Sanovnik ubistvo – Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Sanjati ubistvo nekoga može ukazivati na vaše podsvesne pokušaje da se oslobodite nekog nepotrebnog ili uznemirujućeg aspekta.

Možda oslobađate neku potisnutu ljutnju ili bes prema nečemu ili nekome u vašem životu, možda čak i prema sebi.

Ako ste u snu ubili osobu, takav san može ukazivati na vašu želju da u stvarnosti prekinete vezu sa tom osobom.

Ako ste sanjali o ubijanju nekoga ili nečega, trebalo bi da se zapitate o ljutnji ili besu koji možda vrebate i razloge za to.

Sanjati da ubijete nekoga

Ako ste sanjali da ste nekoga ubili, takav san nije dobar znak, što ukazuje na stanje uznemirenosti u kojem se trenutno nalazite. Možda ste na ivici da izgubite kontrolu.

Ako ste ubili nekoga koga poznajete, trebalo bi da se zapitate o osećajima koje imate prema ovoj osobi i da li ste iz nekog razloga ljuti na njih.

Ovaj san takođe može ukazivati na pokušaj uklanjanja nekog aspekta sebe što ubijena osoba nekako predstavlja iz vašeg sna.

Advertisements

Možda bi trebalo da razmislite o karakteristikama te osobe i da li su te osobine nešto što želite da se oslobodite, iz sopstvene ličnosti.

Ubijanje nekoga takođe može ukazivati na odbacivanje starih navika i uverenja ili na promenu načina na koji mislite.

Možda san o ubistvu ukazuje na završetak neke loše zavisnosti koju imate. To takođe može značiti depresiju ili ljutnju na sebe ili nekoga drugoga.

Sanjati ubistvo članova porodice

Ako ste sanjali o ubistvu nekoliko članova porodice, to je vrlo loš znak, koji ukazuje na nagomilani bes i negativne emocije.

Verovatno ste pod velikim stresom i nesrećni ste trenutno u svom životu. Možda želite nezavisnost ili se osloboditi teške situacije, vezane za vašu porodicu.

Možda osećate da vas kontrolišu neki članovi porodice, poput roditelja, itd. I samo želite slobodu, da budete sami.

Sanjati da vas neko ubije

Ako ste sanjali da vas je neko ubio, takav san obično nije dobar znak. Ovaj san može značiti da su vaši postupci suprotni vašoj savesti i emocijama.

To takođe može ukazati na neke drastične promene koje želite da izvršite u svom životu. Možda se želite osloboditi nekih loših navika koje imate.

Ponekad ovaj san znači da vas je neko izneverio i zbog toga osećate razočaranje i šok.

Snovi o ubistvu takođe mogu ukazivati na završetak važne veze u vašem životu. To takođe može ukazivati na neke skrivene ili neiskorišćene talente.

Sanjati ubistvo zmije

Ako ste sanjali da ste ubili zmiju, takav san može značiti vašu tendenciju da se namećete drugima i ubediti ih da prihvate vaše ideje, kako biste ostvarili svoje planove ili čak stekli prednost nad svojim rivalima.

Sanjati o posmatranju ubistva

Ako ste sanjali da gledate kako neko ubija drugu osobu u snu, takav san može predstavljati uskraćivanje vašeg besa ili neki aspekt vaše ličnosti kojih se želite osloboditi.

Snovi o svedočenju ubistva takođe mogu značiti duboko ukorenjeni gnev koji imate prema nekome.

Sanjati o ubici

Ako ste sanjali da vidite ubicu, takav san može ukazivati na vaša osećanja da ste nekako izgubili identitet.

Možda ukazuje na proces isceljenja koji je prošao u vašem životu.

To takođe može ukazivati na zauzimanje stava o nečemu ili dramatično okončanje neke situacije u vašem životu.

Sanjati ubistvo mačke

Ako ste sanjali da ubijete mačku, takav san može značiti vašu svest o nečijim planovima da vam naštete iza leđa.

