X

Sanovnik svadba – Šta znači sanjati svadbu ili venčanje?

Foto: Pixabay

Sanjati svadbu je obično dobar znak koji označava prelaze, koji se trenutno događaju u vašem životu ili nekim novim počecima.

Advertisements

Svadbe su veoma važni događaji u životu, a kada se sanjaju, označavaju i promene.

Ovaj san može biti odraz vašeg stava prema nezavisnosti i posvećenosti.

Ponekad bi ti snovi mogli biti povezani sa vašim strahovima od obaveza i gubitka nezavisnosti. Ponekad to može ukazivati na strah ili strepnju.

Snovi o venčanju često se sanjaju u periodima pripreme za stvarno venčanje, a u takvim slučajevima oni su znak zabrinutosti za sve što će se odvijati onako kako je planirano i zamišljeno na taj dan.

Advertisements

Ovakvi događaji zahtevaju da obratite pažnju na sve detalje organizacije i to izaziva veliki stres i napetost.

Venčanja u snovima mogu ukazivati na nove početke u vašem ljubavnom životu. Mogu se povezati sa planovima za vaš budući ljubavni život.

Snovi o venčanju ne pokazuju uvek želju da se venčamo.

Takve snove sanjaju i osobe u braku, a za njih oni mogu ukazivati na donošenje nekih odluka u pogledu postizanja njihovih ciljeva.

Sanjati svadbu

Ako ste sanjali svoju svadbu, takav san može značiti potrebu da uskoro donesete neku važnu odluku o svom životu, što će značajno uticati na vaš život.

Advertisements

Ovaj san takođe može ukazivati na veliki uspeh u bliskoj budućnosti.

Sanjati odluku za svadbu

Ako ste sanjali o odluci za venčanje i razgovarali o tome sa svojim partnerom, takav san je dobar znak, koji možda ukazuje da vas prijatelji i porodica prihvataju.

Sanjati ponovno venčanje sa trenutnim partnerom

Ako ste sanjali venčanje sa svojim trenutnim partnerom, takav san je sjajan znak i ukazuje na jaku povezanost sa partnerom.

Ovaj san može ukazivati na neku novu fazu u vašem životu. Možda ćete postati roditelji ili kupiti novi dom itd.

Sanjati venčanje nekoga koga poznajete

Ako ste sanjali venčanje para koje poznajete lično, takav san može značiti i vaše emocionalne barijere. Možda još uvek niste prevazišli neku bolnu situaciju u svom životu.

Advertisements

Ovaj san je poruka da se suočite sa svojim emocionalnim pitanjima i rešite ih, tako da možete nastaviti sa svojim životom.

Možda ovaj san znači da trebate da se oslobodite nekih nagomilanih emocija iz prošlosti.

Sanjati planiranje venčanja sa nepoznatom osobom

Ako ste sanjali da planirate venčanje sa nekim koga nikada ranije niste sreli, takav san može ukazivati na uspostavljanje ravnoteže između emotivne i agresivne strane vaše ličnosti.

Sanjati učešće na venčanju

Ako ste sanjali da učestvujete u nečijoj ceremoniji venčanja, takav san bi mogao da predviđa prisustvovanje nekoj proslavi.

Možete završiti susret sa nekim, ko bi mogao postati veliki uticaj na vaš život ili čak na vašeg romantičnog partnera.

Sanjati da ste na venčanju vašeg bliskog prijatelja

Ako ste sanjali da prisustvujete venčanju bliskog prijatelja, takav san može ukazivati na razgovor koji biste možda vodili sa ovim prijateljem o vašem prijateljstvu u bliskoj budućnosti.

Možda ćete razgovarati o tome da li će vaša veza postati nešto više od prijateljstva i hoće li to postati romantična povezanost.

Sanjati svadbu u crkvi

Ako ste sanjali o venčanju u crkvi, takav san može ukazivati na razočaranje i depresiju zbog nečega i ti osećaji mogu potrajati neko vreme.

Sanjati da ste na venčanju kao počasni gost

Ako ste sanjali da prisustvujete nečijem venčanju kao počasni gost, takav san može ukazivati na davanje saveta ili pomaganje nekome bliskom.

