Sanovnik prijatelj – Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

San o prijatelju može da simbolizuju neke strahove i brige zbog njih. Ponekad takav san može otkriti neke kvalitete vašeg prijatelja koje biste i vi takođe želeli da posedujete.

Snovi o prijateljima su među najčešćim snovima. Prijatelji su nerazdvojni delovi našeg života, pa nije ni čudo što o njima razmišljamo čak i u snu.

Sanjati nekog od svojih prijatelja

Ako ste u snu videli nekog od svojih prijatelja, takav san može ukazivati na sastanak sa tom osobom, jer će on ili ona možda trebati vašu pomoć ili savet u vezi sa nečim.

Sanjati starog prijatelja

Ako ste u snu videli starog prijatelja, takav san može ukazivati na ponovno ujedinjenje sa nekim starim prijateljima u bliskoj budućnosti.

Sanjati prijatelja koji živi daleko

Ako ste sanjali prijatelja koji živi daleko od vas, takav san može ukazivati na to da je toj osobi potrebna neka pomoć. Možda je u nevolji ili je bolestan.

Sanjati da očekujete posetu od prijatelja

Ako ste u snu očekivali posetu nekog od svojih prijatelja, takav san je vrlo dobar znak i može ukazivati na sastanak sa nekim vašim poznanikom.

Ovaj san ponekad može ukazivati na uskoro venčanje.

Advertisements

Sanjati prijatelja koji vas je posetio u vašoj kući

Ako ste sanjali prijatelja koji vas je posetio u vašoj kući, takav san je dobar znak i ukazuje na vaše dobre odnose sa ljudima uopšte.

Sanjati da vas prijatelj ne posećuje

Ako ste sanjali da očekujete posetu od prijatelja koji vam još nije došao, takav san je znak nagrade i priznanja za vaš naporan rad i trud.

Sanjati posetu prijatelju

Ako ste sanjali posetu prijatelju, takav san može ukazivati na potrebu za strpljenjem na putu ka napredovanju u karijeri ili napredovanju u poslu.

Sanjati prijatelja u dobrom raspoloženju

Ako ste sanjali prijatelja u dobrom raspoloženju, to bi mogao biti znak da ćete uskoro dobiti dobre vesti.

Sanjati tuču sa prijateljem

Ako ste sanjali da se tučete sa dobrim prijateljem, takav san može ukazivati na sukobe ili čak razdvojenosti sa prijateljem.

Ovaj san takođe može ukazivati na finansijske probleme ili neuspeh u trenutnim projektima.

To bi takođe moglo biti znak zanemarivanja nekih veoma bliskih prijatelja, jer ste previše zaokupljeni realizacijom nekih važnih planova.

Sanjati svađu sa prijateljem

Ako ste sanjali da se svađate sa prijateljem, takav san može ukazivati na to da ćete od prijatelja uskoro dobiti dobre vesti.

Sanjati prijatelja koji se uznemirio

Ako se vaš prijatelj uznemirio u snu, takav san nije dobar znak i mogao bi ukazivati na stres i probleme u skoroj budućnosti.

Sanjati srećnog prijatelja

Ako ste u snu videli svog prijatelja kako izgleda srećno, takav san je dobar znak i ukazuje na druženje sa nekim starim prijateljima u narednim danima.

Sanjati tužnog i razočaranog prijatelja

Ako ste u snu videli svog prijatelja koji izgleda pomalo tužno i razočarano, takav san je loš znak i mogao bi da predviđa bolest u bliskoj budućnosti.

Sanjati prijatelja koja plače

Ako ste videli svog prijatelja kako plače u snu, takav san je loš znak koji ukazuje na probleme i nesreću za vas oboje.

Sanjati bolesnog prijatelja

Ako ste sanjali da vam je prijatelj bolestan, takav san može ukazivati na vaš loš temperament. Možda upadate u svađu sa osobama oko sebe bez očiglednog razloga.

Sanjati da vam prijatelj umire

Ako ste sanjali da vaš bliski prijatelj umire, takav san može biti znak da će se on ili ona uskoro venčati.

Ovaj san takođe može ukazivati na distanciranje od ovog prijatelja u bliskoj budućnosti, jer on ili ona neće imati toliko vremena da se druže s vama.

Sanjati prijatelja koji izgleda bolesno

Ako ste u snu videli prijatelja kako se malo razbolio, takav san može značiti neke zdravstvene probleme kroz koje prolazi ili čak vaša zdravstvena pitanja u bliskoj budućnosti.

Sanjati da vas prijatelj izda

Ako ste sanjali da vas je prijatelj izdao, takav san je zapravo dobar znak, koji ukazuje na dobru vezu vas dvoje.

Sanjati venčanje bliskog prijatelja

Ako ste sanjali da prisustvujete venčanju bliskog prijatelja, takav san može biti znak razgovora sa vašim prijateljem o vašoj vezi.

