit za vašeg partnera normalan kada ste zaljubljeni, to dodatno zbunjuje.

Za mnoge ljude ljubav ne može biti bez ubacivanja požude.

Znakovi da ste poželjni, a ne zaljubljeni mogu uključivati ne razgovaranje o osećanjima, fokusiranje na svoje telo i snažnu želju za odlaskom nakon sek*a radije nego da ostanete zajedno.

Pravo značenje požude je da želite da se sek*ualno bavite nekim s kim niste u braku. Ili je to osećaj koji imate kada se upuštate u sek*ualne aktivnosti sa nekim van vašeg braka.

Advertisements

Ukratko, to je snažna sek*ualna želja prema nekome s kim niste u braku.

Advertisements