Sanjati da imate važnu ulogu na nečijem venčanju

Ako ste sanjali da imate neku važnu ulogu na nečijem venčanju, takav san je dobar znak. Ovaj san može ukazivati na mogućnost započinjanja romantične veze sa nekim koga ste želeli duže vreme.

Advertisements

Sanjati da ste kum na nečijem venčanju

Ako ste u snu bili kum na nečijem venčanju, takav san može značiti neke iznenadne promene u vašem životu, možda poboljšavajući vaše životne uslove.

Sanjati zaustavljanje nečije svadbe

Ako ste u snu zaustavili nečiju ceremoniju venčanja, takav san nije dobar znak i može ukazati na to da neko u koga verujete nema isto mišljenje o vama. Možda će ta osoba pokušati da vam našteti na neki način, da dobije nešto zauzvrat.

Sanjati da ste organizator venčanja

Ako ste u snu bili organizator venčanja, takav san može značiti potrebu da postanete ozbiljniji i usredsredite se na svoje životne ciljeve, pokušavajući da napravite nešto od svog života, umesto da živite bezbrižan život, ne razmišljajući o sutrašnjem.

Sanjati venčani prsten

Ako ste u snu videli venčani prsten, takav san je vrlo dobar znak i ukazuje na pravu ljubav. Ako još niste u braku, to bi moglo značiti novi nivo posvećenosti. Ako ste izgubili venčani prsten u snu, takav san može značiti probleme u vašem braku.

Sanjati venčanicu

Ako ste sanjali venčanicu, takav san je dobar znak i ukazuje na sreću i sklad u vašem domu. Verovatno ste u potpunosti zadovoljni svojim životom i očekuje vas srećna budućnost.

Advertisements

Snovi o venčanicama često mladenke sanjaju – i odražavaju njihovu zabrinutost i zabrinutosti zbog same haljine.

Ako ste nosili venčanicu u snu, možda ovaj san ukazuje na ponovnu procenu vaše trenutne ljubavne veze.

Sanjati svadbu sa nepoznatom osobom

Ako ste bili na sopstvenoj svadbi i venčali ste se sa nepoznatom osobom, takav san može otkriti vašu želju za negovanje veze.

Možda ovaj san ukazuje na to da imate samozaštitni stav prema ljudima.

Sanjati da nosite venčanicu u neprimerenoj situaciji

Ako ste sanjali da nosite venčanicu u neprimerenoj situaciji, takav san može značiti vašu neuporedivost ili neprikladnost.

Advertisements

Venčanice u snu obično ukazuju na želju za pronalaženjem životnog partnera i udaju ili za vezu.

Takav san može otkriti vaše misli o vašem trenutnom romantičnom partneru i njegovom potencijalu da postane vaš supružnik.

Sanjati venčanje sa puno gostiju

Ako ste sanjali venčanje sa puno gostiju, takav san je dobar znak, koji ukazuje na povoljan period za vaše finansije.

Možda ćete imati dobar posao ili poslovnu ponudu. Možda čak pokrenete i sopstveni posao.

Sanjati venčanicu koja vam ne odgovara

Ako ste sanjali da nosite venčanicu koja je prevelika ili vam nikako ne odgovara, takav san može otkriti da imate druge misli o predlogu za brak ili odluci da se venčate.

Advertisements

Možda shvatate da zapravo sada ne želite da se venčate. Možda neki ljudi bliski vama, ne odobravaju vašu odluku o venčanju i ta situacija vas opterećuje.

Sanjati radosnu ceremoniju venčanja

Ako ste sanjali da prisustvujete zabavnoj i radosnoj ceremoniji venčanja, takav san je znak ljubavi, sreće i zabave u vašem životu.

Sanjati svadbu vašeg partnera sa nekim drugim

Ako ste sanjali venčanje svog partnera sa nekim drugim, takav san može značiti vašu neutemeljenu ljubomoru prema partneru.

Ovaj san vas upozorava na vaše ponašanje i podseća vas da verujete u osećaja vašeg partnera prema vama.

Sanjati da pevate na nečijem venčanju

Ako ste sanjali da pevate na nečijem venčanju, takav san može značiti neke zdravstvene probleme u narednim danima.