Možda neko od vas želi da bude više od prijatelja, pa možda raspravljate o mogućnosti da se vas dvoje počnete zabavljati.

Sanjati prijatelja na vrhu planine

Ako ste sanjali da se vaš prijatelj popeo sve do vrha planine, takav san možda ukazuje na vašu potrebu da dokažete nešto sebi.

Sanjati putovanje sa prijateljem

Ako ste putovali zajedno sa prijateljem u snu, to verovatno nije dobar znak, što ukazuje na mogući prekid vašeg prijateljstva u bliskoj budućnosti.

Sanjati zabavu sa prijateljima

Ako ste sanjali da se zaista dobro provodite sa prijateljima, takav san možda predviđa primanje dobrih vesti u bliskoj budućnosti.

Sanjati prijatelja na dnu planine

Ako ste u snu videli prijatelja kako stoji na dnu planine, takav san ukazuje da zapostavljate prijatelje i porodicu u poslednje vreme.

Sanjati da lažete svojim prijateljima

Ako ste u snu lagali svoje prijatelje, takav san može ukazivati na mržnju ili nemogućnost da podnesete nekoga.

Sanjati da ste ponosni na svog prijatelja

Ako ste u snu bili ponosni na jednog od svojih prijatelja, takav san može ukazivati na to da ćete u skoroj budućnosti dobiti nešto čemu ste se nadali, ali ispostaviće se da će to biti razočaranje za vas.

Sanjati tužnog prijatelja sa tamnim licem

Ako ste sanjali tužnog prijatelja sa tamnim licem to je znak iznenadne bolesti.

Sanjati prijatelja kako stoji visoko iznad vas

Videti vašeg prijatelja kako stoji visoko iznad vas u snu ukazuje na uspešnu realizaciju planova ili projekata na kojima trenutno radite.

Moći ćete da postignete svoje ciljeve istovremeno ih uravnotežujući ih sa drugim zahtevnim zadacima koje morate istovremeno da ispunite.

Advertisements

Sanjati da bežite od prijatelja

Sanjati o pokušaju bekstva ili uopšte bekstvu od svog starog prijatelja znači da ste u potrazi za nekim novim emocijama i iskustvima koja će uništiti prethodne odnose sa ljudima sa kojima ste nekada bili najbolji prijatelji.

Sanjati da se rukujete sa tužnim prijateljem

Videti kako se rukujete sa tužnim prijateljem predviđa odvajanje od osobe koja bi vam u suprotnom mogla pružiti mnogo saveta i dragocene pomoći koja vam je potrebna u životu.

Sanjati očekivanu posetu bliskog prijatelja

Sanjati o planiranoj ili očekivanoj poseti bliskog prijatelja ukazuje na sastanak s osobom koju dobro poznajete, može takođe značiti i venčanje.

Sanjati tužnog i razočaranog prijatelja

Sanjati o tužnom i razočaranom prijatelju znak je bolesti ili siromaštva.

Prijatelj koji prolazi kroz velike promene u karijeri

Ako vidite svog prijatelja kako brzo prolazi kroz promene u karijeri ili se ističe na njegovom radnom mestu, to znači da ćete biti u stanju da realizujete svoje planove i ideje i budete nagrađeni za sav težak posao koji ste obavili.

Osramoćen prijatelj

Sanjati o osramoćenom ili omalovaženom prijatelju simbolizuje potencijalne nesuglasice i svađe s ljudima koji su vas nekoć poštovali i obožavali.

Sanjati prijatelja kako stoji ispod vas

Sanjati o svom prijatelju koji stoji negde ispod vas znači da ćete u situacijama kada pokušate da ispunite svoje sopstvene ciljeve u životu preći preko svojih starih odnosa i prestati da obraćate pažnju na ljude koje ste nekada poznavali.

Svađa sa prijateljem

Ako u snu doživite svađu sa vašim prijateljem, znači da ćete, dok sprovodite neke upitne projekte ili planove, zaboraviti na odnos sa starim prijateljima, koji bi mogao biti nepovoljan i za vas i za ljude oko vas.

Sanjati veoma posvećenog i istinskog prijatelja

San o veoma posvećenom i istinskom prijatelju može biti znak hitnosti da se sretnete sa nekim od svojih bliskih prijatelja.

Može se dogoditi kada imaju nekih problema i trebaju ih rešiti koristeći vašu pomoć ili savet.

Razdvajanje od prijatelja

Doživeti san kada se odvojite ili otuđite od prijatelja znači da ćete od te osobe primiti neku vrstu vesti ili poruke.

