Šta znači sanjati svraku?

Ako u snu vidite svraku, to može da predstavlja razočaranje. Moguće je da ćete od drugih saznati da je bliska osoba prokomentarisala nešto loše o vama.

Ovo će vas povrediti jer ste mislili da između vas nema tajni. Pokušaćete da shvatite koji je razlog što vam ova osoba nije rekla ništa u lice.

Advertisements

Sanjati da svraka stoji

Ako svraka u snu stoji, to znači da ćete imati lep i prijatan dan. Verovatno ćete se lepo probuditi i lepo zabaviti na poslu i družiti se sa drugima. Potrudićete se da iskoristite vreme koje je pred vama.

Sanjati da svraka leti

Kada svraka leti u vašem snu, to je znak upozorenja. Trebali biste biti oprezni jer bi vas neko mogao pokušati opljačkati.

Takođe se može desiti da vam neko u glavu stavi ideju o sumnjivom projektu. Zažalićete što niste bili pažljiviji, pogotovo kad pomislite koliko truda ili novca ćete morati dati da biste popravili štetu.

Advertisements

Sanjati da lovite svraku

Ako u snu lovite svraku, savetuje vam se da budete taktični. Moguće je da je ovaj san znak da ćete nekome skrenuti pažnju na grešku koju ste počinili.

Ali ova osoba će to pogrešno razumeti. Mnogi ljudi su lukavi i ulaze sa dobrom namerom ukazujući na vaše greške, ali njihova pomoć nije uvek potrebna.

Ulov svrake je upozorenje je da ponovo procenite svoje prioritete kako biste pomogli da promenite smer.

Sanjati da ubijete svraku

Ako u snu ubijete svraku, to znači da ćete pobediti svoje neprijatelje. Verovatno se radi o ljudima koji loše misle o vama i govore loše o vama. Moćićete da pronađete njihovo slabo mesto i nanesete pobedničku ranu njihovim planovima.

Sanjati da svraka govori

Prisustvo svrake u vašem snu je simbol komunikacije i umetničkog izgleda. Ako u snu čujete svraku kako govori, to je podsetnik da se pojedinci prilagode onome što vam saopštava vaš duhovni vodič.

Određena komunikacija od svrake je informacija koju bi pojedinci trebalo da saopšte. Takođe je podsetnik da moramo da govorimo mnogo jasnije. Govorite naglas, izrazite svoje skrivene stavove, budite kreativni sa svojim izgovorenim rečima.

To je san koji nagoveštava probleme u porodičnom životu ili sa prijateljima ili mužem. O svraci postoji ogromna količina duhovnog razumevanja, i iako su one smatrane negativnim, svraka u vašem snu u pozitivnom smislu može značiti sjajne vesti.

Advertisements

Sanjati da hranite svraku

Kada u snu hranite svraku, to znači da će vam neko prigovarati zbog izbora prijatelja ili partnera.

Moguće je da vaši roditelji ne vole ljude sa kojima provodite vreme i zato će vas pokušati nagovoriti da prestanete da im se obraćate. Ovo će imati suprotan efekat na vas i postaćete bliži tim ljudima više nego ranije.

Sanjati jato svraka

Videti jato svraka može značiti da će skandal doći u vašu zajednicu ili ćete lično biti razočarani. Koji se potencijalni skandali događaju oko vas? Šta vas razočara?

Sanjati da svraka zamahuje

Sanjati svraku kako zamahuje, može nagovestiti iritaciju tračevima koji vam zadaju nož iza leđa. Možda šire neistinite glasine o vama zbog kojih gubite prijatelje.

Sanjati mnogo svraka

Svraka u vašem snu mogla bi da nagovesti probleme u vašoj porodici. Videti mnogo svraka znači veliki skandal u vašoj zajednici i razočaranje u ličnom životu.

Sanjati mnoge svrake takođe može značiti da možda imate neprilične želje. To takođe može značiti da materijalizam ponekad stavljate ispred pitanja srca i duše.

Sanjati da vas svraka napadne

San u kojem vas svraka napada pokazuje koliko ste iritirani zbog glasina koje su nedavno započele. To može prouzrokovati gubitak mnogih prijatelja.

Advertisements

Sanjati mrtvu svraku

Ako ste sanjali da vidite mrtvu svraku, to ukazuje na diskusije bez poštovanja i da je potrebna pažnja da bi se održao brak.

Sanjati da uhvatite svraku

Uhvatiti svraku u snu znači da nećete moći da ostvarite svoje trenutne ciljeve. Ovaj san je i upozorenje da je vreme da se promenite.

Sanjati da vas svraka progoni

Ako vas svraka progoni u snu, to je pokazatelj da će pojedinci oko vas možda morati da preispitaju svoje prioritete.

FOTO: PIXABAY

Šta znači sanjati svrake?

Svraka je tradicionalno poznata kao lopov ili kao donosilac negativnosti. Ona dolazi da vas podseti da se trebate prilagoditi svemu oko sebe.

Prilagodite se onome što ne možete da vidite kako biste pronašli odgovore. Takođe donosi poruke koje trebate da izgovorite. Govorite jasnije. Govorite za druge. Izrazite svoju istinu.

Ovo je nešto što ćete možda morati učiniti. Svraka takođe može da predviđa probleme sa porodicom i prijateljima. Da li ste vi ili neko ko je blizak opsednuti materijalnim svetom?

Da li ovo izaziva sukob? Sa kim se ne slažete? Pazite šta govorite i činite dok neko blizak pogrešno tumači vaše namere. Materijalne stvari vam nikada neće doneti sreću. Ovo su površne zamene za ono što donosi istinsku radost.

Tek kada sledite svoje srce, pronaći ćete svoj pravi životni put. Vreme je da ponovo procenite svoj trenutni pravac pre nego što krenete napred. Možda ćete morati da izvršite prilagođavanja.

Svraka leti kako bi pokazala kako da vidite svoj potencijal. Povežite se s tim. Iako je svraka tradicionalno negativan znak, ona donosi poruke da preživljavanje velikih nedaća može doneti veliki uspeh. Budite spremni za potpuno novi svet mogućnosti.

Svraka je opsednuta svetlim, sjajnim stvarima što može značiti da se bojite prosperiteta. To takođe može značiti da ste materijalista i da vam je važnije od slednje srca.

Njene upečatljive crno-bele boje simbolizuju raskošnost i osećaj za stil. Ona vam kaže da se ne krijete od sveta. Vreme je da pokažete svetu samo ono što ste zaista.

Ne osećajte sramotu. Nemate se čega bojati. Jedinstveno ste lepi u svakom pogledu.

Ova pametna ptica savija svoje gnezdo u najdebljoj grani na drvetu. Ovo je simbolično kapija. Vrata ili putevi ka duhu deluju. To je podsetnik da uzmete u obzir vaš stav prema religiji i vašoj duhovnosti i kako to lično utiče na vas.

Advertisements

Kakva je vaša perspektiva o religiji? Šta osećate prema duhovnosti? Vreme je da više stupite u kontakt sa svojim osećanjima i intuicijom daleko od materijalizma u vašem svetu.

Opsesija posebne svrake blistavim stvarima sinonim je naše težnje da trčimo za materijalnim idejama koje će nam doneti bogatstvo.

Svraka upečatljivih boja je sinonim za blistavost, važan izgled i sofisticirani stil. To je znak da se ne krijete od drugih. Svraka nas poziva da otkrijemo sopstveni sjaj.

Tradicionalni Rimljani gledali su na svraku kao na zver, koja ima dobar intelekt i takođe velike duhovne moći.

Advertisements