Advertisements

Sanjati ples na nečijem venčanju

Ako ste vi ili neko drugi plesali na nečijem venčanju, takav san može značiti da imate neku konkurenciju, koja bi vas mogla pobediti u sopstvenoj igri.

Sanjati da budete pozvani na venčanje

Snovi o tome da ste pozvani na venčanje mogu imati različita značenja, zavisno od činjenice da li ste u braku ili ne. Ako ste u braku i imali ste takav san, to bi moglo značiti uskoro neke nove početke.

Ako niste u braku i sanjate da ste pozvani na venčanje, ovaj san za vas možda ukazuje na rast vaše veze i mogućnost da sami napravite planove za venčanje u bliskoj budućnosti.

Takav san takođe može značiti povoljnu kupovinu u narednim danima.

Sanjati svadbu bez ikoga

Ako ste sanjali o svom venčanju bez prisustva gostiju, takav san nije dobar znak, ukazuje na moguće sukobe i svađe sa osobama koje su vam bliske.

Advertisements

Takvi događaji mogu dovesti do ozbiljnih posledica, pa čak i do prekida nekih veza.

Sanjati da ste nepozvan gost na nečijoj svadbi

Ako ste se u snu pojavili nepozvani na nekom nečijem venčanju, takav san nije dobar znak i može ukazivati na loše stvari koje će se uskoro desiti u vašem životu, poput bolesti ili čak smrti.

Sanjati da ste srećni ili tužni na nečijem venčanju

Ako ste sanjali da ste tužni na nečijem venčanju, takav san može značiti da ste prilično zadovoljni sa vašom trenutnom životnom situacijom.

Ako ste bili srećni na nečijem venčanju u snu, takav san odražava vaše zadovoljstvo trenutnim životom i može ukazivati na moguće srećne promene u vašem životu uskoro.

Sanjati svadbene goste

Ako ste sanjali o svadbenim gostima, takav san je dobar znak, koji ukazuje na radost i sreću u vašoj porodici.

Advertisements

Sanjati svadbene goste obučene u crno

Ako ste sanjali venčanje, na kome su svi gosti bili obučeni u crno, takav san možda i nije dobar znak, koji ukazuje na neke tužne događaje u vašoj porodici u bliskoj budućnosti.

Sanjati svadbene goste obučene u svetle boje

Ako ste sanjali venčanje, na kome su svi gosti bili obučeni u jarke svetle boje, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na neke dobre stvari koje će uskoro doći u vaš život.

Sanjati svadbu sa mnogo starijom osobom

Ako ste sanjali da ste na sopstvenom venčanju sa mnogo starijom osobom, takav san je loš znak i može značiti nadolazeće probleme, pa čak i bolest.

Sanjati bračne zavete

Ako ste u snu čuli par kako izgovara bračne zavete, takav san može da simbolizuje neke poteškoće u vašoj prošlosti, bilo u vezi sa vašim poslom ili vezom.

Ovaj san takođe može značiti ljubav koju trenutno osećate.

Advertisements

Sanjati da gledate slike sa venčanja

Ako ste sanjali da gledate slike sa venčanja u foto albumu, takav san može ukazivati na razvijanje veze sa nekim ko je u braku.

Treba biti oprezan, jer ste na ivici da stvorite puno problema. Najpametnije bi bilo da se držite podalje od takvih veza.

Sanjati venčanje voljene osobe

Sanjati venčanje vaše voljene osobe bez vas kao supružnika u snu predstavlja loš znak.

To znači da ćete vi i vaš partner početi da putujete u različitim pravcima u vašem životu i da se više nikada nećete videti.

Sanjati incident tokom svog venčanja

Ako ste sanjali svoje venčanje i neko je izazvao loš incident, zaustavljanje venčanja i slično, takav san je vrlo loš predznak i može ukazivati na neke nesrećne događaje u vašoj porodici u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati svadbu koja je krenula po zlu

Ako ste sanjali venčanje koje je krenulo po zlu, takav san označava neke probleme sa kojima treba da se suočite što pre.

Sanjati kako venčanje ide pogrešno zbog nepredviđenih nezgoda, unutrašnjih sukoba ili skandaloznih svadbenih događaja tokom venčanja je upozorenje da ćete naići na neke nesporazume ili sukobe u svom životu koje je teško prevazići.