Prijatelj s tamnim licem

Sanjati o tome da vidite svog prijatelja kome je lice iznenada postalo tamno znači da će se on ili ona suočiti sa nekim ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Sanjati prijatelja obučenog u crvenu odeću

Doživeti san o vašem prijatelju obučenom u jarko crvenu odeću koja ne odgovara odeći koju on ili ona obično nosi je znak brige i problema koji pogađaju ljude sa kojima imate blisku vezu, a koji mogu imati značajan uticaj na vas.

Prijatelj sakrio svoje lice

Doživeti san u kome vidite svog prijatelja kako pokušava sakriti svoje lice upozorava na moguću prevaru ili izgubljeno poverenje vezano za nekoga ko se zapravo pretvara da vam je prijatelj.

Rukovanje sa prijateljem koga ne volite

Sanjati da se rukujete sa prijateljem koga ne volite ili koji vam se čini neugodnim ili arogantnim označava moguće gubitke ili prekid veze sa ljudima koje volite.

Stranac kao vaš prijatelj

Sanjati nekoga koga ne poznajete da vam je prijatelj u snu simbolizuje ostvarenje vaših najluđih želja ili sticanje bogatstva i prihoda iz izvora od kojih biste to najmanje očekivali.

Pomaganje prijatelju

Sanjati o tome kako pomažete svom prijatelju kad vam je potreban znači da ćete dobiti sve vrste pomoći i podršku od ljudi koji su vam bliski kada vam bude trebala njihova pomoć i savet.

Svađa sa prijateljem

San o svađi ili neslaganju sa bliskim prijateljem loš je znak njihove nevernosti ili nekih škakljivih situacija u koje biste mogli da se nađete tokom veze sa ovom osobom.

Sanjati prijatelja u neobičnom stanju

Doživeti san o tome da je vaš prijatelj u neuobičajenom stanju znači da su vaši protivnici spremni da preduzmu mere kako bi ometali ili uništili vašu trenutnu vezu sa nekim koga volite.

Razgovor sa pokojnim prijateljem

Sanjati o razgovoru sa prijateljem koji je pokojnik znači važne vesti ili najave koje vam stižu, bez obzira na to što ta osoba pokuša da vam prenese, trebalo bi da se smatra istinitom i relevantnom.

Advertisements

Prijatelj koji nosi belu odeću

Videti svog prijatelja kako nosi belu odjeću u snu je dobar znak dobrobiti, i predstavlja pozitivne stvari koje utiču na duhovne vrednosti ili verovanja kojih se često držite.

Prijatelj koji nosi tamnu odeću

Doživeti san o vašem prijatelju koji nosi tamnu odeću simbolizuje osobu koja vam je bliska u vašem životu, a koja možda ima vrlo tamnu auru ili loše vibracije koje negativno utiču na vaše postojanje i dobrobit.

Sanjati prijatelja prerušenog u životinju

Sanjati o svom prijatelju prerušenom u neku vrstu životinje, znači da ćete naići na neprijatelje ili ljude koji vas ne vole koji će vas pokušati odvojiti od vaših najmilijih. Pazite se.

Sanjati se*s sa prijateljem

Sanjati se*s sa prijateljem mogao bi biti odraz vaše prirodne privlačnosti ovoj osobi.

Obično se ovakav scenarij snova manifestira kad god sanjari formiraju jedinstvenu vezu sa određenom individuom u budnom svetu.

Možda ste saznali osetljivu tajnu o svom prijatelju ili ste otkrili intimne informacije o sebi.

Ovaj ranjivi trenutak, u suštini, dodatno je ojačao vašu vezu što je ono što se*sualni odnos predstavlja u vašoj viziji.

Se*s, dakle, ne treba da bude znak romantičnog interesovanja, osim ako vas već ne privlači ta osoba.

Za potpuno platonske odnose, ovo je samo pokazatelj vaše želje da upoznate prijatelja na dubljem nivou.

Ovde bi se mogli igrati divljenja i poštovanja. Na primer, mogu postojati osobine ili karakteristike vašeg prijatelja koje želite da oponašate.

Sanjati staru prijateljicu

Ako vidite staru prijateljicu iz svoje prošlosti, posebno osobu s kojom ste se susreli ili kontaktirali tokom niza godina, ukazuje vam na to da vam je u stvarnosti trenutno potrebna pomoć ili savet.

Ovu individuu viđate zato što ona ima iskustvo ili kvalitete potrebne za svladavanje izazova kroz koje trenutno prolazite.

Ako ovih dana ne možete da stupite u kontakt sa ovom osobom, možda ćete morati da se osvrnete i vidite koji prijatelj bi mogao da vam pomogne.

Sanjati prijatelja obučenog u vedru odeću

Videti svog prijatelja obučenog u veoma vedru odeću u snu je loš znak, predstavlja nevolje i teskobe, koje će vas zaokupiti neko vreme i uticati na odnos sa ljudima koji su vam bliski.

Sanjati brata od prijatelja

Sanjati o bratu vašeg prijatelja moglo bi predstavljati nadolazeću promenu koja će se desiti u vašem životu.