Sanjati da ubijete nekoga ko vas proganja

Ako ste sanjali da ubijate nekoga ko vas progoni, takav san može ukazivati na to da ste trenutno izloženi i pod budnom pažnjom, ili da ste centar pažnje nekim ljudima u vašem životu, zbog čega se osećate nelagodno.

Činjenica da ste u snu ubili osobu koja je bila opsednuta vama ukazuje na vašu želju da okončate ovu situaciju u vašem životu pre nego što izgubite kontrolu i učinite nešto neracionalno.

Sanjati da ubijete nekoga i pokušate pobeći

Ako ste sanjali da ste nekoga ubili i pokušali da pobegnete, takav san može značiti neke prepreke ili probleme koji vam stvaraju mnogo poteškoća.

Činjenica da ste pobegli nakon ubistva ukazuje da verovatno nemate snage da sami prevaziđete te probleme. Verovatno ćete biti primorani da tražite nekoga da vam pomogne.

Sanjati ubistvo vampira

Ako ste u snu ubili vampira, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na uspeh u bliskoj budućnosti. To može značiti da ste pobedili u konkurenciji ili eliminisali neke štetne okolnosti iz svog života.

Sanjati o tome da ubijete nekoga zato što vam je to neko rekao

Ako ste sanjali da ćete nekoga ubiti zato što vam je neko to rekao, takav san može ukazivati na učešće u nekim aktivnostima koje bi vam u bližoj budućnosti mogle doneti mnogo neprijatnosti i sramote.

Možda slepo pratite nekoga, dopuštajući toj osobi da na neki način kontroliše vaš život.

Ovaj san je poruka da razmislite o uticaju koji neki ljudi imaju na vaš život i pokušate da se se rešite.

Sanjati ubijanje i zakopavanje nekoga

Ako ste sanjali da nekoga ubijete i sahranite, takav san može značiti vašu odlučnost da se suočite sa nekim problemom ili preprekom, što vas muči već neko vreme.

Činjenica da ste zakopali telo je dobar znak, što znači da ćete imati olakšanje nakon što konačno završite sa tom situacijom.

Sanjati o ubistvo pacova

Ako ste sanjali o ubijanju pacova, takav san je dobar znak, koji ukazuje da ćete uspešno prevazići neke prepreke sa kojima se trenutno susrećete.

Advertisements

Sanjati ubistvo miša

Ako ste sanjali o ubijanju miša, takav san je dobar znak, koji ukazuje na pobedu nad vašom konkurencijom. Verovatno ćete biti izabrani od vaših nadređenih za unapređenje.

Sanjati o ubijanju pauka

Ako ste u snu ubili pauka, takav san je dobar znak, ukazuje na uspeh u pobedi vaših neprijatelja. Ovaj san takođe može ukazivati na vašu sposobnost da u skoroj budućnosti neutrališete moguće glasine o sebi.

Ako je pauk koji ste ubili bio veoma velik, takav san može ukazivati na donošenje mudrih odluka o vašoj budućnosti.

Sanjati o ubijanju lava

Ako ste u snu ubili lava, takav san može ukazivati na vašu moć i dominaciju nad ljudima oko vas, verovatno na vašem radnom mestu ili u privatnom životu.

Sanjati o ubijanju tigra

Ako ste sanjali o ubijanju tigra koji će vas uskoro napasti, takav san je vrlo dobar znak. To može ukazivati na vaše buduće bogatstvo i obilje, kao rezultat, nekih nepredviđenih srećnih okolnosti i događaja koji će se dogoditi u bliskoj budućnosti.

Sanjati o ubijanju medveda

Ako ste sanjali o ubijanju medveda, takav san može ukazivati na uspešno suočavanje sa nekim rivalom ili na prevazilaženje neke životne situacije koja na vas negativno utiče.

Sanjati ubistvo jelena

Ako ste u snu ubili jelena, takav san može biti loš znak. To može značiti da vas neko pokušava izdati ili prevariti. Ovaj san vas upozorava da budete budni.

Sanjati o ubijanju vuka

Ako ste sanjali o ubijanju vuka, takav san može ukazivati na uspešno suočavanje sa nekim neprijateljima, koji vas pokušavaju na neki način diskreditovati ili vam možda oduzimaju nešto.