Sanjati da dočekujete goste na venčanju

Ako ste sanjali kako dočekujete goste na venčanju, to znači da ćete videti promenu u porodičnom životu.

Očekujte da vi i vaš partner imate zajednički život koji je ispunjen srećom.

Sanjati da ste u centru venčanja

Ako sanjate da sebe vidite u središtu venčanja ili vrlo blizu mladenaca, to je dobar znak da ćete imati uspeha započevši romansu sa nekim sa kim se pokušavate povezati već duže vreme.

Advertisements

Sanjati divlju svadbenu zabavu

Sanjati o divlji svadbi ili nekoj drugoj proslavi je loš znak.

To znači da će se u vašem domaćinstvu stvoriti niz negativnih i neugodnih okolnosti.

Biti mladoženja na venčanju

Sanjati da ste mladoženja na ceremoniji venčanja ukazuje na nadolazeće poraze depresije, a takođe znači da ćete provoditi život sami.

Sanjate da se odlučite za ceremoniju venčanja

Ako sanjate da se odlučite za ceremoniju venčanja i razgovarate o planovima sa trenutnim ljubavnikom, to je pozitivan znak da će vaše lične karakteristike i talenti široko prihvatiti ljudi oko vas, kao što su porodica, prijatelji ili poslodavci.

Sanjati gosta na venčanju obučenog u crno

Ako sanjate da ste na ceremoniji venčanja s gostom obučenim u crno kao na sahrani, onda je to pokazatelj da može doći do potencijalnih negativnih posledica ako neko od članova vaše porodice ili bliskih prijatelja planira da se venča negde uskoro.

Advertisements

Sanjati svadbu starijeg para

Ako vam se čini da sanjate da budete gost na svadbi starijeg para kojeg možda i ne znate, to je znak da ćete uskoro doživeti ozbiljnu bolest koja će trajati dugo.

Sanjati da ste u muškoj ili ženskoj grupi na venčanju

Ako ste sanjali da ste u muškoj ili ženskoj grupi na venčanju i da ste se odvojili od ostalih gostiju, onda je to znak da ćete doživeti neodlučnost i zbunjenost kada pokušate da donesete važne životne odluke.

Sanjati da ste kum na venčanju

Sanjati sebe kao kuma na venčanju je dobar znak.

To znači da će se u vašem životu desiti neke brze promene koje će definitivno biti dizajnirane tako da donesu neke pozitivne ishode u vašim trenutnim životnim okolnostima.

Sanjati da ste organizator venčanja

San o sebi u ulozi organizatora za venčanje znak je da treba da se odreknete tog bezbrižnog stila života koji trenutno živite.

Advertisements

Umesto toga, morate se koncentrisati na uspostavljanje i postizanje ciljeva kako biste imali uspeh u svom poslu ili drugim projektima koje pokušavate da realizujete.

Sanjati prekid ceremonije

Prekid ceremonije venčanja ili uplitanje u mogućnost da se venčanje dogodi loš je znak da neko ko je blizak vama potajno izaziva osećaje neprijateljstva prema vama.

Sanjati svađu ili tuču na venčanju

Ako sanjate da ste učestvovali ili bili svedoci svađe tokom venčanja, posebno fizičke borbe, onda je to znak da ćete uskoro dobiti vesti o umiranju voljene osobe.

Sanjati venčanje bliskog prijatelja

Biti na svadbi bliskog prijatelja u snu znači da ćete vi i ta osoba s vremenom započeti razgovor o prirodi vašeg prijateljstva.

Ovaj razgovor će odrediti da li ćete vi i ta osoba imati romantičniju ili dalju platonsku vezu.

Advertisements

Sanjati ples na venčanju

To što vidite sebe ili nekog drugog kako pleše na ceremoniji venčanja predstavlja nezdravo takmičenje.

To znači da ćete naići na neke ljude koji imaju nameru da se takmiče sa vama, a oni bi mogli da steknu prednost zbog svog intelekta ili neke druge vrste prednosti nad vama.

Sanjati svadbu u tajnosti

Sanjati o tajnoj svadbi ili ne obavestiti nikoga iz vaše porodice o ovim planovima znači da drugi ljudi o vašem ponašanju detaljno raspravljaju i postaju žarište pažnje ljudi kad vas pomenu.

Još tekstova