Možda će vaš dnevni raspored biti uveliko promenjen ili će vam radno okruženje odjednom postati znatno drugačije nego ranije.

Bez obzira da li je promena pozitivna ili ne, eventualno bi mogla biti vezana za čovekove postupke ili ličnost unutar vizije.

Sanjati prijatelja kojeg dugo niste videli

Ako ste sanjali prijatelja koga dugo niste videli, takav san možda znači da je ovoj osobi potrebna vaša pomoć.

Prijatelj koji prodaje blatnu vodu

Mutna ili blatnjava voda u snovima često predstavlja opasnost koja vreba u stvarnost.

Pretnja na koju aludira nečista voda može zavisiti od trenutne situacije sanjara, međutim ona ima sposobnost da poremeti mirno i srećno postojanje.

U kontekstu vizije snova, čin prodaje blatne vode može biti pokazatelj vaše odlučnosti da se borite ili se suprotstavite svojim rivalima.

Možda ste se umorili od pasivnosti i prepuštanja drugima da vas kontrolišu ili manipulišu, pa ste rešili da uzmete stvari u svoje ruke.

Ako niste, trebali bi da poduzmete nešto po tom pitanju.

Alternativno, mutna voda može značiti poremećenu svest, pa otuda prodaja blatne vode može značiti da ta osoba širi negativne vibracije u vaš društveni krug.

Možda je pametno izbegavati zapetljavanje u situacije koje bi vas mogle predstaviti u lošem svetlu.

Sanjati prijatelja koji je našao nekoga

Sanjati da je vaš najbolji prijatelj pronašao nekoga s kime treba biti a sa kime se sada loše ponaša, možda vam aludira na predstojeće sukobe s nekim s kim ste bili prilično bliski.

To je možda prijatelj iz vaše vizije ili neko drugi koga u stvarnosti znate. Ova osoba bi mogla pronaći nekoliko grešaka kod vas, što bi vas moglo dovesti do višestrukih sukoba i svađa.

Dok ste nekada pronalazili veliku sreću u društvu ove osobe, sada će vas to samo činiti napornim i anksioznim.

Gledanje novoizgrađenog puta sa prijateljem

Razgovor sa prijateljem i gledanje novoizgrađenog puta tokom sna mogao bi jednostavno biti rezultat vremena provedenog sa ovom osobom u stvarnosti.

Verovatno cenite njihovo mišljenje i volite da razgovarate sa njima o idejama kako biste bolje razumeli situaciju u celini.

Novi put koji se gradi ili je izgrađen predstavlja za vas novu stazu.

Kako putevi uglavnom odražavaju naše putovanje kroz život, novi put bi mogao značiti da postoji prilika baš iza ugla.

Odsustvo rupa na putu može dodatno nagovestiti sreću i udobnost koju ćete iskusiti ovim putem.

Sanjati prijatelja kako plače

Videti svog prijatelja kako plače u snu je loš znak koji predviđa razne nevolje i nesreće koje pogađaju vas oboje.

Sanjati da pomažete prijatelju u kupovini

Ako ste sanjali da pomažete prijatelju u kupovini, to obično znači da će se dogoditi nešto obećavajuće, nešto što može ispuniti vaše želje i težnje.

Možda ćete biti u mogućnosti da se upustite u projekat ili poduhvat koji vam je bio na umu duže vreme ili ćete uskoro dobiti priznanje za svoj naporan rad.

Pošto ste sanjali da pomažete prijatelju, to verovatno ima veze sa nečim što pokušavate zajedno da postignete.

Šta znači sanjati prijatelja?

Prijatelji u snu obično označavaju naše prijatelje u stvarnom životu, ali mogu značiti i neke aspekte naše ličnosti. Obično su ti snovi vrlo dobar znak.

Nije dobar znak ako ste sanjali da je vaš prijatelj u nesrećnim ili neprijatnim okolnostima.

U takvim slučajevima ovaj san vas može upozoriti da će se u bliskoj budućnosti nešto loše dogoditi vašem prijatelju.

Ponekad ovi snovi ukazuju na tugu koju trenutno zbog nečega doživljavate.

Ponekad san o prijatelju može značiti da ste ljuti zbog neke situacije u vašem životu.

Ponekad mogu ukazivati na distanciranje od prijatelja i potrebu da više vremena provodite zajedno.

Ovaj san takođe može ukazivati na neke prijatne trenutke u društvu vaših prijatelja.

Ako često sanjate o svojim prijateljima, možda takav san ukazuje na potrebu uspostavljanja boljih veza sa ljudima iz vaše okoline.

Snovi o prijateljima često ukazuju na posete.

Ako ste u snu provodili vreme sa prijateljima, takav san može biti znak finansijske dobiti.

Advertisements