Šta znači sanjati trsku?

Trska u snu simbolizuje upozorenje o potrebi da u narednih nekoliko dana razmislite o svakom koraku, jer možete preduzeti nepotrebnu inicijativu, koja je, kao što znate, kažnjiva.

Ako ne razmišljate o mogućim posledicama svojih postupaka, naćićete se u situaciji iz koje ćete teško izaći. Posebno je opasno prekomerno dobročiniteljstvo koje ponekad pravite kada to nije ni potrebno.

Advertisements

Ako sanjate trsku poslednja tri dana u nedelji (petak, subota, nedelja), ona može da predvidi proslavu sa puno alkohola. Ovaj san upozorava da alkohol stvara mnogo problema.

Ako sanjate da skupljate trsku, vaša poslovna reputacija može biti ugrožena vašom krivicom.

Ako sanjate posečenu trsku, u stvarnosti ćete na putu do uspeha imati neke nepremostive prepreke. Borba je možda besmislena, pa je najbolje sačekati ili razmisliti o povlačenju.

Advertisements

Prema Mileru, uzgajanje trske je predznak sreće. Kaže da će onaj koji to sanja brzo krenuti putem svojih želja i snova. Ako posečete trsku, to predstavlja loš znak. Ovaj san može predvideti kraj svih planova i poduhvata.

FOTO: PIXABAY

U Vanginoj knjizi snova, jezerca obrasla trskom predviđaju uspeh u svim sferama života, uključujući materijalni prosperitet. Ako sanjate da palite trsku, budite spremni za novčane probleme, mnoge neuspehe i gubitke.

Ako vam je neko poklonio buket napravljen uglavnom od trske, to govori da ćete se suočiti sa dvosmislenom situacijom. Suva trska u vašem snu ukazuje na to da ste ušli u period depresije. Narednih nekoliko dana bićete tužni i neraspoloženi.

Ako posečete ruke stabljikama ili lišćem trske, morate da se podvrgnete određenim žrtvama da biste ispunili svoje želje.

Advertisements