Šta znači sanjati tenis?

Šta simbolizuje tenis? Šta znači kad sanjate da igrate tenis? Tenis je simbol udobnosti, dobrote, bogatstva, zarade, uspeha.

Ukazuje na to da će osoba koja igra tenis u snu imati lep poslovni život, raditi posao s ljubavlju, uživaće u radnom okruženju i biće uspešna.

Advertisements

Tenis u snu ukazuje na to da će vaš društveni život i odnosi biti dobri, da će vaša prijateljstva trajati dugo i da će vas voleti ljudi oko vas.

Ovaj san ističe da ćete možda biti neodlučni u vezi sa važnim problemom u vašem životu, da ćete se truditi da ne grešite savetujući se sa drugima, da ćete uneti neke promene u svoj poslovni život i da ćete se nositi sa poslovima za koje ste sposobni.

Sanjati da igrate tenis

Videti da igrate tenis u snu, uglavnom se odnosi na pitanja i odnose povezane sa privatnim životom. Ako ste u braku, to može značiti da ćete saznati više o odnosu vašeg partnera sa drugom osobom i bićete razočarani.

Advertisements

Ako ste slobodni, to znači da ćete pogrešiti u vezi, a partner će vas napustiti zbog tih grešaka. Ako ste stari i sanjali ste da igrate tenis, onda je to znak da ćete se preseliti na novo mesto gde ćete biti srećni sa porodicom.

Sanjati da igrate na teniskom meču ukazuje na to da ćete morati mnogo da se potrudite da biste zaradili za život i imaćete probleme i poteškoće u poslovnom životu.

Sanjati da gledate teniski meč

Gledati teniski meč u snu ukazuje na poslovne zadatke i partnerstva. To ukazuje na to da ćete uspostaviti partnerstvo sa osobom koju poznajete i da će vam posao dobro ići.

Alternativno, gledanje teniskog meča u snu može da ukazuje i na nevolje, kao i na negativan razvoj događaja i tugu. To može ukazivati na to da će vas prevariti neko vama blizak, a ta situacija će prouzrokovati finansijsku štetu.

FOTO: PIXABAY

Sanjati tenisku lopticu

Videti tenisku lopticu u snu ukazuje na nevolje, negativne situacije i probleme. Ističe da će u porodičnom životu biti problema, a vi ćete patiti zbog partnera ili roditelja.

Ovaj san takođe ukazuje na promene u vašem životu. Znači da ćete biti neodlučni, često menjati misli i imati poteškoće u napredovanju.

Sanjati reket za tenis

Reket ukazuje na situacije povezane sa poslovnim životom i na njega će negativno uticati spoljni faktori. Ističe da ćete ući u važan period poslovnog života, pobediti svoje konkurente i postići svoje ciljeve.

Advertisements

Ali, pre nego što postignete svoje ciljeve, na putu će vam biti prepreke koje će vas blokirati. Razbijanje reketa odnosi se na drugačije ponašanje prema ljudima kojima je potrebna vasa pomoć.

Advertisements