Sanjati o ubijanju lisice

Ako ste sanjali da namerno ili nenamerno ubijate lisicu, takav san može značiti da ćete se oslobodite nečeg što vas muči duže vreme.

Možda to ukazuje na prevazilaženje nekog negativnog aspekta vaše ličnosti.

To može ukazivati na prevazilaženje loše navike. Ovaj san bi takođe mogao biti znak da trenutno nemate neprijatelja ili bar više nisu vaša pretnja.

Sanjati ubistvo zeca

Ako ste sanjali o ubijanju zeca, takav san možda i nije dobar znak, što ukazuje na velike materijalne gubitke u bliskoj budućnosti. Možda ćete biti uskraćeni za svoje finansije ili resurse, pa čak i za ljude koji su vam bili podrška.

Sanjati o ubijanju slona

Ako ste sanjali da ćete ubiti slona ili videti mrtvog slona, takav san nije dobar znak. Ovaj san može značiti težak i nesrećan period koji je pred vama, a koji će ugroziti ili čak uništiti vašu sigurnost kao i vašu životnu ravnotežu.

Nesreća sa kojom ćete se susresti može uticati na vaše finansije, životne uslove, odnose ili vaše lično blagostanje. Ponekad ovaj san označava čak i životnu situaciju.

Ako ste u braku, ovaj san može ukazivati na finansijske probleme, koji mogu uticati i na odnos sa supružnikom.

Sanjati ubistvo leptira

Ako ste sanjali o nenamjernom ili namernom ubijanju leptira, pogotovo ako se dogodilo da zakoračite na njega i ubijete ga, takav san nije dobar znak i ukazuje na predstojeće probleme.

Možda ćete naići na probleme u svojoj vezi ili karijeri, a možda ćete se suočiti i sa nekim zdravstvenim problemima.

Sanjati o ubijanju vaši

Ako ste sanjali o ubistvu vaši, takav san je ozbiljno upozorenje. Ovaj san bi vas mogao upozoriti na velike teškoće pred vama. Ovaj san ponekad znači da ste okupirani mnogim beznačajnim stvarima.

Sanjati o ubijanju žohara

Ako ste u snu ubili žohara, zdrobili ga ili ga udarili nečim, takav san je zapravo dobar znak, koji ukazuje na neke srećne okolnosti, koje će vam pomoći da postignete uspeh u bliskoj budućnosti. Ovaj san obično ukazuje na srećni period vašeg života.

Sanjati ubistvo škorpije

Ako ste u snu ubili škorpiju, takav san može ukazivati na pobedu nad vašim neprijateljima i rivalima u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Možda vas neko pokušava prevariti ili manipulisati da učinite nešto što ne želite, pa ćete uspešno sprečiti takve pokušaje.

Uspet ćete unapred predvideti situaciju i imati vremena za reakciju.

Sanjati ubistvo nekoga dok se branite

Ubistvo neprijatelja ili nekoga koga ne volite dok se branite u snu dobar je znak. Ovaj san predviđa vaš uspeh u suočavanju sa društvom i rešavanju problema sa kojima se suočavate tokom interakcije sa ljudima oko vas.

Sanjati masovno ubistvo

Sanjati kako vršite masovno ubistvo govori o vašoj agresiji i gnevu, osećajima koji su skriveni od ostatka društva. Ova osećanja se manifestuju kao deo vašeg sna zbog stresa i nesreće u vašem životu.

Sanjati ubistvo neznanca

Sanjati da ste ubili neznanca označava vaše pokušaje da se nosite sa delovima sopstvene ličnosti zbog čega se ponašate neprimereno ili na svoju štetu. To takođe može biti znak pokušaja da se oslobodite nečega u životu zbog čega se osećate stidljivo ili nelagodno.

Sanjati vest o nečijem dogovorenom ubistvu

Slušanje ili rasprava o vestima o planiranju ubistva nekoga u snu znači da se vaši planovi ne ostvaruju zbog krivnje ili ometanja vašeg prijatelja ili devojke.

Sanjati da je vaš prijatelj izvršio planirano ubistvo

Ako ste videli u snu da je vaš prijatelj izvršio planirano ubistvo, to predviđa nepovoljne ili neprijatne događaje ili čin obmane ili krivotvorenja koje je počinila osoba kojoj neizmerno verujete.

Sanjati veliku nagradu za ubistvo nekoga

San u kome vam nude veliku nagradu za ubistvo nekoga ukazuje na potencijalne finansijske poteškoće. Možda pokušavate da povećate svoje bogatstvo i poboljšate finansijsko blagostanje pribegavanjem nepoštenim ili upitnim radnjama ili ponašanju.

Sanjati da pitate nekoga da počini ubistvo

Ako sanjate da tražite ili pitate nekoga da ubije osobu koja vam se ne sviđa, to može biti znak da možda pokušavate da prebacite neke sramotne ili neprimerene radnje nekom drugom.

Sanjati ubistvo bespomoćne ili nevine osobe

Sanjati o ubistvu nenaoružane, bespomoćne ili nevine osobe predviđa teška vremena ili teškoće ispunjene tugom sa kojom ćete se suočiti u svom životu.

Sanjati da vam je prijatelj ubijen

Sanjati da ste saznali za ubistvo svog prijatelja može značiti snažne nevolje i duge vremenske periode pre nego što donesete odluku koja vam je važna.

Sanjati da neko pokušava da vas ubije

Sanjati o nekome ko vas pokušava ubiti govori vam o vašoj podsvesnoj želji da se oslobodite dosadnog životnog partnera i prekinete vezu s njim ili njom.

Sanjati ubistvo nožem

Sanjati izvršenje ubistva sa nožem ukazuje na to da se vaše se*sualne želje prema partneru postepeno poboljšavaju i da to mogu biti obostrani osećaji koji dolaze od obe strane.

Sanjati ubistvo gušenjem

Sanjati o izvršenju ubistva gušenjem znači da treba da unesete raznolikost, novost i draž u svoje odnose sa partnerom.

Sanjati pokušaj ubistva sa pištoljem

Sanjati o pokušaju ubistva nekoga sa pištoljem znak je rešavanja intimnih problema ili pitanja vezanih za vaš lični odnos u bliskoj budućnosti.

Sanjati ubistvo rodbine ili prijatelja

Sanjati o ubistvu svoje rodbine ili prijatelja upozorava na moguću svađu s njima kao i na neuspeh u realizaciji stvari za koje planirate da budu dovršene ili postignute.

Sanjati ubistvo nekoga ko služi u vojsci

Saznati o ubistvu u snu koje uključuje nekoga ko služi u vojsci znači da ta osoba može umreti dok je na dužnosti ili zbog neke tragične nesreće dok je na dužnosti.

Sanjati ubistvo nekoga sabljom

San o ubistvu nekoga oštrom sabljom ili mačetom znači gubitak materijalnog bogatstva ili imovine. Pazite sa kim ste u svakodnevnom životu u kontaktu.

Sanjati ubistvo svoje žene

Sanjati o ubistvu svoje žene predviđa da ćete izgubiti autoritet ili moć, kao i da nećete moći da kontrolišete stvari u vašem životu.

Sanjati ubistvo naoružanog negativca ili životinje koja vas napada

Ako ste u samoodbrani ubili naoružanog negativca ili divlju životinju, onda to znači sreću u svemu što pokušate da postignete i moguće napredovanje u karijeri.

Sanjati da svedočite ubistvu

Ako ste sanjali da ste svedok ubistva to znači previše nasilja u vašim se*sualnim maštarijama. Ne shvatate da se nekome možda ne sviđa vaša agresivnost za vreme se*sa.

San savetuje da tokom se*sa ne budete sebični ili naporni.

Sanjati da vas je ubila supruga

Sanjati o tome da vas ubije supruga loš je znak suočavanja sa nesrećom i teškoćama u životu koji mogu drastično promeniti način na koji živite i dovesti vas do nepredvidivog postojanja.

Advertisements